fan_dobrego_buta Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Hunty dotarły dziś Są świetne! Co dziwne - przy tym samym kopycie i rozmiarze są nieco bardziej ciasne w porównaniu z Charlesami II. Dla mnie to super, bo mój rozmiar waha się pomiędzy 7,5 a 8 @Marcin: baaaardzo dziękuję! Ja widzę różnicę we wszystkich butach na kopycie 724 a mam 4 pary. Różncie są minimlne ale są. Bardzo podobają mi się Twojue AS Hunt - piękny model i kolor!!! Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 No rwę, ale sobie włosy na głowie z rozpaczy, ale od samego początku założyłem to sobie więc nie można być 'mientkim':) masochista 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Gratuluję nabywcom wrzućcie zdjęcia swoich butów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Radwelle i Cambridge'e dotarły. Kopyto 724 jest po prostu rewelacyjne - pasuje jak ulał. Oficjalnie się zapisuję do fanklubu fana_dobrego_buta! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Moje Radwelle dotarły . Buty piękne Na razie nie moge sie dopatrzeć wad , maja tylko 2 małe ryski prawie niewidoczne . Jutro wrzucę zdjecia . Dzięki za świetna organizacje i super buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Cambridge dotarły. Pacze i pacze i nie widzę żadnych wad. Leżą super. Dzięki fanie_dobrego_buta za polecenie tego modelu i za pomoc w zakupie. Jestem przezadowolony. Muszę teraz się nauczyć o nie dbać bo to moje "pierwsze poważne trzewiki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Dotarłyyyy! Moje Ramsay również bardzo trafione ,a wszystko za sprawą rad Marcina dotyczących rozmiaru. Jeśli chodzi o nabytek - dostałem dokładnie to, czego oczekiwałem, czyli dużo bardziej mięsista skóra niż w monkach Yankoorazi idealne dla mnie kopyto. Czy będą wygodne okaże się na jazdach próbnych Znalazłem kilka wad, jednak żadna nie jest niepokojąca. Wielkie dzięki Marcin za organizacje akcji, potrafisz uszczęśliwiać ludzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Zacząłem żałować, że ostatecznie zrezygnowałem z dołączenia do zamówienia, a to dopiero pierwsze zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Moje Charles II Oak też są świetne, chociaż inaczej wyobrażałem sobie ten kolor. Co do wad to są w rodzaju takich, jakie powstają góra po trzecim założeniu - raczej mało istotne. Natomiast rewelacyjnie trafiłem z rozmiarem - buty są jak na miarę! To zdecydowanie najlepiej dopasowane kopyto do moich stóp. Oczywiście wielkie podziękowania dla Marcina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Szukałem w wad w moich Huntach i nie znalazłem... Jutro wstawiam fotkę - dziś rzuciłem trochę kremu i pasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Panowie cieszę się, że jesteście zadowoleni!!! Dziękuję wszystkim za udział i zaufanie, gdyż dzięki wszystkim uczestnikom udało uzyskać się tak dobre ceny, dzięki czemu ja również mogłem kupić 2 pary.Kolory butów różnią się od zdjęć oryginalnych, gdyż seconds nie przechodzą ostatniej fazy upiększania butów w fabryce AS. Ponadto, Herring np. kosmetycznie upiększa buty AS już u siebie. Buty niewykończone mają dużą zaletę, gdyż efekt finalny można uzyskać według własnych preferencji. Oak bez wykończenia wypada bardzo blado, jednak szybko można nadać mu wyrazisty odcień.Obie pary Radwell nie mają wad, kt są w butach wcześniej kupionych w zamówieniu grupowym - zazdroszczę wam koledzy!. Uważam, że wszystkie buty kupione w tym zamówieniu grupowym są b dobrej jakości. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Panowie cieszę się, że jesteście zadowoleni!!! Dziękuję wszystkim za udział i zaufanie, gdyż dzięki wszystkim uczestnikom udało uzyskać się tak dobre ceny, dzięki czemu ja również mogłem kupić 2 pary. Kolory butów różnią się od zdjęć oryginalnych, gdyż seconds nie przechodzą ostatniej fazy upiększania butów w fabryce AS. Ponadto, Herring np. kosmetycznie upiększa buty AS już u siebie. Buty niewykończone mają dużą zaletę, gdyż efekt finalny można uzyskać według własnych preferencji. Oak bez wykończenia wypada bardzo blado, jednak szybko można nadać mu wyrazisty odcień. Obie pary Radwell nie mają wad, kt są w butach wcześniej kupionych w zamówieniu grupowym - zazdroszczę wam koledzy!. Uważam, że wszystkie buty kupione w tym zamówieniu grupowym są b dobrej jakości. Drobny offtop: panie Marcinie, mimo mojego pierwszego doświadczenia zakupu grupowego (po liczbie postów można łatwo wywnioskować, iż nie jestem bardzo tu doświadczony) ani przez chwilę nie miałem wątpliwości, że warto Panu zaufać. Myślę, że jest to kwestia dobrze prowadzonego forum, które siłą rzeczy (i zasad) 'wymusza' pewną kindersztubę, dzięki której wszyscy piękniejmy z butami z Pana zamówienia, radami z postów Kolegów i Koleżanek oraz generalnie uczymy się wzajemnego zaufania - i to na odległość w wielu przypadkach - które jest podstawą wszelkich społeczeństw odnoszących sukcesy. Tutaj Pan przyczynił się do wzmocnienia powyższych tendencji raz jeszcze, za co należą się Panu brawa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Dziękuję za miłe słowa i dziękuję jeszcze raz za udziął!!! Pozdrawiam MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Ja też się bardzo cieszę, świetnie że koledzy poznają jakość AS (choć to przekleństwo, bo nie będą już chcieli slabszych butów ). Super akcja Marcin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Tzn. poczują ten kosmos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin_L Napisano 16 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Bez specjalnych dodatkowych zabiegow - Hunty dzis na nogach od 7:00 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Świetnie leżą ! Niech się dobrze noszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Panowie, czy znajdą się chętne osoby do wspólnego zakupu w ramach multibuy na stronie james button ? Przy 4 koszulach, cena wynosi 124,75/sztuka. Nigdy nie użytkowałem ich produktów, myślę, że w tej cenie warte spróbowania. Zainteresowanych proszę o PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seamaster AT Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Trzewiki AS dla J Crew. Stan bez ulepszeń. Wad istotnych nie zauważam. Marcin jeszcze raz dziekuję! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Buty doszły. Zaraz będę oglądał obie pary. Bardzo dziękuję Marcinowi za dobrą robotę. Wielki respekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Moje również dzisiaj dotarły, ale zabiorę się za nie prawdopodobnie w weekend (wcześniej kot ma zajęty grafik, a sam nie chcę ). Bardzo dziękuję Marcinie za włożony, w ten czyn społeczny, trud 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Niech slużą wszystkim dobrze. Ja w tym tygodniu na ulicach St Petersburga będę męczył buty AS, jednak kupione dużo wcześniej, Herring Morriarty, wspomagane Cheaney Tweed. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 Myślę, że to nie będą moje ostatnie AS Pozdrawiam i dziękuję za udane zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 masz jakieś doświadczenie z tymi koszulami? ciekawi mnie porównanie z innymi markami w podobnym segmencie cenowym choć cena jest hmm... niska:) edit: już wiem, doczytałem w wątku z koszulami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Zakładam, że do wszystkich dotarły zakupione buty AS. Proszę o kilka zdjęć dla kolegów, kt cały czas się zastanawiają. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi