Velahrn Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Z tych co masz, bardziej odpowiednie będą drugie. Choć myślę, że największym kłopotem będzie -20 C na dworze , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Możesz mieć rację Velahrn . Spróbuję je spakować do podręcznego bez uszczerbku dla innych rzeczy, a pojadę w czymś cieplejszym. Na szczęście nie będziemy negocjować na mrozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Moim zdaniem zamszaki na spotkanie biznesowe to nie najlepszy pomysł, wybrałbym obuwie ze skóry licowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 odniesienie co prawda do mr.vintage, ale pytanie brzmi, czy taka kamizelka pikowana jak poniżej nadaje się do założenia na wiosnę na marynarkę sztruksową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Jeśli będzie odpowiednio dopasowana do figury, to świetnie może wyglądać pod nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Jeśli to Ci się podoba: To odpowiedź na Twoje pytanie brzmi "tak". Mnie ta konkretna propozycja Mr.V. nie przekonuje, ale w cieńszej kamizelce (np. takiej, jaką prezentujesz) mogłoby to wyglądać świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 Takie kamizele ciekawie się prezentują pod marynarkami. Wersja "na wierzchu" przypomina mi ludzika michelina . OK, zamszaki zostają w szafie, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 IMHO jedyna akceptowalna opcja pt. "kamizelka na marynarce" wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 Z tych co masz, bardziej odpowiednie będą drugie. Choć myślę, że największym kłopotem będzie -20 C na dworze ,Śmiem przypuszczać, że kolega na tak ważne spotkanie, na które strój planuje na tydzień przed, nie wybierze się na piechotę przez miasto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utrzymuje_mnie_żona Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 Witam, koszulę o jakim kolorze założyliby Panowie do poniższego swetra? Pierwsze zdjęcie zafałszowuje rzeczywisty kolor, w rzeczywistości jest to ciemny fiolet. Na zdjęciu drugim po obróbce udało mi się uzyskać kolor zgodny z rzeczywistością. Dodam jeszcze, że na całość narzucę czarną marynarkę z bawełny. http://ifotos.pl/zobacz/IMAG0119j_rrwrphr.jpg/ http://zapodaj.net/9f641c8b5b50.bmp.html Dziękuję z góry! Może niebieska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 Witam, koszulę o jakim kolorze założyliby Panowie do poniższego swetra? Pierwsze zdjęcie zafałszowuje rzeczywisty kolor, w rzeczywistości jest to ciemny fiolet. Na zdjęciu drugim po obróbce udało mi się uzyskać kolor zgodny z rzeczywistością. Dodam jeszcze, że na całość narzucę czarną marynarkę z bawełny. http://ifotos.pl/zobacz/IMAG0119j_rrwrphr.jpg/ http://zapodaj.net/9f641c8b5b50.bmp.html Dziękuję z góry! Biały, zielony, butelkowy, granatowy, niebieski, śliwkowy, wrzosowy, żółty, szary, czarny, grafitowy, beżowy, brązowy. W paski i bez pasków. W kratkę i bez. W kropki. W paisley. We wzory kwiastowe. Winchester i z winchesterem. Ze stójką i z kołnierzykiem. A najlepiej w takim, w którym Pan sie czuje dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 Wiele koszul pasuje. Frankie podał część przykładów. Na pewno jasnofioletowa byłaby ciekawym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utrzymuje_mnie_żona Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 Biały, zielony, butelkowy, granatowy, niebieski, śliwkowy, wrzosowy, żółty, szary, czarny, grafitowy, beżowy, brązowy. W paski i bez pasków. W kratkę i bez. W kropki. W paisley. We wzory kwiastowe. Winchester i z winchesterem. Ze stójką i z kołnierzykiem. A najlepiej w takim, w którym Pan sie czuje dobrze. Dzięki wielkie. W takim razie widzę, że nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 Biały, zielony, butelkowy, granatowy, niebieski, śliwkowy, wrzosowy, żółty, szary, czarny, grafitowy, beżowy, brązowy. W paski i bez pasków. W kratkę i bez. W kropki. W paisley. We wzory kwiastowe. Winchester i z winchesterem. Ze stójką i z kołnierzykiem. A najlepiej w takim, w którym Pan sie czuje dobrze. Dzięki wielkie. W takim razie widzę, że nie ma problemu Żadnego. Pozdrowienia dla Żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Chciałbym kupić marynarkę smart casual. Głównie do noszenia z jeansami i koszulą. Myślę, że Vistuli są teraz ciekawe ceny. Co sądzicie o poniższych 2 modelach? 1. http://sklep.vistula.pl/product-pol-116 ... stula.html 2. http://sklep.vistula.pl/product-pol-115 ... E-BIS.html Czy w tym przypadku guziki marynarki nie są przypadkiem za wysoko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Czy w tym przypadku guziki marynarki nie są przypadkiem za wysoko? Ciezko znaleźć marynarke z wieszaka z idealnie polozonymi guzikami, ale guzik na mostku to juz chyba przesada. Cena też nie jest jakoś super atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 na tych zdjęciach modele mają marynarki w złym rozmiarze (na zbyt niski wzrost), mierzyłem kilka z nich ostatnio i kiedy brałem mój rozmiar, marynarki wyglądały na proporcjonalnie dłuższe niż na zdjęciach (dolna krawędź sięgała połowy kciuka, a nie przegubu) i kwestia guzika wyglądała trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Mierzyłem te marynarki, ale niestety kolor kołnierza sprawia, że wbrew pozorom ciężko dobrać pasujący zestaw z koszulą i krawatem jeśli nie masz szafy ubrań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 W opisie modelu IVY LIGUE BIS jest napisane "Wykonana z doskonałej jakości wełny", a w zakładce MAteriały "100%Poliester"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Ten model już trochę lepiej wygląda i jest o dziwo tańszy od tamtych "wynalazków" http://sklep.vistula.pl/product-pol-108 ... stula.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daneeka Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Jeżeli mnie pamięć nie myli to marynarka nr. 1 jest klejona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Dzięki za odpowiedzi. Może się przejdę do sklepu i zrobię zdjęcia to ocenicie jak to wygląda w realu;) niestety kolor kołnierza sprawia, że wbrew pozorom ciężko dobrać pasujący zestaw z koszulą i krawatem jeśli nie masz szafy ubrań.Chodzi Ci o ten czarne wyłożenie atłasowe? W sumie myślałem, że do klasycznych koszul białej, niebieskiej by pasowało... "Wykonana z doskonałej jakości wełny", a w zakładce MAteriały "100%Poliester"Sprawdzałem w sklepie stacjonarnym i na metce było napisane, że wełna. Strona internetowa troszkę kuleje;) Ten model już trochę lepiej wygląda i jest o dziwo tańszy od tamtych "wynalazków"Kolor zupełnie mi nie odpowiada. To może polecicie miejsce gdzie znajdę marynarkę sportową/casualową? Raczej w tonacji ciemniejsze (brązy, szarości, granat). Coś mniej więcej w poniższym stylu w cenie ok400: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Jeżeli mnie pamięć nie myli to marynarka nr. 1 jest klejona.Szok i niedowierzanie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Jeżeli mnie pamięć nie myli to marynarka nr. 1 jest klejona.Jeżeli mnie pamięć nie myli to absolutnie wszelkie marynarki Vistuli są klejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Jeżeli mnie pamięć nie myli to absolutnie wszelkie marynarki Vistuli są klejone. to już ustaliliśmy ten szokujący fakt;) Jak komuś wpadnie w oko marynarka sportowa w dobrej cenie to proszę o cynk;) Postaram się w tym tyg podejść do Vistuli i zrobić fotę, może na mnie marynarka będzie się dobrze prezentować, kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi