eye_lip Napisano 1 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2021 Nie nowe ale do niczego nieprzydatne. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 1 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2021 2 godziny temu, Bacio napisał: Natrafiłem na marynarki "z panelem" lub "odpinanym panelem". Czy to jest jakiś nowy wynalazek, czy znane od lat? Nie widzę większego zastosowania w polskim klimacie, ale może się mylę. Lata temu miałem płaszcz z takim odpinanym ociepleniem. Był ok, ot taki casualowy płaszczyk. Szczerze mówiąc, to boje się, że to na zdjęciu to też jest sprzedawane jako "krótki płaszcz" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cvmtg Napisano 2 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2021 12 godzin temu, twiss900 napisał: W jakich sklepach można znaleźć dobrej jakości damskie buty? Zależy jakich szukasz. W ogóle nie znam się na tym temacie, ale od jakiegoś czasu słyszę pozytywne informacje o butach Baldovski? Natomiast ta informacja musi być znowuż zweryfikowana, może ktoś z forum ma większą wiedzę na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 2 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2021 W dniu 21.10.2021 o 14:06, Velahrn napisał: To komplikuje sprawę. Nie wiem, jak skóra zareaguje na czyszczenie chemiczne, bo oddać do pralni np. jedwabny krawat to nie problem. Albo możesz spróbować prania chemicznego, albo olać sprawę i nosić takie, jakie są - i tak w klasycznej męskiej elegancji szelki nie są widoczne, chyba że lubisz je nosić na wierzchu, jak ja :). Szelki w dużej mierze zdarza mi się nosić na wierzchu, dzwoniłem do pralni i dostałem informację że niestety zniszczy to skórę i jedynym wyjściem jakie się zostaje są kwasek cytrynowy i/lub cytryna. Póki co po paru godzinach moczenia plama w dużej mierze zeszła, jak będę miał więcej czasu to będę kontynuował i zobaczę czy uda mi się pozbyć w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 2 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2021 Ostatecznie zawsze można kupić nowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twiss900 Napisano 2 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2021 11 godzin temu, Cvmtg napisał: Zależy jakich szukasz. W ogóle nie znam się na tym temacie, ale od jakiegoś czasu słyszę pozytywne informacje o butach Baldovski? Natomiast ta informacja musi być znowuż zweryfikowana, może ktoś z forum ma większą wiedzę na ten temat? Coś jeszcze poza Baldowskim lub Nordem? W shoepassion jest całkiem duży wybór, ale czy znajdzie się inny sklep z obuwiem do 1000zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 2 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2021 Meermin i Crownhill chyba mają damskie kolekcje. Z tym ze to nie tyle „damskie buty” co „męskie buty dla kobiet”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropóh Napisano 2 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2021 W dniu 1.11.2021 o 19:17, twiss900 napisał: W jakich sklepach można znaleźć dobrej jakości damskie buty? Moja kobieta zaopatruje się w buty Meka GYW. zawsze się targuje z działem sprzedaży i zawsze coś tam urwie z ceny. A poza tym, nie wiedzieć czemu na damskie buty robią wyprzedaż, a na męskie niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 2 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2021 Kiedyś pokazałem mojej żonie, jak to nazwała „damskie numery tych waszych butów” na stronie Meermina, to tylko popukała się w czoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 3 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 9 godzin temu, pablocito napisał: Kiedyś pokazałem mojej żonie, jak to nazwała „damskie numery tych waszych butów” na stronie Meermina, to tylko popukała się w czoło Raz forumowicz Paweł Do żony swej miał sprawę "Popatrz - mówi - kochanie Buty znalazłem tanie Będą na urodziny Dla mej kochanej dziewczyny Męskie, ale nie szkodzi Ważne, jak się w nich chodzi To gudjer technologia Łatać, zelować można Mam kupon rabatowy Twój prezent mam już z głowy" Żona przeciągle spojrzała I nic nie powiedziała Nazajutrz Paweł wstaje A żona z kuchni nadaje: "Dzień dobry, kochanie Zrobiłam ci śniadanie Nie, nie z bekonem fasolę Tylko guacamole Latte na mleku sojowym Ze smoothie owocowym Mam tego pełną lodówkę Na miesiąc mamy wałówkę Robiłam akurat zakupy Znalazłam w torebce kupon Z nami nigdy nie stracisz Trzy kupisz, czwarty gratis" 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 3 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 Przydałby się kolejny konkurs @saphir.pl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 3 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 [mention]lubo69 [/mention] rozbiłeś bank! Jak to mawiają na dzielni: SZACUN! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 Ja tym razem nie do rymu.Na jakim wieszaku wskazane jest przechowywać delikatną, „swetrową” marynarkę bez konstrukcji, typu Boglioli K Jacket czy Tombolini Zero Gravity: koszulowym, garniturowym czy takim pomiędzy, o grubości ok. 2 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 Niechaj czerep Cię nie boli Rzetelną konstrukcję ma Boglioli Co raz to inny wieszak wykmini A każdem sprosta Tombolini 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 @pablocito, coś Ty narobił! teraz bez trzynastozgłoskowca niczego się nie idzie dowiedzieć… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 3 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 Od Villona do KitonaKażdy dzieło swe wykonaJeden rymem, drugi igłąWierny sztuki swej prawidłomKomu nie w smak - niechaj skona! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2021 14 godzin temu, lubo69 napisał: Ja tym razem nie do rymu. Na jakim wieszaku wskazane jest przechowywać delikatną, „swetrową” marynarkę bez konstrukcji, typu Boglioli K Jacket czy Tombolini Zero Gravity: koszulowym, garniturowym czy takim pomiędzy, o grubości ok. 2 cm? Ja trzymam na wieszaku garniturowym, przy czym są bardzo szerokie (raczej na płaszcze i do tego zajmują masę miejsca) i normalne, chyba właśnie 2 cm, tylko na końcach się nieco poszerzają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 12 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 Kto Waszym zdaniem robi dobre Chelsea Boots w cenie do 1200 zł? Myślałem o Yanko/Patine ale zastanawiam się czy nie ma alternatyw w tym przedziale cenowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 22 minuty temu, me.spoke napisał: Kto Waszym zdaniem robi dobre Chelsea Boots w cenie do 1200 zł? Myślałem o Yanko/Patine ale zastanawiam się czy nie ma alternatyw w tym przedziale cenowym. Przecenione RM Williams. Jeżeli mogą być bardzo casualowe, to za 5-6 stówek Blundstone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 3 godziny temu, me.spoke napisał: Kto Waszym zdaniem robi dobre Chelsea Boots w cenie do 1200 zł? Myślałem o Yanko/Patine ale zastanawiam się czy nie ma alternatyw w tym przedziale cenowym. Do propozycji @Zajac Poziomkadodam jeszcze - przecenione Trickersy (w firmowym outlecie zdarzają się za 220 GBP). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafZero Napisano 18 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2021 szukam dobrego szewca który "zszyje" mi Meerminy z Cordovanu, w Warszawie Kupione w 2017, założone 2x, w jednym i drugim bucie podobna historia, z racji że buty nietanie a z meerminem nie chce mieć nic do czynienia ( 5 par, w każej "coś") szukam dobrego szewca który wezmie odpowiedzialność za to czego się podejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 18 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2021 Wielki Shoe? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 18 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2021 Tak wyglada but po 2krotnym założeniu?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafZero Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 tak, lezały w szafie lub kartonach przeprowadzkowych przez prawie 5 lat, w obu butach szycie puscilo w tym samym miejscu po obu stronach, w jednym mniej w drugim bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 Czyli myszy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi