Bacio Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 3 minuty temu, swordfishtrombone napisał: Skoro masz doświadczenie z TNT (ja tylko jedną przesyłkę od nich odebrałem, z Olgi właśnie), to jak myślisz, ile może zająć dostawa z Mediolanu do Warszawy? 3-4 dni? Ta informacja (planowana data doręczenia) pojawi się w systemie, gdy system zacznie działać? Nie wiemy, czy Olga wysyła to jako "Express" czy "Economy Express". Zakładając, że tańszy (=drogowy) wariant to TNT podaje "2 - 5 dni". TNT może jeździć na trasie Mediolan-Warszawa nie codziennie. Stąd bywało czasem nawet "next day", a czasem wyjazd w piątek, a towar docierał w środę. P.S. Mam przesyłkę lotniczą TNT ("Express") 100kg w drodze z Gaziantep (wschodnia Turcja, przy samej granicy z Syrią, strefa "niebezpieczna") odebrana od nadawcy wczoraj (21.02) i planowana dostawa do mnie (już po ocleniu) w Warszawie jest piątek (24.02). Z Włoch musi być i jest łatwiej/szybciej. W skrócie - pożyjemy-zobaczymy, ale na piątek bym nie liczył, a poniedziałek jest całkiem prawdopodobny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Fajnie się złożyło, że padło na profesjonalistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 RoT knity trójkątne 8 cm: Bordo: Granat: 1. MateuszT. Pasy: 1. swordfishtrombone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 RoT knity trójkątne 8 cm: Bordo: 1. Santino Granat: 1. MateuszT. Pasy: 1. swordfishtrombone2. Santino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 RoT knity trójkątne 8 cm: Bordo: 1. Santino Granat: 1. MateuszT. 2. Friedman Pasy: 1. swordfishtrombone 2. Santino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 RoT knity trójkątne 8 cm: Bordo:1. Santino Granat:1. MateuszT.2. Friedman 3. Nowoanglik Pasy:1. swordfishtrombone2. Santino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 9 godzin temu, swordfishtrombone napisał: Uwaga uwaga, Firma przewozowa to TNT. 170491525 - numer przesyłki do Krakowa 170488407 - numer przesyłki do Warszawy. Póki co jeszcze ich nie widzę w systemie, zobaczymy po południu. Z trackingu wynika, że w piątek koszule powinny być w Waw. w takim razie w weekend powinniśmy je mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Jeżeli ktoś chce odebrać koszulę/e w weekend (sobota/niedziela) to muszę to wiedzieć najpóźniej w piątek do 15:00 (muszę po prostu zabrać tę/e koszulę/e z firmy do domu). (Oczywiście, pod warunkiem, że TNT dostarczy w piątek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 RoT knity trójkątne 8 cm: Bordo:1. Santino 2. Beny23 Granat:1. MateuszT.2. Friedman 3. Nowoanglik 4. Beny23 Pasy:1. swordfishtrombone2. Santino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TourDePrzem Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 (edytowane) RoT knity trójkątne 8 cm: Bordo:1. Santino2. Beny23 Granat:1. MateuszT.2. Friedman 3. Nowoanglik 4. Beny23 Pasy:1. swordfishtrombone2. Santino 3. TourDePrzem Edytowane 23 Luty 2017 przez TourDePrzem Beny23 mnie uprzedził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 RoT knity trójkątne 8 cm: Bordo: 1. Santino 2. Beny23 3. Dublekil Granat: 1. MateuszT. 2. Friedman 3. Nowoanglik 4. Beny23 Pasy: 1. swordfishtrombone 2. Santino 3. TourDePrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Czuwaj, osoby którym mam dostarczyć koszule a które jeszcze nie podały mi danych proszę w PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart87 Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 RoT knity trójkątne 8 cm: Bordo: 1. Santino 2. Beny23 3. Dublekil 4.bart87 Granat: 1. MateuszT. 2. Friedman 3. Nowoanglik 4. Beny23 Pasy: 1. swordfishtrombone 2. Santino 3. TourDePrzem 4.bart87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohuslav Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 RoT knity trójkątne 8 cm: Bordo: 1. Santino 2. Beny23 3. Dublekil 4.bart87 Granat: 1. MateuszT. 2. Friedman 3. Nowoanglik 4. Beny23 Pasy: 1. swordfishtrombone 2. Santino 3. TourDePrzem 4.bart87 5. bohuslav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 RoT knity trójkątne 8 cm: Bordo: 1. Santino 2. Beny23 3. Dublekil 4. bart87 Granat: 1. MateuszT. 2. Friedman 3. Nowoanglik 4. Beny23 5. FONos Pasy: 1. swordfishtrombone 2. Santino 3. TourDePrzem 4.bart87 5. bohuslav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 18 godzin temu, NieMy napisał: Czuwaj, osoby którym mam dostarczyć koszule a które jeszcze nie podały mi danych proszę w PW. Ano właśnie, mam to samo pytanie: czy mam dla kogoś odebrać koszule, aby przesłać je dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 A ja proszę o przypomnienie, kto będzie się zajmował dystrybucją koszul we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Dnia 2017-02-22 o 20:13, Bacio napisał: Jeżeli ktoś chce odebrać koszulę/e w weekend (sobota/niedziela) to muszę to wiedzieć najpóźniej w piątek do 15:00 (muszę po prostu zabrać tę/e koszulę/e z firmy do domu). (Oczywiście, pod warunkiem, że TNT dostarczy w piątek). Dwa pytania: 1. Czy znasz już godzinę dzisiejszej dostawy? 2. Gdzie jest Twój dom? 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 44 minuty temu, kormox napisał: Dwa pytania: 1. Czy znasz już godzinę dzisiejszej dostawy? 2. Gdzie jest Twój dom? 😏 1. Tego to NIKT nie wie. Ale z reguły kurier TNT przyjeżdża do nas około godziny 13. 2. Bardzo blisko firmy, też okolice ul. Kolibrów. Panowie, nie wiem czy i jak będą opisane koszule w pudełku. Liczę, że nazwiskami, ale wyobrażam sobie, że mogą być opisane numerami zamówienia. Stąd wstępna prośba, abyście zapisali sobie numery zamówień - tak "na wszelki wypadek". Jak tylko przesyłka pojawi się u mnie w firmie powiadomię na forum. Dziękuję za wszystkie SMSy, e-maile, wiadomości na forum, ale na obecną chwilę proszę o jeszcze trochę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Uzhadniałem z Olgą, że miały być nazwiska, a jak będzie w praktyce to się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 TOWAR DOTARŁ! Koszule są opisane imionami i nazwiskami. Zapraszam po odbiór lub informacje o odbiorze w weekend. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 4 godziny temu, blekit napisał: A ja proszę o przypomnienie, kto będzie się zajmował dystrybucją koszul we Wrocławiu Ja ile koszul zamawiałeś bo się @TDab dopytuje żeby miał pewność że wszystkie dla nas odebrał i wszystkie wysłał do Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 @FONos dwie koszule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 1 godzinę temu, Bacio napisał: TOWAR DOTARŁ! Koszule są opisane imionami i nazwiskami. Zapraszam po odbiór lub informacje o odbiorze w weekend. Można tak po prostu bez większej zapowiedzi wpaść po nie w poniedziałek między, powiedzmy, 9:00 a 15:00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 1 minutę temu, kzmo napisał: Można tak po prostu bez większej zapowiedzi wpaść po nie w poniedziałek między, powiedzmy, 9:00 a 15:00? Tak, oczywiście można. Bez zapowiedzi w godzinach 08:00 - 16:00. Powinno jeszcze kilka zostać, bo schodzą jak świeże bułeczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi