lubo69 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2017 duża torba weekendowa John Partridge ze świetnej licówki w kolorze tan (549 zł, 2 sztuki). No i co, nikt nie chciał? To ja sobie wziąłem:-)Skórka jak szyneczka wielkanocna. Cytuj
Manolete Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2017 Panowie, w Toruńskiej Plazie kupiłem w sobotę marynarkę firmy Futuro. Na metce napisane, że szyta we Włoszech, dokładnie w Pulii. Cieniutka wełna, trochę jak kora, do tego brak podszewki i bardzo fajne smaczki takie jak perłowate guziki, brustasza szyta po łuku, klapy sensownej szerokości. Cena w moim mizernym rozmiarze 46 wynosiła 90 (sic!) złotych. Oprócz pochwalenia się zakupem post ma charakter informacyjny - dostępny był również rozmiar 54, w cenie 202PLN. Jeśli ktoś ma blisko, to chyba warto się przejechać. 4 Cytuj
KIERMAN Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 Widziałem te marynarki Futuro w Bydgoszczy, nawet miałem u siebie w szafie, ale oddałem, bo jednak bez szans na przerobienie w dół, potwierdzam smaczki, sam krój bardzo dobry, były wełny granatowe i szare, jednorzędówki i dwurzędówki, te ostatnie w r. 46-52, niedawno wziąłem zagubionego kolegę na zakupy i skoordynowaliśmy granatową dwurzędówkę bez podszewki z szarymi spodniami i koszulą. Futuro jest na yooxie. Cytuj
Aleks Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 Witam! Panowie z Warszawy! A nie podpowiecie jakie są teraz ceny na koszulki Philipp Plein i pozostałe z działu Gold Label? Niestety przebywam za granica i sam nie mogę sprawdzić( Pozdrowienia Cytuj
Monkiusz Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 Marynarek których zagranicznych firm przewijających się w tej sieci warto wypatrywać? Ktoś podzieli się tą tajemną wiedzą? Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2017 21 godzin temu, Monkiusz napisał: Marynarek których zagranicznych firm przewijających się w tej sieci warto wypatrywać? Ktoś podzieli się tą tajemną wiedzą? Od czasu odkrycia yooxa już nawet nie spoglądam w "tikeju" na wieszak z marynarkami, ale wcześniej dobre wrażenie wywarły na mnie (z tych często spotykanych) marynarki Barutti, niektóre Baldessarini (kwestia kroju i tkaniny, bo jakość jest zazwyczaj o.k) i czasami Hilfigery (trzeba bardzo dokładnie czytać metkę ze składem, bo tu bywa różnie). 1 Cytuj
O.v.K. Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2017 We wrocławskiej Renomie tymczasem wysyp (jak na Wrocław) butów GYW (według tłoczenia na wkładce), nieznanej mi bliżej marki MP. Nic szczególnego, kilka par derby brogsów, koniak i brąz. Wyglądają jak tańsi i gorzej wykonani kuzyni G&B. Podaję z kronikarskiego obowiązku Cytuj
grzechu26 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2017 5 minut temu, O.v.K. napisał: We wrocławskiej Renomie tymczasem wysyp (jak na Wrocław) butów GYW (według tłoczenia na wkładce), nieznanej mi bliżej marki MP. Nic szczególnego, kilka par derby brogsów, koniak i brąz. Wyglądają jak tańsi i gorzej wykonani kuzyni G&B. Podaję z kronikarskiego obowiązku W jakiej cenie, i nigdzie tej marki nie mogę wyszperać. Cytuj
MH_fan Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2017 @grzechu26 - 199zł, ale dosyć spiczaste kopyto mają. Cytuj
O.v.K. Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2017 Jest też jedna para zamszaków - ale z tak wygiętą podeszwą, że pólksiężyc by się nie powstydził. Skóra w dotyku nie budzi zaufania, ogólna jakość wykonania też. Cytuj
Monkiusz Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 Pany... a gdzie na Marszałkowskiej lub w Blue City znajdę regał z poszetkami? Bo w obu byłem ostatnio i nic takiego nie rzuciło mi się w oczy. Cytuj
Denior Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 1 godzinę temu, Monkiusz napisał: Pany... a gdzie na Marszałkowskiej lub w Blue City znajdę regał z poszetkami? Bo w obu byłem ostatnio i nic takiego nie rzuciło mi się w oczy. Na Marszałkowskiej byłem chyba raz, ale w Łodzi i w miastach gdzie byłem w tikejach, poszetki są umieszczone razem z krawatmi. Czasem luzem, czasem na "wieszaku" na tych samych pałąkach co krawaty. Cytuj
kormox Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Dnia 2017-07-03 o 19:55, Monkiusz napisał: Pany... a gdzie na Marszałkowskiej lub w Blue City znajdę regał z poszetkami? Bo w obu byłem ostatnio i nic takiego nie rzuciło mi się w oczy. Warto sprawdzać wieszaki z szalikami... Czasem poszetka zabłąka się na półkę z portfelami. Cytuj
Monkiusz Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Przeglądałem zarówno miejsca z portfelami, krawatami jak i szalikami i... nie było. Może wszystko wyczyścili? No nic, będę próbował dalej. Cytuj
Ataman Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Nie zawsze są.Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Santino Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Ba, zwykle nie ma (nic ciekawego) Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Masz racje masz racje masz racje 1 Cytuj
Denior Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2017 Todsy w Łodzi za 699zł: A to moj zakup za 36zł, wlasnie sie rozciągają na prawidłach 2 Cytuj
MH_fan Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2017 Te Todsy to nawet ładne... gdyby były na skórzanej podeszwie, w kolorze brązowym i bez emblematu firmy z boku. Sebago całkiem niezłe, zwłaszcza, że za cenę materiałowych trampek na bazarze. Cytuj
Rafix Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2017 Jeszcze w tamtym roku Todsy w TK były po 399 zł trochę ceny podnieśli ... Cytuj
kormox Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2017 G.H.Bass w warszawskim Blue City, rozmiary 42.5, 44.5, 46 Cytuj
wimon Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Nie wiem czy to norma w TK Maxx, ja spotkałem pierwszy raz - na Marszałkowskiej wczoraj kilka par Todsów w dosyć interesującym kolorze. Cena (699zł) zbliżona do tej na Yooxie, ale jednak sporo niższa od podstawowej, polskiej dystrybucji. Cytuj
Kosiareks Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 W szczecińskim TK też były TODsy za 699, bodajże brązowe chukka w rozmiarze 6,5. Cytuj
MarcinJarosz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 W Rzeszowie spory wybór białych OCBD od Ralph Lauren. A tak na marginesie, jaka jest w ogóle jakość tych koszul? Nigdy nie miałem nic od PRL. Czy ich OCBD są warte te 200 zł? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi