Midlife-Crisis Napisano 30 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2019 1 godzinę temu, Stormont napisał: Dobre swetry potrafią kosztować i wiele więcej, chociaż tu coś się podziało ze składem. Mam nadzieję, że się okaże dobry. Nowy jest ok. Jeżeli się nie sprawdzi, sprawię berg&berg lanie na trzech forach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 1 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2019 Torba Piquadro za 30% ceny. Przepiękny wiśniowy kolor (w życiu bym nie pomyślał, że kupię wiśniową torbę ) i fenomenalna w mojej ocenie jakość materiałów (w każdym razie ja lepszej nie widziałem do tej pory ). 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 2 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 Ja też się pochwalę, Gran Sasso, polo 100% jedwab, popover bawełna, pięknie wykonane.. i też za 30 proc retail 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 Extra to polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 @eye_lip, czy można wiedzieć gdzie uPOLOwane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 @eye_lip, czy można wiedzieć gdzie uPOLOwane?W Iglesias na Sardynii. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 2 godziny temu, eye_lip napisał: Ja też się pochwalę, Gran Sasso, polo 100% jedwab, popover bawełna, pięknie wykonane.. i też za 30 proc retail No super. Ja za takim vintage polo nogi złaziłem w tym roku . Jak oceniasz rozmiarówkę ? Gran Sasso stosuje chyba numerologię. Na Ciebie pasuje rozmiar..... (już sobie wtedy wykalkuluję swój ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 .. 50 leży na mnie perfekcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 1 minutę temu, eye_lip napisał: .. 50 leży na mnie perfekcyjnie. Dzięki 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 5 godzin temu, Tanatos70 napisał: Dzięki 🙂 Tylko zwróć uwagę, że ubrania mają różne fasony. Mam z 5 polówek i ze 3-4 swetry i wszystko leży idealnie, ale golf leży idealnie, gdybym chciał obszerny golf, a dwie polówki - gdybym chciał bardziej przylegające polówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 Stormont, a gdzie kupujesz, jak się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 W Warszawie w bardzo dobrej cenie są u pana od Prime Shoes i to obecnie chyba jedyna warta uwagi rzecz u niego. Tam kupiłem prawie wszystko - golf był, ku mojemu zdziwieniu, na poszetce. Ww. oferują standardowe: bawełna/wełna, a to Twoje polo jako jedwabne i pewnie droższe raczej nie jest sprowadzane. Też mi wpadło w oko i chciałem kupić przez sieć (mają sklep firmowy), ale zapomniałem/ostatecznie nie potrzebowałem. Sklep internetowy wygląda spoko, mają wiele produktów, ale niestety (jeśli porównać z cenami u polskich importerów) drogawy. Polówki, które kupiłem dwa albo trzy lata temu są moimi ulubionymi, leżą genialnie i nic się nie zestarzały (choć tu uwaga piorę w pralni chemicznej, żeby nie musieć ich prasować, mam wrażenie, że jedna, która poszła na chodzenie po domu trochę się zbiegła). Tegoroczne już nie są takie fajne (inny materiał), ale są ok. Swetry super, dużo lepsze krojem/wytrzymałością/materiałem od np. Profuomo, ale ja nie jestem najlepszym ich recenzentem - chodzę w nich rzadko, bo nie mam czasu i nie lubię prasować + marynarkę łatwiej zdjąć, kiedy jest ciepło. Za 30% ceny to okazja. Dobry zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 Bardzo dużo Grand Sasso jest na Yooxie (setki modeli, dosłownie) w okresie wyprzedażowym w bardzo przystępnych cenach. Torba Piquadro fajna, kolor super, generalnie porządne i funkcjonalne rzeczy robią, tylko ceny wyjściowe wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 D... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 Niestety to nie jest to mój rozmiar.Ale chyba mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 1 minutę temu, lubo69 napisał: Ale chyba mój Są dostępne w firmowych salonach JL "By Request".Monki Fould za $1721,a Sahara za $1736.Wystarczy wpłacić 50% i za 4 miesiące od daty wpłacenia zaliczki można pieścić oczy pięknem tych butów i masować stopy ich niepodważalną wygodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 Wyżej Lobby w nie rozmiarze, a ja przepraszam za wstawienie tutaj niedoszłego zakupu, ale w moim rozmiarze. Są w Monachium za 700 i 500 Ojro, bo Hirmer się ich pozbywa. Pierwsze i trzecie były w moim 7,5. Nie są mi jednak potrzebne i budżet za cienki, 😂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 42 minuty temu, mayor napisał: Są dostępne w firmowych salonach JL "By Request".Monki Fould za $1721,a Sahara za $1736.Wystarczy wpłacić 50% i za 4 miesiące od daty wpłacenia zaliczki można pieścić oczy pięknem tych butów i masować stopy ich niepodważalną wygodą. W cenie $1700 na pewno bym żadnej z tych par nie kupił; mógłbym ewentualnie kupić Sahary w tej cenie: https://www.therealreal.com/products/men/shoes/oxfords/john-lobb-sahara-suede-derbys 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 Te Lobby tylko nazwą powalają, a "urodą" nie grzeszą, dla mnie jedne z brzydszych jakie widziałem tego producenta. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 K.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 7 godzin temu, mayor napisał: Każdy ma inną percepcje stylu i gust.Mnie na przykład buty typu monk strap zupełnie nie podobają ,a na forum mają status niemal symbolu religijnego.Co nie znaczy ,że nigdy nie miałem takich butów,ale zakładam rzadko na krotki czas przeważnie po zmierzchu żebym nie musiał męczyć oczu ich widokiem. A już podwójne monki noszone z jednym paskiem rozpiętym to dla mnie szczyt bezguścia,. Taki Dandys/elegant dzwoniący klamerkami przy butach wygląda jak baran albo krowa na pastwisku z dzwonkiem na szyi też tak mam, tylko nie zakładam nawet po zmroku ............... bo nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 Ciekawy pomysł na nowy wątek: Jakich butów dziś nie mam na sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2019 Ciekawe bo nietuzinkowe;) Polo włoskiej (nawet... made in Italy) firmy Diktat, dzianina 100proc bawełna w żywym zielonym kolorze z ładnym kołnierzykiem i sciągaczami. Bardzo fajny produkt, u nas chyba nie ma (ale na Yooxie po zakupie znalazłem inne modele), kupiona przedwczoraj w outlecie w Bolonii za 25 euro. Test robienia samemu sobie foto;) : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2019 Ładne + Bolonia jest super sama w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2019 O tak, byłem krótko ale zamierzam wrócić, świetny klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi