Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
duża torba weekendowa John Partridge ze świetnej licówki w kolorze tan (549 zł, 2 sztuki).

No i co, nikt nie chciał? To ja sobie wziąłem:-)
Skórka jak szyneczka wielkanocna.
20331b64fdcf6649a4106cd38609c94c.jpg
Opublikowano

Panowie, w Toruńskiej Plazie kupiłem w sobotę marynarkę firmy Futuro. Na metce napisane, że szyta we Włoszech, dokładnie w Pulii. Cieniutka wełna, trochę jak kora, do tego brak podszewki i bardzo fajne smaczki takie jak perłowate guziki, brustasza szyta po łuku, klapy sensownej szerokości. Cena w moim mizernym rozmiarze 46 wynosiła 90 (sic!) złotych. Oprócz pochwalenia się zakupem post ma charakter informacyjny - dostępny był również rozmiar 54, w cenie 202PLN. Jeśli ktoś ma blisko, to chyba warto się przejechać.

20170617_113141.jpg

20170617_113206.jpg

20170617_113225.jpg

20170617_113250.jpg

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Widziałem te marynarki Futuro w Bydgoszczy, nawet miałem u siebie w szafie, ale oddałem, bo jednak bez szans na przerobienie w dół, potwierdzam smaczki, sam krój bardzo dobry, były wełny granatowe i szare, jednorzędówki i dwurzędówki, te ostatnie w r. 46-52, niedawno wziąłem zagubionego kolegę na zakupy i skoordynowaliśmy granatową dwurzędówkę bez podszewki z szarymi spodniami i koszulą. Futuro jest na yooxie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!
Panowie z Warszawy! A nie podpowiecie jakie są teraz ceny na koszulki Philipp Plein i pozostałe z działu Gold Label? Niestety przebywam za granica i sam nie mogę sprawdzić( Pozdrowienia

Opublikowano
21 godzin temu, Monkiusz napisał:

Marynarek których zagranicznych firm przewijających się w tej sieci warto wypatrywać? Ktoś podzieli się tą tajemną wiedzą? 

Od czasu odkrycia yooxa już nawet nie spoglądam w "tikeju" na wieszak z marynarkami, ale wcześniej dobre wrażenie wywarły na mnie (z tych często spotykanych) marynarki Barutti, niektóre Baldessarini (kwestia kroju i tkaniny, bo jakość jest zazwyczaj o.k) i czasami Hilfigery (trzeba bardzo dokładnie czytać metkę ze składem, bo tu bywa różnie).

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

We wrocławskiej Renomie tymczasem wysyp (jak na Wrocław) butów GYW (według tłoczenia na wkładce), nieznanej mi bliżej marki MP. Nic szczególnego, kilka par derby brogsów, koniak i brąz. Wyglądają jak tańsi i gorzej wykonani kuzyni G&B. Podaję z kronikarskiego obowiązku :)

Opublikowano
5 minut temu, O.v.K. napisał:

We wrocławskiej Renomie tymczasem wysyp (jak na Wrocław) butów GYW (według tłoczenia na wkładce), nieznanej mi bliżej marki MP. Nic szczególnego, kilka par derby brogsów, koniak i brąz. Wyglądają jak tańsi i gorzej wykonani kuzyni G&B. Podaję z kronikarskiego obowiązku :)

W jakiej cenie, i nigdzie tej marki nie mogę wyszperać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Monkiusz napisał:

Pany... a gdzie na Marszałkowskiej lub w Blue City znajdę regał z poszetkami? Bo w obu byłem ostatnio i nic takiego nie rzuciło mi się w oczy. 

Na Marszałkowskiej byłem chyba raz, ale w Łodzi i w miastach gdzie byłem w tikejach, poszetki są umieszczone razem z krawatmi. Czasem luzem, czasem na "wieszaku" na tych samych pałąkach co krawaty.

Opublikowano
Dnia ‎2017‎-‎07‎-‎03 o 19:55, Monkiusz napisał:

Pany... a gdzie na Marszałkowskiej lub w Blue City znajdę regał z poszetkami? Bo w obu byłem ostatnio i nic takiego nie rzuciło mi się w oczy. 

Warto sprawdzać wieszaki z szalikami...

Czasem poszetka zabłąka się na półkę z portfelami.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te Todsy to nawet ładne... gdyby były na skórzanej podeszwie, w kolorze brązowym i bez emblematu firmy z boku. :D

Sebago całkiem niezłe, zwłaszcza, że za cenę materiałowych trampek na bazarze. ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to norma w TK Maxx, ja spotkałem pierwszy raz - na Marszałkowskiej wczoraj kilka par Todsów w dosyć interesującym kolorze. Cena (699zł) zbliżona do tej na Yooxie, ale jednak sporo niższa od podstawowej, polskiej dystrybucji.

20623822_1604931836193306_1217827978_n.jpg

• 2 tygodnie później...