Skocz do zawartości

Forumowa poradnia stylistyczna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli to Ci się podoba:

Dołączona grafika

To odpowiedź na Twoje pytanie brzmi "tak".

Mnie ta konkretna propozycja Mr.V. nie przekonuje, ale w cieńszej kamizelce (np. takiej, jaką prezentujesz) mogłoby to wyglądać świetnie. :)

Opublikowano

Z tych co masz, bardziej odpowiednie będą drugie. Choć myślę, że największym kłopotem będzie -20 C na dworze ;),

Śmiem przypuszczać, że kolega na tak ważne spotkanie, na które strój planuje na tydzień przed, nie wybierze się na piechotę przez miasto ;).
Opublikowano

Witam, koszulę o jakim kolorze założyliby Panowie do poniższego swetra? Pierwsze zdjęcie zafałszowuje rzeczywisty kolor, w rzeczywistości jest to ciemny fiolet. Na zdjęciu drugim po obróbce udało mi się uzyskać kolor zgodny z rzeczywistością.

Dodam jeszcze, że na całość narzucę czarną marynarkę z bawełny.

http://ifotos.pl/zobacz/IMAG0119j_rrwrphr.jpg/

http://zapodaj.net/9f641c8b5b50.bmp.html

Dziękuję z góry!

Może niebieska?

Opublikowano

Witam, koszulę o jakim kolorze założyliby Panowie do poniższego swetra? Pierwsze zdjęcie zafałszowuje rzeczywisty kolor, w rzeczywistości jest to ciemny fiolet. Na zdjęciu drugim po obróbce udało mi się uzyskać kolor zgodny z rzeczywistością.

Dodam jeszcze, że na całość narzucę czarną marynarkę z bawełny.

http://ifotos.pl/zobacz/IMAG0119j_rrwrphr.jpg/

http://zapodaj.net/9f641c8b5b50.bmp.html

Dziękuję z góry!

Biały, zielony, butelkowy, granatowy, niebieski, śliwkowy, wrzosowy, żółty, szary, czarny, grafitowy, beżowy, brązowy. W paski i bez pasków. W kratkę i bez. W kropki. W paisley. We wzory kwiastowe. Winchester i z winchesterem. Ze stójką i z kołnierzykiem.

A najlepiej w takim, w którym Pan sie czuje dobrze.

Opublikowano

Biały, zielony, butelkowy, granatowy, niebieski, śliwkowy, wrzosowy, żółty, szary, czarny, grafitowy, beżowy, brązowy. W paski i bez pasków. W kratkę i bez. W kropki. W paisley. We wzory kwiastowe. Winchester i z winchesterem. Ze stójką i z kołnierzykiem.

Dzięki wielkie. W takim razie widzę, że nie ma problemu :)

Opublikowano

Dzięki wielkie. W takim razie widzę, że nie ma problemu :)

Żadnego.

Pozdrowienia dla Żony.

Opublikowano

Czy w tym przypadku guziki marynarki nie są przypadkiem za wysoko?

Ciezko znaleźć marynarke z wieszaka z idealnie polozonymi guzikami, ale guzik na mostku to juz chyba przesada.

Cena też nie jest jakoś super atrakcyjna.

Opublikowano

na tych zdjęciach modele mają marynarki w złym rozmiarze (na zbyt niski wzrost), mierzyłem kilka z nich ostatnio i kiedy brałem mój rozmiar, marynarki wyglądały na proporcjonalnie dłuższe niż na zdjęciach (dolna krawędź sięgała połowy kciuka, a nie przegubu) i kwestia guzika wyglądała trochę lepiej

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi.

Może się przejdę do sklepu i zrobię zdjęcia to ocenicie jak to wygląda w realu;)

niestety kolor kołnierza sprawia, że wbrew pozorom ciężko dobrać pasujący zestaw z koszulą i krawatem jeśli nie masz szafy ubrań.

Chodzi Ci o ten czarne wyłożenie atłasowe?

W sumie myślałem, że do klasycznych koszul białej, niebieskiej by pasowało...

"Wykonana z doskonałej jakości wełny", a w zakładce MAteriały "100%Poliester"

Sprawdzałem w sklepie stacjonarnym i na metce było napisane, że wełna. Strona internetowa troszkę kuleje;)

Ten model już trochę lepiej wygląda i jest o dziwo tańszy od tamtych "wynalazków"

Kolor zupełnie mi nie odpowiada.

To może polecicie miejsce gdzie znajdę marynarkę sportową/casualową? Raczej w tonacji ciemniejsze (brązy, szarości, granat).

Coś mniej więcej w poniższym stylu w cenie ok400:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Jeżeli mnie pamięć nie myli to absolutnie wszelkie marynarki Vistuli są klejone.

to już ustaliliśmy ten szokujący fakt;)

Jak komuś wpadnie w oko marynarka sportowa w dobrej cenie to proszę o cynk;)

Postaram się w tym tyg podejść do Vistuli i zrobić fotę, może na mnie marynarka będzie się dobrze prezentować, kto wie?