Midlife-Crisis Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 9 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: Czy ten cały (świetny) temat nie powinien być w dziale bespoke? Chyba powinien, ale nie jest. Ja zakładałem oddzielny wątek dla moich butów od Kielmana, bo tego akurat w bespoke nie znalazłem. Nie zrobiłem dobrze, bo byłyby w dobrym towarzystwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2019 W dniu 18.10.2019 o 14:49, baw napisał: Nowa para od Kielmana. Bardzo ładne monki! Klamry robią świetne wrażenie z brązową skórą. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr B Napisano 16 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2019 Aktualna wystawa w oknie. Może kogoś zainspiruje. 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2019 Lepiej nie 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 16 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2019 straszne są te buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2019 Potwory. Jak z horrorów, zaczynając od nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 Zastanawiam się czy te buty to nie jest przypadkiem zwykły pokaz możliwości, trochę skrajny, ale to chyba celowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 Owszem, to jest pokaz możliwości pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 A ja myślałem, że potworami się straszy. Klient uświadomiony wejdzie, a w środku są buty wywołujące ślinotok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 Jedna rzecz była dla mnie w sumie zaskakująca. Przy każdej wizycie (nie było ich znowu jakoś przesadnie wiele, ale jednak parę już było) u Kielmana są tłumy. Mogą sobie pozwolić na taką, a nie inną wystawę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 Jedna rzecz była dla mnie w sumie zaskakująca. Przy każdej wizycie (nie było ich znowu jakoś przesadnie wiele, ale jednak parę już było) u Kielmana są tłumy. Mogą sobie pozwolić na taką, a nie inną wystawę.Może wystawa jest projekcją gustów tychże tłumówWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 21 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2019 Myślę, że taka firma jak Kielman nie zakłada, że skusi witryną przypadkowego przechodnia. W tym przypadku wystawione buty są pewnie elementem świątecznego wystroju i niekoniecznie muszą "dać się" nosić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 21 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2019 Godzinę temu, Wodzu napisał: Myślę, że taka firma jak Kielman nie zakłada, że skusi witryną przypadkowego przechodnia. W tym przypadku wystawione buty są pewnie elementem świątecznego wystroju i niekoniecznie muszą "dać się" nosić. Podobnie jak wiele pokazów mody, gdzie ubrania są co najmniej dziwne i zupełnie nierealne do założenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2019 To jest przykład buta jako analogii z pokazu mody:A te z wystawy to po prostu w większości koszmarki rodem z lat 90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 21 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2019 Jak dla mnie powyższy but to przykład kunsztu szewskiego, a buty z witryny Kielmana to po prostu świąteczna aranżacja. Niesamowite, że wywołuje to takie emocje. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2020 Bardzo wygodne Kielmany ze skóry słonia 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2020 W dniu 14.04.2020 o 22:27, Beny23 napisał: Bardzo wygodne Kielmany ze skóry słonia Dosyć nietypowa faktura tych butów(nubuk?). Możesz napisać jak wygląda pielęgnacja takiej skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2020 13 minut temu, kamilp napisał: Dosyć nietypowa faktura tych butów(nubuk?). Możesz napisać jak wygląda pielęgnacja takiej skóry? Mniej więcej tak to wygląda 😉 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czarrek Napisano 13 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2021 (edytowane) WYkasowalem fotki z moimi selfie , dla spokojności tych, których interesuje tylko cena butow. Resztę zdjęć zostawiam na prośbę forumowiczów, którzy prosili o więcej fotek, a więcej ich nie zrobiłem. Zdjęcia z Panem Kielmanem będą ozdoba mojego domowego archiwum Edytowane 14 Listopad 2021 przez Czarrek 7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2021 2 godziny temu, Czarrek napisał: Zdjecia dosłownie sprzed chwili. Komentarz napiszę po powrocie do domu. Będzie zamówienie Co planujesz zamówić ? I btw jak teraz przedstawiają się ceny u Kielmana? 3,5 tys. za podstawowe buty czy drożej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 13 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2021 (edytowane) Usunięto przez autora wpisu Edytowane 14 Listopad 2021 przez Czarrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2021 Na tym forum chętnie rozmawiamy i dzielimy się informacjami o cenach usług w różnych zakładach - informacja od jakiej kwoty zaczyna się standardowa usługa nie jest tajemnicą. Ps. Z ciekawości co to są ciepłe posadki w biurach? Jak nie robisz na łopacie na przykład, a pracujesz pod dachem? 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 13 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2021 (edytowane) Usunięto przez autora wpisu Edytowane 14 Listopad 2021 przez Czarrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 13 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2021 Uwaga o ciepłych posadkach - nie śmieszna... jeśli podgrzewany fotel w samochodzie może służyć za ciepły stołek, to ja mam ciepła posadkę🤨 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 13 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2021 Myślę, że część z nas, a na pewno kolega @Velahrn i ja, mamy perspektywę rozlewania czego innego przy pracy. Może jak już się spotkamy osobiście (czego raczej nie życzymy) to Ci opowiemy. W międzyczasie chyba możemy się zgodzić, że takie wypowiedzi są nie na miejscu, bo każdy kogo znam na tym forum ciężko pracuje. Wiem, że miało być śmiesznie i (chyba) elokwentnie, ale wyszło tak sobie. 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi