GrafZero Napisano 22 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2021 jakie myszy ? oba buty puscilo szycie w tym samym miejscu chwile po tym jak je odebralem, potem lezaly w szafie i kartonach bo mieszkalem w Azji. Wiec przegapiłem wszelkie gwarancje/rekojmie ect teraz chce ten but naprawić ale wg mnie slabej jakosci nici sprawiaja ze trzeba go calego przeszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 22 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2021 58 minut temu, GrafZero napisał: jakie myszy ? Szczury bardziej. Miałem właśnie pytać, czy jesteś z Azji. To jest typowe uszkodzenie spowodowane przez szczura azjatyckiego. Przepraszam, musiałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aopolods Napisano 23 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2021 Zna ktoś w Warszawie, dobry zakład parasolniczy? Poszukuję zakładu bo mam do naprawy i renowacji parasolkę z okresu międzywojennego. Dzięki za informację i namiar jeśli taki posiadacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 23 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2021 Nie mam pojęcia, ale pokaż zdjęcia przed i po. Na Chmielnej, idąc od NŚ ciut przed Kielmanem, są dwa stare sklepy z parasolkami. Może Ci tam podpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aopolods Napisano 23 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2021 O w jednym na Chmielnej byłem, a drugiego musiałem przegapić jutro się przejdę i sprawdzę. Nie ma problemu jak znajdę odpowiedniego specjalistę to zrobię zdjęcia przed, w trakcie i po renowacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 23 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2021 A szukałeś w google? Wyskakuje coś takiego: Parasolnictwo Barbara Szafrańska. Naprawa i sprzedaż parasoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aopolods Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 Szukałem, właśnie dzisiaj byłem u Pani Barbary i możliwe że się na nią zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 26 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2021 Hej,Ma ktoś doświadczenie z rozmiarówką Danner? Chodzi mi o porównanie z popularnymi sieciowkami Nike, Vans, Timberland lub z C&J czy Vass. Każda wskazówka będzie cenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 27 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2021 Panowie, czy ktoś z Was trafił kiedyś na jakąś sensowną marynarkę w wersji dla wysokich (odpowiednik np. 98 SuSu) w Krakowskim Tkmaxxie? Pojawiają się tam takie rozmiary, czy to raczej rzadkość? Z góry dziękuję za odpowiedź. Ups, nie zauważyłem, że jest dedykowany wątek dla TKmaxxa, proszę o wybaczenie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagittarius Napisano 30 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2021 Cześć Panowie. Od jakiegoś czasu zastanawiam się czy błędem jest założenie krawata do koszuli z krytą plisą? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 30 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2021 Na ten temat toczy się odwieczny spór dwóch szkół filozoficznych. Ortodoksi stoją na stanowisku ze to niedopuszczalne a kto tak czyni okrywa się hańbą. Pragmatycy oponują argumentując swoją pozycje tym że krawat zasłania plisę więc sam rodzaj plisy nie ma znaczenia. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 30 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2021 [mention]Sagittarius [/mention] To niedopuszczalne! Już stare źródła pisane z terytoriów dawnej II Rzeczypospolitej przytaczają ludowe porzekadło:Żył raz dżentelmen nad CisąZ krawatem i krytą plisąLecz swą zuchwałość modowąPrzypłacił haniebnie głowąI krwi swej pełną misą 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagittarius Napisano 30 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2021 Lepiej nie dać się złapać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eziemniak Napisano 6 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2021 Pierwszy post więc witam:) Jaki protektor na takiego koloru nubuk? Bezbarwny czy jego odcień? (Jednorożec dla skali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 6 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2021 Na nubuk stosuję zawsze bezbarwny (i tak może trochę przyciemnić tak jasny kolor). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 6 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2021 (Jednorożec dla skali)Zburzyłeś mój świat! Myślałem, że jednorożce są większe od ludzi. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stanwis Napisano 9 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2021 Kupowal ktoś jeansy w massimo dutti? Jak jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 9 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2021 Ja mam co prawda sztruksy i to dopiero od niedawna ale póki co przyczepić się nie ma o co w tym przedziale cenowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klasyka Napisano 16 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2021 Cześć, Czy ktoś może pamięta jak określa się poziomą klapę marynarki? Chodzi mi o peak lapel, ale z poziomym wcięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 17 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2021 5 godzin temu, Klasyka napisał: Cześć, Czy ktoś może pamięta jak określa się poziomą klapę marynarki? Chodzi mi o peak lapel, ale z poziomym wcięciem. Ogólnie takie udziwnione klapy są określane jako "semi peak" .,W tym szczególnym przypadku najczęściej używa się nazwy "fish mouth", rzadziej "lazy peak" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klasyka Napisano 17 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2021 12 godzin temu, mayor napisał: Ogólnie takie udziwnione klapy są określane jako "semi peak" .,W tym szczególnym przypadku najczęściej używa się nazwy "fish mouth", rzadziej "lazy peak" Dzięki wielkie za podpowiedzi. Niemniej, przypomniałem sobie tą prawidłową tzw. "Tautz Lapel". Tu więcej informacji: https://www.keikari.com/english/the-tautz-lapel/ Od "fish mouth", czy "lazy peak" różni się on brakiem tej charakterystycznej dla "fish mouth" przerwy między kołnierzem, a wyłogiem klap. Nie jestem jednak pewien, czym różni się on od po prostu "horizontal peak lapel". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrd Napisano 21 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2021 Cześć wszystkim, mam pytanie o krawca z Warszawy czy okolic. Mógłby ktoś podać namiary na kogoś. Chodzi o zwykle zwężenie spodni, z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 26 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2021 To raczej ogarną zwykłe poprawki krawieckie. Ja korzystam z tych:Poprawki Krawieckie / Krawcowa / Krawiec519 118 478https://maps.app.goo.gl/A6FJMKMqx6GK5rvH7Wysłane z mojego Pixel 6 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 Hej, czy możliwe jest gdzieś w Polsce zamówić szelki na guziki o wybranym kolorze skóry na zapięciu plus wzór? Wydaje mi się, że kiedyś coś takiego widziałem. Może kojarzycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 Można, w Doleath. Zamawiałem u nich szelki do ślubu i byłem bardzo zadowolony. Najlepiej napisać do nich przez sklep allegro. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi