Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał:

Czy ten cały (świetny) temat nie powinien być w dziale bespoke? 

Chyba powinien, ale nie jest. Ja zakładałem oddzielny wątek dla moich butów od Kielmana, bo tego akurat w bespoke nie znalazłem. Nie zrobiłem dobrze, bo byłyby w dobrym towarzystwie.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jedna rzecz była dla mnie w sumie zaskakująca. Przy każdej wizycie (nie było ich znowu jakoś przesadnie wiele, ale jednak parę już było) u Kielmana są tłumy.

Mogą sobie pozwolić na taką,  a nie inną wystawę.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
Jedna rzecz była dla mnie w sumie zaskakująca. Przy każdej wizycie (nie było ich znowu jakoś przesadnie wiele, ale jednak parę już było) u Kielmana są tłumy.
Mogą sobie pozwolić na taką,  a nie inną wystawę.

Może wystawa jest projekcją gustów tychże tłumów

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Myślę, że taka firma jak Kielman nie zakłada, że skusi witryną przypadkowego przechodnia. W tym przypadku wystawione buty są pewnie elementem świątecznego wystroju i niekoniecznie muszą "dać się" nosić.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
Godzinę temu, Wodzu napisał:

Myślę, że taka firma jak Kielman nie zakłada, że skusi witryną przypadkowego przechodnia. W tym przypadku wystawione buty są pewnie elementem świątecznego wystroju i niekoniecznie muszą "dać się" nosić.

Podobnie jak wiele pokazów mody, gdzie ubrania są co najmniej dziwne i zupełnie nierealne do założenia. 

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano
2 godziny temu, Czarrek napisał:

Zdjecia dosłownie sprzed chwili. Komentarz napiszę po powrocie do domu. Będzie zamówienie

Co planujesz zamówić :) ? I btw jak teraz przedstawiają się ceny u Kielmana? 3,5 tys. za podstawowe buty czy drożej?

Opublikowano

Na tym forum chętnie rozmawiamy i dzielimy się informacjami o cenach usług w różnych zakładach - informacja od jakiej kwoty zaczyna się standardowa usługa nie jest tajemnicą. 

Ps. Z ciekawości co to są ciepłe posadki w biurach? Jak nie robisz na łopacie na przykład, a pracujesz pod dachem? 

• Like 4
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Myślę, że część z nas, a na pewno kolega @Velahrn i ja, mamy perspektywę rozlewania czego innego przy pracy. Może jak już się spotkamy osobiście (czego raczej nie życzymy) to Ci opowiemy. W międzyczasie chyba możemy się zgodzić, że takie wypowiedzi są nie na miejscu, bo każdy kogo znam na tym forum ciężko pracuje. Wiem, że miało być śmiesznie i (chyba) elokwentnie, ale wyszło tak sobie.

• Like 6
  • Oceniam pozytywnie 3