Midlife-Crisis Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2017 Monachium Unikam Tikeja, ale dzisiaj mnie coś skusiło, żeby na chwilę wejść. No i dobrze się zabawiłem. Garnitur PRL z grubej, ale miękkiej flaneli. Spodnie na boczne regulatory. No i został, bo marynarka ciut za wąska w talii, a spodnie w biodrach. Dałoby radę, ale w końcu miałem obawy, że na mój wiek za mało poważny. Jakbym pracował w branży odzieżowej, albo miał przed sobą wyjazd na pitti, to nie zawachałbym się. Cena: EUR 1000;- /350;- EDIT: Nie orientuję się, czy cena wyjściowa 1000 Euro jest realistyczna. Jakiś rok temu widziałem w TK marynarkę Hackett z cenę wyjściową 1600 Euro przecenioną na 600. Jak sprawdzałem, to takich cen marka Hackett w ofercie w ogóle nie miała. 2 6 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2017 47 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Monachium Dałoby radę, ale w końcu miałem obawy, że na mój wiek za mało poważny. Jakbym pracował w branży odzieżowej, albo miał przed sobą wyjazd na pitti, Weź nie żartuj, świetnie w nim wyglądasz Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2017 12 minut temu, Tanatos70 napisał: Weź nie żartuj, świetnie w nim wyglądasz Dzięki, spiąłem się do zdjęcia jak mogłem. Cytuj
MH_fan Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2017 @Midlife-Crisis - będzie Ci się śnił po nocach, jeżeli po niego nie wrócisz. Ja bym spać na pewno nie mógł! Cytuj
Whitesnake Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2017 Godzinę temu, Midlife-Crisis napisał: Dałoby radę, ale w końcu miałem obawy, że na mój wiek za mało poważny. Jakbym pracował w branży odzieżowej, albo miał przed sobą wyjazd na pitti, to nie zawachałbym się. Wróciłbym do tego Tikeja. Świetnie Ci leży ta marynarka. 1 Cytuj
bodzixon Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2017 Uważam tak jak koledzy - naprawdę dobrze leży marynarka. Taki garnitur do końca by mi nie leżał, ale do zdekompletowania nadałby się idealnie Cytuj
rumcajs43 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Popieram - leży bardzo ładnie Cytuj
n0claf Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wydaje mi się, że właśnie dopiero w pewnym wieku tego typu wyglądają naprawdę dobrze. Wróciłbym po niego, tak jak ktoś zauważył - idealny do dekompletowania. 1 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 @MH_fan @Whitesnake @rumcajs43 @Tanatos70@n0claf Dzięki Wam za dobre słowa, już mi się śnił @bodzixon jednak dobrze mówi, z udziałem spodni można wyglądać podobnie: Cytuj
MH_fan Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 @Midlife-Crisis - wróciłeś i był już tylko pusty wieszak? Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 4 minuty temu, MH_fan napisał: @Midlife-Crisis - wróciłeś i był już tylko pusty wieszak? Trzymam się twardo, nawet żona się skrzywiła, że nie wziąłem. Składam na teczkę od jednego takiego tutaj. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 @Midlife-Crisis oglądając dzisiaj to zdjęcie na instagramie pomyślałem, że Ci je dzisiaj wkleję, żebyś zobaczył co straciłeś. 1 Cytuj
dariopol Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 W Zabrzu legendarna john partridge za 199 ostatnia rozm. M Cytuj
Borys-Tech Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 U mnie w Bydgoszczy są też rozmiar S i L. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 3 minuty temu, dariopol napisał: W Zabrzu legendarna john partridge za 199 ostatnia rozm. M Jakie znasz legendy o kurtce John Partridge? 3 3 Cytuj
dariopol Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 6 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Jakie znasz legendy o kurtce John Partridge? mialo byc w cudzyslowiu ? a wiem ze pare osob z forum takowa kurtke szukalo. Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 29 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Jakie znasz legendy o kurtce John Partridge? Ja znam jedną, taką miejską o facecie w średnim wieku, który miał ją na sobie łażąc po krzaczorach przy linii kolejowej o świcie pewnego jesiennego dnia. Wydawał przy tym z siebie dziwne dźwięki, coś jakby „kici- kici”. Ponoć historia dobrze się skończyła . 4 3 Cytuj
n0claf Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 Był ktoś może w katowickim tikeju? Poluje na te kurtkę od dawna i nie wiem czy się fatygować i robić sobie nadzieję. Cytuj
JDC Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 50 minut temu, n0claf napisał: Był ktoś może w katowickim tikeju? Poluje na te kurtkę od dawna i nie wiem czy się fatygować i robić sobie nadzieję. Zostań w domu. Sam latałem i brałem do ręki wszystko w kolorze olive green i żadna sztuka nie była tą kurtką. Jak jest ze zwrotami w TiKeju? Zwracasz produkt w dowolnym sklepie? Cytuj
Borys-Tech Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 A jaki rozmiar potrzebujecie? Ja wczoraj byłem i wisiały u mnie S i 2 szt L. W innym tk widziałem 2szt M. Cytuj
dariopol Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 1 godzinę temu, JDC napisał: Zostań w domu. Sam latałem i brałem do ręki wszystko w kolorze olive green i żadna sztuka nie była tą kurtką. Jak jest ze zwrotami w TiKeju? Zwracasz produkt w dowolnym sklepie? Tak zwracasz w dowolnym. Jeżeli ktoś jest zainteresowany tą emką w Zabrzu, mogę kupić i nawet przesłać bo będę tam jeszcze wieczorem. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 A w czeladzi? ja bym wziął jedną "S" na zapas na kiedyś, bo tą niemiłosiernie katuję Cytuj
alabuz Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 W Wola Parku widziałem 2 szt. S Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 Czeladź zlustrowana, nie ma @alabuz kupiłbyś mi ze zwrotem ¥? Cytuj
n0claf Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 @Krzysiek_W, byłbyś w stanie podać wymiary eSki? Potrzebowałbym też S, ale zastanawiam się też nad M żeby pod nią zmieścić grubszy kardigan lub marynarkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi