JakubAnderwald Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2021 Miałem kiedyś farbę do rantów podeszw butów. Potem farba się skończyła, opakowanie wyrzuciłem i teraz nie wiem co kupić Polecacie jakąś? Cytuj
lubo69 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2021 https://eleganckipan.com.pl/produkty/akcesoria/produkty-do-pielegnacji-obuwia/czarny-plyn-koloryzujacy-do-krawedzi-podeszwy,p3786 1 Cytuj
astaroth Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2021 Panowie, najlepsza alternatywa dla trzewików ss to? https://suitsupply.com/pl-pl/men/shoes/trzewiki--brazowe/FW1903.html wizualnie są fajne, ale o ile lubię garnitury ss, to obawiam się o jakość ich butów. Budżet do 1500, ale im mniej tym lepiej Cytuj
Cvmtg Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2021 40 minut temu, astaroth napisał: Panowie, najlepsza alternatywa dla trzewików ss to? https://suitsupply.com/pl-pl/men/shoes/trzewiki--brazowe/FW1903.html wizualnie są fajne, ale o ile lubię garnitury ss, to obawiam się o jakość ich butów. Budżet do 1500, ale im mniej tym lepiej CS? https://klasycznebuty.pl/pl/p/Carlos-Santos-8865-Coimbra-Boot/5656 Cytuj
astaroth Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 16 godzin temu, Cvmtg napisał: CS? https://klasycznebuty.pl/pl/p/Carlos-Santos-8865-Coimbra-Boot/5656 Dzięki, a z innej beczki może faktycznie buty górskie, a nie tylko inspirowane. Cytuj
tomson Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 14 godzin temu, astaroth napisał: Dzięki, a z innej beczki może faktycznie buty górskie, a nie tylko inspirowane. Jeśli zależy Ci na górskim rodowodzie i jest Twój rozmiar, łap link poniżej. Lepszych nie znajdziesz w tej cenie. https://www.eobuwie.com.pl/trzewiki-merrell-wilderness-legend-wp-j97361-oxblood.html Cytuj
pablocito Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 W tej cenie to trafiają się Meindle albo Hanwagi - topowe prawdziwe buty górskie. Cytuj
tomson Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 28 minut temu, pablocito napisał: W tej cenie to trafiają się Meindle albo Hanwagi - topowe prawdziwe buty górskie. Koledze również zależało na wyglądzie i raczej szuka butów po mieście aniżeli w góry, tak sądzę. Moja podpowiedź bezpośrednio nawiązuje do tej propozycji SS. Cytuj
pablocito Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2021 Dzięki, a z innej beczki może faktycznie buty górskie, a nie tylko inspirowane.[mention]tomson [/mention] Myślałem, że zmienił zdanie. Nieporozumienie. Cytuj
ostryy111 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2021 W dniu 23.10.2021 o 16:03, astaroth napisał: Panowie, najlepsza alternatywa dla trzewików ss to? https://suitsupply.com/pl-pl/men/shoes/trzewiki--brazowe/FW1903.html wizualnie są fajne, ale o ile lubię garnitury ss, to obawiam się o jakość ich butów. Budżet do 1500, ale im mniej tym lepiej Są jeszcze w Loake model Hikker, dostępny w kolorze Oxblood wygląda bardzo fajnie. https://sklep.loakepolska.pl/loake-1880-hiker-oxblood-grain,3,2662,3457 Mnie mierzi trochę to przeszycie na środku, ale da się żyć 1 Cytuj
twiss900 Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 W jakich sklepach można znaleźć dobrej jakości damskie buty? Cytuj
pablocito Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Na pewno zaraz zapodasz jakąś spoko stronę www Cytuj
Bacio Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Natrafiłem na marynarki "z panelem" lub "odpinanym panelem". Czy to jest jakiś nowy wynalazek, czy znane od lat? Nie widzę większego zastosowania w polskim klimacie, ale może się mylę. Cytuj
eye_lip Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Nie nowe ale do niczego nieprzydatne. 1 1 Cytuj
Velahrn Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 2 godziny temu, Bacio napisał: Natrafiłem na marynarki "z panelem" lub "odpinanym panelem". Czy to jest jakiś nowy wynalazek, czy znane od lat? Nie widzę większego zastosowania w polskim klimacie, ale może się mylę. Lata temu miałem płaszcz z takim odpinanym ociepleniem. Był ok, ot taki casualowy płaszczyk. Szczerze mówiąc, to boje się, że to na zdjęciu to też jest sprzedawane jako "krótki płaszcz" ... Cytuj
Cvmtg Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 12 godzin temu, twiss900 napisał: W jakich sklepach można znaleźć dobrej jakości damskie buty? Zależy jakich szukasz. W ogóle nie znam się na tym temacie, ale od jakiegoś czasu słyszę pozytywne informacje o butach Baldovski? Natomiast ta informacja musi być znowuż zweryfikowana, może ktoś z forum ma większą wiedzę na ten temat? Cytuj
Jakub.B Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 W dniu 21.10.2021 o 14:06, Velahrn napisał: To komplikuje sprawę. Nie wiem, jak skóra zareaguje na czyszczenie chemiczne, bo oddać do pralni np. jedwabny krawat to nie problem. Albo możesz spróbować prania chemicznego, albo olać sprawę i nosić takie, jakie są - i tak w klasycznej męskiej elegancji szelki nie są widoczne, chyba że lubisz je nosić na wierzchu, jak ja :). Szelki w dużej mierze zdarza mi się nosić na wierzchu, dzwoniłem do pralni i dostałem informację że niestety zniszczy to skórę i jedynym wyjściem jakie się zostaje są kwasek cytrynowy i/lub cytryna. Póki co po paru godzinach moczenia plama w dużej mierze zeszła, jak będę miał więcej czasu to będę kontynuował i zobaczę czy uda mi się pozbyć w całości. Cytuj
Stormont Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 Ostatecznie zawsze można kupić nowe :) Cytuj
twiss900 Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 11 godzin temu, Cvmtg napisał: Zależy jakich szukasz. W ogóle nie znam się na tym temacie, ale od jakiegoś czasu słyszę pozytywne informacje o butach Baldovski? Natomiast ta informacja musi być znowuż zweryfikowana, może ktoś z forum ma większą wiedzę na ten temat? Coś jeszcze poza Baldowskim lub Nordem? W shoepassion jest całkiem duży wybór, ale czy znajdzie się inny sklep z obuwiem do 1000zł? Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 Meermin i Crownhill chyba mają damskie kolekcje. Z tym ze to nie tyle „damskie buty” co „męskie buty dla kobiet”. Cytuj
Ropóh Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 W dniu 1.11.2021 o 19:17, twiss900 napisał: W jakich sklepach można znaleźć dobrej jakości damskie buty? Moja kobieta zaopatruje się w buty Meka GYW. zawsze się targuje z działem sprzedaży i zawsze coś tam urwie z ceny. A poza tym, nie wiedzieć czemu na damskie buty robią wyprzedaż, a na męskie niestety nie. Cytuj
pablocito Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 Kiedyś pokazałem mojej żonie, jak to nazwała „damskie numery tych waszych butów” na stronie Meermina, to tylko popukała się w czoło Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Opublikowano 3 Listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 9 godzin temu, pablocito napisał: Kiedyś pokazałem mojej żonie, jak to nazwała „damskie numery tych waszych butów” na stronie Meermina, to tylko popukała się w czoło Raz forumowicz Paweł Do żony swej miał sprawę "Popatrz - mówi - kochanie Buty znalazłem tanie Będą na urodziny Dla mej kochanej dziewczyny Męskie, ale nie szkodzi Ważne, jak się w nich chodzi To gudjer technologia Łatać, zelować można Mam kupon rabatowy Twój prezent mam już z głowy" Żona przeciągle spojrzała I nic nie powiedziała Nazajutrz Paweł wstaje A żona z kuchni nadaje: "Dzień dobry, kochanie Zrobiłam ci śniadanie Nie, nie z bekonem fasolę Tylko guacamole Latte na mleku sojowym Ze smoothie owocowym Mam tego pełną lodówkę Na miesiąc mamy wałówkę Robiłam akurat zakupy Znalazłam w torebce kupon Z nami nigdy nie stracisz Trzy kupisz, czwarty gratis" 14 4 Cytuj
Wodzu Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 Przydałby się kolejny konkurs @saphir.pl... Cytuj
pablocito Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 [mention]lubo69 [/mention] rozbiłeś bank! Jak to mawiają na dzielni: SZACUN! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi