Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, swordfishtrombone napisał:

Skoro masz doświadczenie z TNT (ja tylko jedną przesyłkę od nich odebrałem, z Olgi właśnie), to jak myślisz, ile może zająć dostawa z Mediolanu do Warszawy? 3-4 dni? Ta informacja (planowana data doręczenia) pojawi się w systemie, gdy system zacznie działać?

Nie wiemy, czy Olga wysyła to jako "Express" czy "Economy Express". Zakładając, że tańszy (=drogowy) wariant to TNT podaje "2 - 5 dni". TNT może jeździć na trasie Mediolan-Warszawa nie codziennie. Stąd bywało czasem nawet "next day", a czasem wyjazd w piątek, a towar docierał w środę.

P.S. Mam przesyłkę lotniczą TNT ("Express") 100kg w drodze z Gaziantep (wschodnia Turcja, przy samej granicy z Syrią, strefa "niebezpieczna") odebrana od nadawcy wczoraj (21.02) i planowana dostawa do mnie (już po ocleniu) w Warszawie jest piątek (24.02). Z Włoch musi być i jest łatwiej/szybciej.

W skrócie - pożyjemy-zobaczymy, ale na piątek bym nie liczył, a poniedziałek jest całkiem prawdopodobny.

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
9 godzin temu, swordfishtrombone napisał:

Uwaga uwaga,

Firma przewozowa to TNT.

170491525 - numer przesyłki do Krakowa
170488407 - numer przesyłki do Warszawy.

Póki co jeszcze ich nie widzę w systemie, zobaczymy po południu.

Z trackingu wynika, że w piątek koszule powinny być w Waw. 

w takim razie w weekend powinniśmy je mieć.

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce odebrać koszulę/e w weekend (sobota/niedziela) to muszę to wiedzieć najpóźniej w piątek do 15:00 (muszę po prostu zabrać tę/e koszulę/e z firmy do domu).

(Oczywiście, pod warunkiem, że TNT dostarczy w piątek).

Opublikowano (edytowane)

RoT knity trójkątne 8 cm:

Bordo:
1. Santino
2. Beny23

Granat:
1. MateuszT.
2. Friedman
3. Nowoanglik

4. Beny23

Pasy:
1. swordfishtrombone
2. Santino

3. TourDePrzem

Edytowane przez TourDePrzem
Beny23 mnie uprzedził
Opublikowano

Bordo:
1. Santino
2. Beny23
3. Dublekil
4.bart87

Granat:
1. MateuszT.
2. Friedman
3. Nowoanglik
4. Beny23

Pasy:
1. swordfishtrombone
2. Santino
3. TourDePrzem
4.bart87

Opublikowano

Bordo:
1. Santino
2. Beny23
3. Dublekil
4.bart87

Granat:
1. MateuszT.
2. Friedman
3. Nowoanglik
4. Beny23

Pasy:
1. swordfishtrombone
2. Santino
3. TourDePrzem
4.bart87

5. bohuslav

Opublikowano

Bordo:
1. Santino
2. Beny23
3. Dublekil
4. bart87

Granat:
1. MateuszT.
2. Friedman
3. Nowoanglik

4. Beny23

5. FONos

Pasy:
1. swordfishtrombone
2. Santino
3. TourDePrzem
4.bart87

5. bohuslav

Opublikowano
18 godzin temu, NieMy napisał:

Czuwaj,

osoby którym mam dostarczyć koszule a które jeszcze nie podały mi danych proszę w PW.

Ano właśnie, mam to samo pytanie: czy mam dla kogoś odebrać koszule, aby przesłać je dalej?

Opublikowano
Dnia ‎2017‎-‎02‎-‎22 o 20:13, Bacio napisał:

Jeżeli ktoś chce odebrać koszulę/e w weekend (sobota/niedziela) to muszę to wiedzieć najpóźniej w piątek do 15:00 (muszę po prostu zabrać tę/e koszulę/e z firmy do domu).

(Oczywiście, pod warunkiem, że TNT dostarczy w piątek).

Dwa pytania:

1. Czy znasz już godzinę dzisiejszej dostawy?

2. Gdzie jest Twój dom? ?

Opublikowano
44 minuty temu, kormox napisał:

Dwa pytania:

1. Czy znasz już godzinę dzisiejszej dostawy?

2. Gdzie jest Twój dom? ?

1. Tego to NIKT nie wie. Ale z reguły kurier TNT przyjeżdża do nas około godziny 13.

2. Bardzo blisko firmy, też okolice ul. Kolibrów.

Panowie, nie wiem czy i jak będą opisane koszule w pudełku. Liczę, że nazwiskami, ale wyobrażam sobie, że mogą być opisane numerami zamówienia. Stąd wstępna prośba, abyście zapisali sobie numery zamówień - tak "na wszelki wypadek".

Jak tylko przesyłka pojawi się u mnie w firmie powiadomię na forum. Dziękuję za wszystkie SMSy, e-maile, wiadomości na forum, ale na obecną chwilę proszę o jeszcze trochę cierpliwości.

Opublikowano
4 godziny temu, blekit napisał:

A ja proszę o przypomnienie, kto będzie się zajmował dystrybucją koszul we Wrocławiu :) 

Ja :) ile koszul zamawiałeś bo się @TDab dopytuje żeby miał pewność że wszystkie dla nas odebrał i wszystkie wysłał do Wrocławia

Opublikowano
1 godzinę temu, Bacio napisał:

TOWAR DOTARŁ! 

Koszule są opisane imionami i nazwiskami.

Zapraszam po odbiór lub informacje o odbiorze w weekend.

IMG_8708.JPG

IMG_8709.JPG

Można tak po prostu bez większej zapowiedzi wpaść po nie w poniedziałek między, powiedzmy, 9:00 a 15:00?

Opublikowano
1 minutę temu, kzmo napisał:

Można tak po prostu bez większej zapowiedzi wpaść po nie w poniedziałek między, powiedzmy, 9:00 a 15:00?

Tak, oczywiście można. Bez zapowiedzi w godzinach 08:00 - 16:00.

Powinno jeszcze kilka zostać, bo schodzą jak świeże bułeczki :)

IMG_8711.JPG

• Oceniam pozytywnie 1