Zajac Poziomka Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Panowie, mam problem ze stroną CT - nie mogę kliknąć żadnych przycisków (typu filtr, dodaj przedmiot do koszyka itp.) - problem występuje zarówno na iOS - iPad, iPhone jak i na Win 10 (Chrome). Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Działa bez problemu (iPhone). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 5 minut temu, lubo69 napisał: Działa bez problemu (iPhone). Na stronie UK, po zalogowaniu się na swoje konto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Tak, UK, ale bez logowania. Spróbuję się zalogować później, jak będę przy komputerze. Edit: po zalogowaniu mogę wybrać np. rozmiar garnituru, ale dodanie do koszyka nie przynosi oczekiwanego skutku. Myślałem że może za dużo kupiłeś i masz "blokadę rodzicielską", ale ja nie kupowałem u nich nic w ostatnich latach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Strona UK po zalogowaniu działa - musze zawsze kliknąć kilka razu ze jednak chce UK i funty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 5 godzin temu, lubo69 napisał: Tak, UK, ale bez logowania. Spróbuję się zalogować później, jak będę przy komputerze. Edit: po zalogowaniu mogę wybrać np. rozmiar garnituru, ale dodanie do koszyka nie przynosi oczekiwanego skutku. Myślałem że może za dużo kupiłeś i masz "blokadę rodzicielską", ale ja nie kupowałem u nich nic w ostatnich latach Nie wiem co jest grane, ani z telefonu ani z tableta ani z chrome na komputerze nie udaje mi się nic zrobić. O dziwo Microsoft Edge dał radę i zrobiłem zakupy 15% zniżki przy obecnym kursie funta to całkiem niezła okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord gupol Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Proszę o pomoc w doborze krawata do garnituru na mój własny ślub. Garnitur mam taki link ,koszula biała, czarne buty i pasek, srebrny zegarek, biała poszetka, bez kamizelki (Lipiec). Czy ten krawat będzie odpowiedni? link Proszę o inne komponujące się propozycje krawatów, najlepiej nie przekraczające 200 zł. Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 bordo jest za mało uroczyste, bardzo też przyciąga uwagę w ramie z białej koszuli i granatowego garnituru. Krawat ślubny w powołanym zestawie powinien być taki: https://embassyofelegance.com/pl/c/SLUBNE/138 ewentualnie srebrna/szara grenadyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Granatowy w białe groszki/kropki (nie za duże rzecz jasna). Edit: borbo w kropki imho może być, ale przymierzyłbym, czy jest wystarczająco uroczyście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekM Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 Szybkie pytanie o dopasowanie garnituru. Od razu mówię że chodzi o własny ślub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 Jeżeli garnitur z wieszaka bez poprawek, to leży wg mnie na prawdę przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 58 minut temu, TomekM napisał: Szybkie pytanie o dopasowanie garnituru. Od razu mówię że chodzi o własny ślub. Wydaje się leżeć całkiem OK, tylko jest chyba trochę za ciasny w talii i przydałoby się odrobinę wydłużyć rękawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekM Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 W talii delikatnie zrzucam wiec powinno się wyrównać, a tutaj koszula była troszkę z długa, z dobrą koszulą jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 Szału nie ma (ramiona - niezbyt finezyjne), tragedii też nie ma, ogólnie jest przyzwoicie. Z tego ujęcia nie widać tego dokładnie, natomiast sądząc po rękach (długość marynarki w stosunku do dłoni oraz długość rękawów marynarki) marynarka może być zbyt krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafZero Napisano 2 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 czy firma Osovski sie zawija ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargo Napisano 2 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 4 godziny temu, GrafZero napisał: czy firma Osovski sie zawija ? Też sobie zadałem to pytanie, kiedy zobaczyłem ile koszul zostało w cenie regularnej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2017 Na dniach mam zamiar zamówić zamszowe loafersy , chciałbym je nosić do chino i jeansów , czy string loafers będą lepszym wyborem niz tassels według was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 4 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2017 @secondhand_man Jedna i drugie pasują, weź te, które bardziej Ci się podobają (ja bym wziął sznurkowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 Panowie, zapewne wielu z was ma marynarki Roya Robsona - czy firma ta szyje w systemie half canvas? Jakieś spostrzeżenia na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 @MH_fan nie sądzę. Rynek niemiecki jest tym zalany. Firma celuje w przeciętnego klienta, który się tym nie interesuje. Na stronie firmy jest zero informacji o pochodzeniu materiałów i konstrukcji marynarek, za to bardzo dużo o modnych i "indywidualnych" elementach. Mimo to zdarzają się znośne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markos Napisano 9 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2017 Panowie, szybkie pytanie! Czy do koszuli w kolorze liliowym i granatowej marynarki będzie pasować klasyczna, biała poszetka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 10 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2017 Do każdej marynarki będzie pasować biała poszetka, jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2017 13 godzin temu, Markos napisał: Panowie, szybkie pytanie! Czy do koszuli w kolorze liliowym i granatowej marynarki będzie pasować klasyczna, biała poszetka? Zależy, co chcesz osiągnąć. Wg mnie biała poszetka pasuje do stroju wieczorowego - ja zakładam do ciemnego garnituru i białej koszuli. Do zestawów mniej eleganckich lepiej będzie pasować mniej "formalna", np. - biała, ale z kontrastowym rulonikiem (polecam kolor granatowy - bardzo uniwersalny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markos Napisano 10 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2017 2 godziny temu, mosze napisał: Zależy, co chcesz osiągnąć. Wg mnie biała poszetka pasuje do stroju wieczorowego - ja zakładam do ciemnego garnituru i białej koszuli. Do zestawów mniej eleganckich lepiej będzie pasować mniej "formalna", np. - biała, ale z kontrastowym rulonikiem (polecam kolor granatowy - bardzo uniwersalny). Tak, zgadzam się, ale chwilowo mam ograniczony budżet i stąd moje pytanie. Czy jeśli założę do niekoniecznie bardzo formalnej stylizacji klasyczną, białą poszetkę to będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 10 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2017 To nie wkładasz żadnej i masz po problemie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi