astaroth Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Jak co ustawię się jako drugi w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Ok, przeprowadzę poważna rozmowę z żoną z palnikiem i obcęgami i ustalę, co dalej. wy tez lepiej sprawdźcie, czy Wasze połówki bedą chętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Moja jest chętna na te buty, już je widziała, a że rozmiar idealnie pasuje do jej stopy, to mnie pozostało tylko czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Widzę, że już raczej szanse mam małe, ale mojej też się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 @Wuj Jakbyś nie przekonał to mam chętną osobę na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Ja również, moja dama jest za, a i rozmiar odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Może się podzielicie po bucie, a ja wezmę sznurowadła? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2016 A jaki to rozmiar? Edit -zły wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2016 Butów czy sznurowadeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Zastanawiałem się, do którego wątku go wrzucić, ale uznałem, że waran zasługuje i wpisuje się w klimat ciekawych i nietuzinkowych. Ciemny pięknie połyskujący brąz. A w środku mięciutka koza Całość oceniam na @Koval , wiem tę skórę też skrzywdziłem, staram się bardzo, ale fotograf ze mnie marny. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Na większych powierzchniach radzisz sobie zdecydowanie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Kalendarz, notes etc. Okładka made by Skalpel: Cytuj Bridle Leather. A to już nawet sztywno brzmi. W tym wypadku nie masz się co martwić o zachowanie sztywności. Kolor nazywany jest burgund ale to taki ton jasniejszy australian nut. Bez tektury jest sztywny jak po fiolce viagry. Wyklejony zamszykiem. Zestaw wkładów już na 2017 plus notes w kropki na nudne spotkania 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Otwierasz okno i łapiesz co tam Ci podleci: https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=wkłady+A5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Wkłady i gumki w różnych formatach można nabyć tu: https://www.x17-shop.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 Jeśli rozmiar się zgadza, to tutaj z pięknego kremowego papieru: https://sklep.escribo.pl/pl/40-traveler-s-notebook-wklady 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Może z tematów trochę pochodnych, ale ostatnio zamówiłem na próbę, zamiast standardowej silikonowej obudowy ochronnej i wygląda naprawdę elegancko. Może komuś się przyda, tył jest z naturalnego drewna, jak ktoś chce, może zamówić z wygrawerowanym butem lub innym wzorem http://smartwoods.pl/30-samsung-galaxy-s5s5-neo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Dnia 24.10.2016 o 23:03, xkoziol napisał: Ładne! Wkłady skąd takie pozyskać? trochę stare pytanie, ale do mojego etui od Skalpela włożyłem wkład http://drops.com.pl/513,15x22 A-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Wkłady bez dziurek są również dostępne w Empiku - sprawdziłem podczas ostatniej wizyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 5 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2016 Panowie, podpowiedzcie proszę, gdzie znajdę podobny kalendarz/notes na wkłady do tego, który zamieścił kolega @pirat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek Napisano 5 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2016 Jest to notes wzorowany na japońskim Midori Traveller. Okładki w tym stylu sprzedawane są też na Etsy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2016 Kolejny pasek, który produkcji Mistrza eye_lipa, tym razem czarny kajman do Pabiedy z 1953 roku z 1Moskiewskiej Fabryki Zegarków. Jednym słowem, piękna, gadzina! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2016 I kilka ujęć samego zegarka. A tak całość prezentuje się w obiektywie profesjonalisty. Ostatnie dwa zdjęcia autorstwa eye_lipa. Kolejny raz jestem zachwycony. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2016 Gratuluję tak paska jak i samego zegarka. Długo już takiej sztuki szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2016 Takie spinki od @exoxe. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 20 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 Jeśli Moderator uzna za stosowne przenieść od tematu Audio to bardzo proszę, ale znaczący element ceny mojego prezentu gwiazdkowego (z kilkudniowym wyprzedzeniem, ze względu na nadarzającą się okazję) stanowi wykonanie, a konkretnie czekoladowa skóra saffiano (czyli tłoczona) produkcji włoskiej (Scabrenta). Poza tym aluminium i pianka memory zapewniająca idealne dopasowanie, jak bespoke:-) Wykonanie, dźwięk i cena powalające. Uważam jednak, że warto odpuścić sobie jedno bespoke, żeby usłyszeć w znanych od lat nagraniach nowe szczegóły, zwłaszcza że kolumny stojące na podobnej półce i zapewniające podobne doznania są zapewne poza zasięgiem finansowym większości forumowiczów (a konkretnie nad słuchawkami pracowali ci sami inżynierowie co nad flagową serią B&W 800 D3, w cenach pięcio, a nawet sześciocyfrowych). Smaczku dodaje też fakt, że to limitka na 50-lecie firmy (która nota bene wyposażyła m. in. Abbey Road Studios), a ja do tematu "50 lat" zaczynam się powoli przyzwyczajać... Edit dla krzywiących się na "mały jack" - kabel odpinany, w zestawie też pięciometrowy, przejściówka na duży jack, trzeci zapasowy, w styczniu firma będzie każdemu klientowi gratis wysyłać czwarty - Lightning do iPhone, prawdopodobnie z DACem. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi