Wodzu Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Mam nadzieję, że nic nie pomieszali przy pakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 17 minut temu, Bacio napisał: Tak, oczywiście można. Bez zapowiedzi w godzinach 08:00 - 16:00. Powinno jeszcze kilka zostać, bo schodzą jak świeże bułeczki Te w prawym górnym rogu są moje, poznaję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Sam nie zamawiałem, ale śledziłem uważnie tę Waszą koszulową epopeję z boku i myślałem "chyba tylko cudem uda się coś takiego logistycznie spiąć, raczej to wszystko w pewnej chwili padnie". A tu proszę, normalnie przywracacie wiarę w to, że kooperacja w narodzie jest możliwa - szczere wyrazy szacunku, zwłaszcza dla @swordfishtrombone, za to, że jednak udało się Wam to wszystko ogarnąć Brawo! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Bo ja gorąco wierzę w "peer production" - jeśli się zbierze grupa odpowiednio zmotywowanych ludzi (a tu dobrowolność udziału gwarantuje motywację), to wystarczy hierarchizację ograniczyć do minimum (żeby każdy czuł się w pewnym stopniu odpowiedzialny za projekt -- dlatego też go tak "z bliska" nie monitorowałem), a całość zorganizuje się organicznie. Jak Linux albo Wikipedia. Polecam przetestować. Zwróćcie uwagę, że ja tylko rzuciłem pomysł i przesłałem listę - nie wiedziałem, jak zorganizować zbiórkę danych do listy, wysyłkę itd. - uczestnicy projektu sami to wymyślili, bo byli zmotywowani i te elementy projektu wchodziły w zakres ich wiedzy i doświadczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Jaka tam epopeja, toż to ledwie krótka opowiastka była. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Od razu - ku pamięci - dla przyszłych pokoleń, które postanowią tego typu akcję robić. MSZ najwięcej bałaganu wprowadzają różne kanały komunikacji. Grupowicze kontaktują się ze mną mailem (misiaczek17@...) , telefonem (+4860........), przez forum (ZuziaMisia) i SMSem (+4860......) i ja po prostu gubię się kto jest kto. Nie mam logicznego połączenia między "misiaczek@" i "+4860......", a jak ktoś dzwoni to np. "Janek z forum". I ja nie wiem, że "Jasio" odbierze paczkę dziś po 17, bo uzgadniał to ze mną jako "ZuziaMisia", a na koszuli jest imię i nazwisko jeszcze innej osoby, dla której odbiera. Na szczęście u mnie dziewczyny w pracy ogarniają takie tematy zawodowo No i przepraszam wszystkich, którzy odebrali dziś swoje koszule, że taki straszny deszcz ich zastał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Koszule odebrane, dziękuję za akcję oraz naprawdę ekspresowe rozdysponowanie koszul drogą poczty pantoflowej (post o pudle koszul o 15:00, o 16:50 już dzwoni kolega z forum, że może je podrzucić ) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 Dziękuję koledze @swordfishtrombone i @Bacio za zorganizowanie zamówienia grupowego. Z koszuli jestem bardzo zadowolony. Chętnie zamówię kolejne. Trzeba będzie zorganizować nową akcję w marcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 Także bardzo dziękuję kolegom swordfishtrombone i Bacio za całą ogranizację zakupu i odbioru koszul. Wrocław i Opole zostały dziś wysłane po 12:00. Moja już była przymierzana - lekko przykrótką zrobiłem, ale reszta wymiarów idealna. Też będę myśleć o nowym zamówieniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 RoT knity trójkątne 8 cm: Bordo: 1. Santino 2. Beny23 3. Dublekil 4. bart87 Granat: 1. MateuszT. 2. Friedman 3. Nowoanglik 4. Beny23 5. FONos Pasy: 1. swordfishtrombone 2. Santino 3. TourDePrzem 4.bart87 5. bohuslav 6. JDC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 RoT knity trójkątne 8 cm: Bordo: 1. Santino 2. Beny23 3. Dublekil 4. bart87 Granat: 1. MateuszT. 2. Friedman 3. Nowoanglik 4. Beny23 5. FONos Pasy: 1. swordfishtrombone 2. Santino 3. TourDePrzem 4.bart87 5. bohuslav 6. JDC 7. Blondas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 Dnia Friday, February 24, 2017 o 17:48, Bacio napisał: Dzień dobry, Wracam z urlopu a tu akcja kolportażu rozkręcona na całego! W poniedziałek wybieram się do Kolegi @Bacio po odbiór koszul. Do tej pory o zabranie ich poprosili jeszcze Koledzy: @Friedman, @albinos, @zixart, @PantaRhei. Koszule opisane są imieniem i nazwiskiem. Proszę więc o przesłanie na priv danych umożliwiających mi zidentyfikowanie koszul. Dalszy odbiór w Centrum w Cafe Nero ul. Sienkiewicza 12/14 w poniedziałek lub środę, godz. 18.30- 19.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 Ktoś z Warszawy może będzie coś kupował na wyprzedaży w Turnbull & Asser (http://turnbullandasser.eu/ zakładka "sale")? Dołączyłbym z drobiazgami do zamówienia, albo też mogę sam zamówić dla siebie i kogoś, by się podzielić kosztami wysyłki. Aby nie mnożyć postów to jeszcze RoT knity trójkątne: RoT knity trójkątne 8 cm: Bordo: 1. Santino 2. Beny23 3. Dublekil 4. bart87 Granat: 1. MateuszT. 2. Friedman 3. Nowoanglik 4. Beny23 5. FONos Pasy: 1. swordfishtrombone 2. Santino 3. TourDePrzem 4.bart87 5. bohuslav 6. JDC 7. Blondas 8. dziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 Bordo: 1. Santino 2. Beny23 3. Dublekil 4. bart87 Granat: 1. MateuszT. 2. Friedman 3. Nowoanglik 4. Beny23 5. FONos Pasy: 1. swordfishtrombone 2. Santino 3. TourDePrzem 4.bart87 5. bohuslav 6. JDC 7. Blondas 8. dziko 9. Bacio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 Bordo: 1. Santino 2. Beny23 3. Dublekil 4. bart87 5. Pawkill Granat: 1. MateuszT. 2. Friedman 3. Nowoanglik 4. Beny23 5. FONos 6. Pawkill Pasy: 1. swordfishtrombone 2. Santino 3. TourDePrzem 4.bart87 5. bohuslav 6. JDC 7. Blondas 8. dziko 9. Bacio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 Dziękuję bardzo wszystkim kolegom zaangażowanym w grupowe zamówienie z Olgi. Właśnie wyszedł listonosz zostawiając paczkę. Dzięki koledze NieMy już zamówienie jest u mnie. Mam i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 Dzisiaj odebrałem od @Bacio moje koszule - jeszcze raz dziękuję Koledze za wparcie logistyczne akcji. Wyrazy wdzięczności dla @swordfishtrombone za perfekcyjne zorganizowanie zamówienia. Podobno powtórka za jakieś 3 miesiące? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 Jeśli Olga się zgodzi, to nie mam nic przeciwko powtórce. Nie wiem tylko, czy dla nich to nie było takie 'one-time thing', żeby się wypromować na polskim forum. Z drugiej strony, jeśli znów zamówimy kilkadziesiąt koszul, to kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 28 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2017 Koszule dotarły i do Wrocławia Wielkie dzięki dla @swordfishtrombone za organizację zamówienia dla @TDab za odebranie i wysyłkę i dla @Bacio za wsparcie logistyczne. Kolegów z Wrocławia proszę o kontakt w sprawie odbioru (napisałem e-maila). O wrażeniach z mojej koszuli napiszę w wątku o Oldze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 28 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2017 Z ziemi włoskiej do Rzeczpospolitej Krakowskiej! Dziękuję @swordfishtrombone za pomysł i organizację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 Dziękuję kolegom @swordfishtrombone@Bacio@kzmo@Awopiotr za bezinteresowną pomoc w organizacji zamówienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 Dnia 26.02.2017 o 18:31, dziko napisał: Aby nie mnożyć postów to jeszcze RoT knity trójkątne: RoT knity trójkątne 8 cm Rozpoczynamy preorder. Uprzejmie prosimy o zapoznanie się z informacjami na naszym wątku, post z dziś z godziny 11:45 i zgłaszanie tam ewentualnych pytań: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4100-republic-of-ties/?page=17#comment-246851 EDIT. W związku z pytaniami - lista zapisów na preorder jest otwarta i osoby, które nie zgłaszały się wcześniej, mogą także dokonywać wpłat (do 15-03) jeżeli warunki wymienione powyżej są dla nich akceptowalne akceptowalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 Również dziękuję wszystkim organizatorom i pomocnikom projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13th Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 Panowie, chciałbym spróbować swoich sił z koszulami CT, jednak mam duże wątpliwości, co do długości rękawów. Gdyby ktoś z Krakowa i okolic planował zamówienie, bardzo chętnie bym się dołączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaniDani Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 9 godzin temu, jack13th napisał: Panowie, chciałbym spróbować swoich sił z koszulami CT, jednak mam duże wątpliwości, co do długości rękawów. Gdyby ktoś z Krakowa i okolic planował zamówienie, bardzo chętnie bym się dołączył. Z Krakowa nie jestem, ale na 2 koszule z CT byłbym chętny. Pisz na prv, coś wymyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi