lubo69 Napisano 13 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2017 duża torba weekendowa John Partridge ze świetnej licówki w kolorze tan (549 zł, 2 sztuki). No i co, nikt nie chciał? To ja sobie wziąłem:-)Skórka jak szyneczka wielkanocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2017 Panowie, w Toruńskiej Plazie kupiłem w sobotę marynarkę firmy Futuro. Na metce napisane, że szyta we Włoszech, dokładnie w Pulii. Cieniutka wełna, trochę jak kora, do tego brak podszewki i bardzo fajne smaczki takie jak perłowate guziki, brustasza szyta po łuku, klapy sensownej szerokości. Cena w moim mizernym rozmiarze 46 wynosiła 90 (sic!) złotych. Oprócz pochwalenia się zakupem post ma charakter informacyjny - dostępny był również rozmiar 54, w cenie 202PLN. Jeśli ktoś ma blisko, to chyba warto się przejechać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Widziałem te marynarki Futuro w Bydgoszczy, nawet miałem u siebie w szafie, ale oddałem, bo jednak bez szans na przerobienie w dół, potwierdzam smaczki, sam krój bardzo dobry, były wełny granatowe i szare, jednorzędówki i dwurzędówki, te ostatnie w r. 46-52, niedawno wziąłem zagubionego kolegę na zakupy i skoordynowaliśmy granatową dwurzędówkę bez podszewki z szarymi spodniami i koszulą. Futuro jest na yooxie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Witam! Panowie z Warszawy! A nie podpowiecie jakie są teraz ceny na koszulki Philipp Plein i pozostałe z działu Gold Label? Niestety przebywam za granica i sam nie mogę sprawdzić( Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Marynarek których zagranicznych firm przewijających się w tej sieci warto wypatrywać? Ktoś podzieli się tą tajemną wiedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2017 21 godzin temu, Monkiusz napisał: Marynarek których zagranicznych firm przewijających się w tej sieci warto wypatrywać? Ktoś podzieli się tą tajemną wiedzą? Od czasu odkrycia yooxa już nawet nie spoglądam w "tikeju" na wieszak z marynarkami, ale wcześniej dobre wrażenie wywarły na mnie (z tych często spotykanych) marynarki Barutti, niektóre Baldessarini (kwestia kroju i tkaniny, bo jakość jest zazwyczaj o.k) i czasami Hilfigery (trzeba bardzo dokładnie czytać metkę ze składem, bo tu bywa różnie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 2 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2017 We wrocławskiej Renomie tymczasem wysyp (jak na Wrocław) butów GYW (według tłoczenia na wkładce), nieznanej mi bliżej marki MP. Nic szczególnego, kilka par derby brogsów, koniak i brąz. Wyglądają jak tańsi i gorzej wykonani kuzyni G&B. Podaję z kronikarskiego obowiązku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 2 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2017 5 minut temu, O.v.K. napisał: We wrocławskiej Renomie tymczasem wysyp (jak na Wrocław) butów GYW (według tłoczenia na wkładce), nieznanej mi bliżej marki MP. Nic szczególnego, kilka par derby brogsów, koniak i brąz. Wyglądają jak tańsi i gorzej wykonani kuzyni G&B. Podaję z kronikarskiego obowiązku W jakiej cenie, i nigdzie tej marki nie mogę wyszperać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 2 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2017 @grzechu26 - 199zł, ale dosyć spiczaste kopyto mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 2 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2017 Jest też jedna para zamszaków - ale z tak wygiętą podeszwą, że pólksiężyc by się nie powstydził. Skóra w dotyku nie budzi zaufania, ogólna jakość wykonania też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 Pany... a gdzie na Marszałkowskiej lub w Blue City znajdę regał z poszetkami? Bo w obu byłem ostatnio i nic takiego nie rzuciło mi się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 1 godzinę temu, Monkiusz napisał: Pany... a gdzie na Marszałkowskiej lub w Blue City znajdę regał z poszetkami? Bo w obu byłem ostatnio i nic takiego nie rzuciło mi się w oczy. Na Marszałkowskiej byłem chyba raz, ale w Łodzi i w miastach gdzie byłem w tikejach, poszetki są umieszczone razem z krawatmi. Czasem luzem, czasem na "wieszaku" na tych samych pałąkach co krawaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2017 Dnia 2017-07-03 o 19:55, Monkiusz napisał: Pany... a gdzie na Marszałkowskiej lub w Blue City znajdę regał z poszetkami? Bo w obu byłem ostatnio i nic takiego nie rzuciło mi się w oczy. Warto sprawdzać wieszaki z szalikami... Czasem poszetka zabłąka się na półkę z portfelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2017 Przeglądałem zarówno miejsca z portfelami, krawatami jak i szalikami i... nie było. Może wszystko wyczyścili? No nic, będę próbował dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2017 Nie zawsze są.Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2017 Ba, zwykle nie ma (nic ciekawego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2017 Masz racje masz racje masz racje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2017 Ups, jakiś psikus tapatalk'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 15 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 Todsy w Łodzi za 699zł: A to moj zakup za 36zł, wlasnie sie rozciągają na prawidłach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 16 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2017 Te Todsy to nawet ładne... gdyby były na skórzanej podeszwie, w kolorze brązowym i bez emblematu firmy z boku. Sebago całkiem niezłe, zwłaszcza, że za cenę materiałowych trampek na bazarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 16 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2017 Jeszcze w tamtym roku Todsy w TK były po 399 zł trochę ceny podnieśli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 16 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2017 G.H.Bass w warszawskim Blue City, rozmiary 42.5, 44.5, 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 2 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2017 Nie wiem czy to norma w TK Maxx, ja spotkałem pierwszy raz - na Marszałkowskiej wczoraj kilka par Todsów w dosyć interesującym kolorze. Cena (699zł) zbliżona do tej na Yooxie, ale jednak sporo niższa od podstawowej, polskiej dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiareks Napisano 2 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2017 W szczecińskim TK też były TODsy za 699, bodajże brązowe chukka w rozmiarze 6,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 W Rzeszowie spory wybór białych OCBD od Ralph Lauren. A tak na marginesie, jaka jest w ogóle jakość tych koszul? Nigdy nie miałem nic od PRL. Czy ich OCBD są warte te 200 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi