Arkadyjczyk Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Mój zawód co prawda biznesowy nie jest, ale jak ktoś potrzebuje informacji o jakiejś książce (najlepiej starej), ew. szybkiej kwerendy bibliograficznej, to u mnie, polecam też swoje usługi jako korepetytor z zakresu historii sztuki -wysoka skuteczność-jeszcze żaden mój uczeń nie oblał matury. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Dystrybutor angielskich i włoskich tkanin garniturowych. Właściciel marek: Szarmant i Zaczkiewicz. Moje Studio mieści się przy Poznańskiej 24/lok.20 w Warszawie. Tel 880 91 48 48 info(at)szarmant.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Odnoszę wrażenie, że temat nie jest zbyt trafiony Zaki, Immune - skasujcie poproszę. Ja uważam że jest trafiony. Proszę kolegów o powagę. Wyraźnie jest napisane: biznes - kontakty w temacie, więc proszę także używać odpowiedniego języka. Zaki, tylko Ty i ja potraktowaliśmy to tak jak miałem na myśli, skasuj poproszę! Skasowałem tylko niepoważne posty. Panowie to jest to wątek do wymiany kontaktów biznesowych. Wszelkie niepoważnie wpisy będą kasowane, tak samo jak próby dyskusji na ten temat. Proszę żartować w innych tematach. Na takiej wymianie kontaktów jaką zaproponował xkoziol opiera się świat biznesu. Jak z tego drwicie, to świadczy o tym że nic nie macie wspólnego z tym światem i wątek nie jest przeznaczony dla Was Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antolll Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 W ramach rodzinnego biznesu: architektura urbanistyka wnętrza i wszystko co z tym związane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemas22 Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Ja zatrudniam specjalistów, którzy są w stanie zoptymalizować: - wybór kredytu hipotecznego osobom fizycznym lub inwestycyjnego firmom, - strategię inwestycyjną osób fizycznych (fundusze inwestycyjne, inwestycje alternatywne, wealth management, produkty strukturyzowane, alternatywy dla lokat bankowych, emerytury), - ubezpieczenia na życie i majątkowe (np. mieszkaniowe). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Panowie, Teleinformatyka, sieci, transmisja głosu, danych, ...etc Szerokorozumiane IT od centrali telefonicznej, poprzez sieci, bezpieczeństwo, na infrastrukturze dla operatorów skończywszy... Widze, że mamy bardzo różne zawody i różnorodność branż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBWB Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Panowie, Ja z kolei - szeroko pojęte wyposażenie wnętrz biurowych (meble, wykładziny, okleiny ścienne, ale nie tylko). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Immune+ Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Obecnie marketing i reklama, a już niedługo również biżuteria na zamówienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrabja Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Prawo. pzdr hrabja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proceleusmatyk Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 1. Freelancer - tłumacz pisemny i ustny (tłumaczenia symultaniczne i konsekutywne). Języki z których i na które tłumaczę: polski (ojczysty), ukraiński (ojczysty), łemkowski (ojczysty), angielski, niemiecki. Specjalizuję się w badaniach rynku, marketingu, polityce, artykułach naukowych oraz tekstach prasowych i podróżniczych. 2. Tłumacz literatury pięknej (poezja i proza). 3. Nauczyciel angielskiego i ukraińskiego w biznesie; prowadzę również praktycznie wszelkie kursy egzaminacyjne z angielskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankenstein Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Z wykształcenia - historyk. Dziennikarz - robiłem chyba wszystko w tej branży. Pracowałem dla najważniejszych dzienników ("GW", "RZ"), telewizji (TVP). Piszę też książki. Zajmowałem się też PR (na początku l.90) teoretycznie i praktycznie (z dziedziny dość rzadkiej, bo dot. dużej inwestycji budowlanych). Ponadto mam duże doświadczenie praktyczne, jeśli chodzi o działalność różnych organizacji i stowarzyszeń (bo trochę w życiu różnych rzeczy organizowałem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pszemau Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Fajny temat, niekoniecznie do networkingu, ale ciekawy przegląd forum. Niech i ja się dołożę: jestem redaktorem (co oznacza, że moją ambicją jest być oczko wyżej nad dziennikarzem - tu ukłony dla red. Frankensteina). Niestety jak dotąd nie udało mi się w pełni uciec od dziennikarstwa, ale nie przeszkadza mi to zbytnio, bo pisanie przychodzi mi z łatwością. Obecnie pracuję w branży czasopism biznesowych, wcześniej - w prasie lokalnej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celefinnel Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Leasing - jako analityk kredytowy, współodpowiedzialny za ocenę ryzyka oraz podejmowanie decyzji o udzielaniu finansowania. Finansowanie środków transportu, maszyn i urządzeń, sprzętu IT etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Kozlow Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Doradztwo w dziedzinie zabezpieczeń finansowych (w różnych sytuacjach losowych) oraz długoterminowa budowa kapitału. W razie jakichkolwiek pytań pozostaje do waszej dyspozycji. Pozdrawiam, Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernestson Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Strony www - głównie na CMS Joomla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol606 Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Zawodowo logistyka i spedycja, poza zawodowo Polska GPW, inwestycje krótko terminowe. Pytania - pomoc na PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WLisow Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Zarządzanie nieruchomościami - pytania na PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hungrymumin Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Hmm, motion design (dżingle, czołówki inne formy animowane i nieruchome) . Obecnie pracuję dla jednej z trzech dużych platform cyfrowych / telewizji. Projektuję również logotypy, tworzę komunikację itd. Chętnie pomogę jeśli czas mi pozwoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stylius Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Hmm, motion design (dżingle, czołówki inne formy animowane i nieruchome) . Obecnie pracuję dla jednej z trzech dużych platform cyfrowych / telewizji. Projektuję również logotypy, tworzę komunikację itd. Chętnie pomogę jeśli czas mi pozwoli. Uu przydana, przydatna branża! Jak tylko będę wdrażał kolejny projekt z pewnością się skontaktuję z kolegą Pozdrawiam, Stylius PS: gdybym mógł prosić na PM jakiś próbnik możliwości byłbym wdzięczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NastyKanasta Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Changes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbb Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Prawo - własność intelektualna, prawo autorskie, działalność w sieci (e-commerce, portale, dane osobowe, etc.). Interes rodzinny, więc jak ktoś chce się rozwieść albo ma na karku prokuratora to też możemy pomóc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 witamy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantom Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Jeśli chodzi o mnie: organizacja imprez okolicznościowych i mniejszych eventów (nagłośnienie, oświetlenie, konferansjerka); doradztwo finansowe w obszarze kredytów hipotecznych; sesje fotograficzne na zamówienie; tłumaczenie tekstów z jęż słoweńskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kset Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Organizacja imprez klubowych - na razie na terenie Krakowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
espresso Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Witam WSZYSTKICH odwaznych i pewnych Siebie, ja proponuje doradztwo w zakresie TRAWY(pola golfowe,stadiony,korty tenisowe, tereny trawiaste...od lat w branzy golfowej, po szkole Greenkeepingu w Niemczech. d.s. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts