xxxx Napisano 6 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2019 Trochę Cheaney'i na zalando w promocjachhttps://www.zalando.pl/mezczyzni-promocja/cheaney/ Przy promocji z newslettera od 8 stówek można coś kupić. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Back Napisano 6 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2019 https://www.zalando.pl/barker-tunstall-polbuty-wsuwane-czarny-bk512c009-q11.html Ostatnie pary czarnych monków Barkera. 7 i 8 po 575zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 Do -40% na wybrane produkty: https://shibumi-firenze.com/sale/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 14 godzin temu, Wodzu napisał: Do -40% na wybrane produkty: https://shibumi-firenze.com/sale/ Nigdy nie słyszałem o tej firmie - mogłbyś napisać dwa słowa? Krawaty wydają się bardzo ładne, choć bardzo podobne do EoE :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 A o wyszukiwarce kolega słyszał ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 19 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2019 Marka znana szerzej w świecie Instagrama i może StyleForum. U nas mało popularna, więcej o ich produktach może powiedzieć @blueloafers. Tutaj wywiad z założycielem marki: https://thestyledeveloper.com/2018/06/26/classic-clothing-conversations-benedikt-fries/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal911 Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 Na glamood pojawiło sie kilka przecenionych par church’s jakby ktoś szukał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 W dniu 19.10.2019 o 00:54, Velahrn napisał: Nigdy nie słyszałem o tej firmie - mogłbyś napisać dwa słowa? Krawaty wydają się bardzo ładne, choć bardzo podobne do EoE :). Kiedyś nawet konkurs na forum robili tylko nazywali się Shibumi Berlin i byli z Berlina. Nie śledziłem losów ale zdaje się, że kiedyś działali we 2 a teraz w pojedynkę. Ktoś to jeszcze poza mną musi pamiętać :P!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyskaty Dandys Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 Na yoox w Black Friday w zeszłych latach był upust 20% czy większy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsz Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 Spore zniżki na Barbour na ZL - kurtki, akcesoria; może kogoś zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsz Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 Monki Alfred Sargent w dużych rozmiarach (11F+) na AFPOS po 120 GBP, m. in. granatowe samples (bez wad). https://www.afinepairofshoes.co.uk/collections/sale-price-desc/products/sample-double-monk-in-navy-blue-suede-11f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 Nie jestem specem od butów Alfred Sargent, miałem zaledwie kilka par z tej manufaktury ,ale moim zdaniem te buty z promocji nie są od AS .Moje Sargenty zawsze miały dwa rzędy mosiężnych gwoździ w obcasie i tzw dovetail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 To są buty robione przez Sargenta ( byc może dla AFPOS) i są w niższej specyfikacji niż klasyczne linie Exclusive czy Handgrade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 Są różne linie. Ta dla AFPOS jest „biedniejsza”. Wiem, bo mam😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsz Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 Konkretnie, wyglądają mi na model robiony przez AS na zlecenie J.Crew, jak tutaj: https://www.styleforum.net/threads/sold-new-alfred-sargent-navy-blue-double-monk-size-10-5d-us.506908/. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 25 minut temu, eye_lip napisał: To są buty robione przez Sargenta ( byc może dla AFPOS) i są w niższej specyfikacji niż klasyczne linie Exclusive czy Handgrade. 25 minut temu, Tanatos70 napisał: Są różne linie. Ta dla AFPOS jest „biedniejsza”. Wiem, bo mam😁 Dzięki za informacje.Nie wiedziałem nawet ,że AS robi buty w tylu rożnych poziomach wykończenia.Niby jest na forum wątek poświęcony tej manufakturze ,ale niewiele się można o tych butach dowiedzieć poza tym kto ile komu jest winny pieniędzy i jakie ma stopy. Ostatnio dostałem od klienta 2 pary butów Brooks Brothers Made in England i poza tym ,że jedne są robione przez C&J a drugie przez AS trudno się cos więcej dowiedzieć nawet w butikach BB załoga nie ma pojęcia ,albo ma zakaz dzielenia się wiedza na temat oferowanych produktów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 @mayor zachęcam Cię do uważnego przestudiowania całego wątku AS na forum. Znajdziesz tam o wiele więcej info niż rzeczona kwerenda stóp użytkowników butów AS. 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 W dniu 11.11.2019 o 15:55, bratdominik napisał: @mayor zachęcam Cię do uważnego przestudiowania całego wątku AS na forum. Znajdziesz tam o wiele więcej info niż rzeczona kwerenda stóp użytkowników butów AS. 😄 Dzięki za rade, ale wspomniany wątek AS jest tak zaśmiecony ,że tego nie da się czytać a uważne przestudiowanie jest ponad moje siły.70 stron pi******nia o tym kto jakie ma stopy i ile komu jest winien pieniędzy to może być ciekawa lektura dla kogoś kto ma fetysz na punkcie męskich stóp, celnika, urzędnika skarbowego,albo palanta który pisze na ludzi donosy. Ja tylko dostałem od klienta buty prawdopodobnie wyprodukowane przez AS i jako laik w temacie A Sargenta i chciałbym się czegoś dowiedzieć od bardziej doświadczonych kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 @mayor nie wiem, co chcesz się dowiedzieć o tych butach, ale w wątku AS są info o produkcji dla Brooks Brothers. Może wyszukiwarka Ci pomoże. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Dodam, że są dwa wątki AS - główny i wątek o kopytach, mało popularny. Dodam także, że coś jest chyba nie tak, skoro temat grupowych zamówień w AS nie figuruje w dziale "Projekty forumowe", więc chcący zapoznać się z wiedzą na temat skądinąd świetnego producenta obuwia musi rzeczywiście przeorywać się przez Wasze wywody o aktualnym kursie funta, komu brakuje pisiąt groszy, kto nie wpłacił, a kto może poczekać na kuriera. Był kiedyś taki moderator, który kierował się zasadą "kto nie jest zainteresowany, przechodzi dalej", ale chyba nie tędy droga... Logistyka na PW albo w wątku zakupowym, wiedza o marce w wątku producenta... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 23 minuty temu, lubo69 napisał: Dodam, że są dwa wątki AS - główny i wątek o kopytach, mało popularny. Dodam także, że coś jest chyba nie tak, skoro temat grupowych zamówień w AS nie figuruje w dziale "Projekty forumowe", więc chcący zapoznać się z wiedzą na temat skądinąd świetnego producenta obuwia musi rzeczywiście przeorywać się przez Wasze wywody o aktualnym kursie funta, komu brakuje pisiąt groszy, kto nie wpłacił, a kto może poczekać na kuriera. Był kiedyś taki moderator, który kierował się zasadą "kto nie jest zainteresowany, przechodzi dalej", ale chyba nie tędy droga... Logistyka na PW albo w wątku zakupowym, wiedza o marce w wątku producenta... Apelowałem do moderacji @mosze i @Velahrn o wycięcie wszystkiego co dotyczy nieaktualnych już akcji zakupowych przy aprobacie dwóch najaktywniejszych użytkowników tamtego działu i dostałem zapewnienie, że wątek zostanie posprzątany - było to niecały tydzień temu. Jeśli ktoś nada mi jednorazowe uprawnienia to chętnie sam to posprzątam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 15 minut temu, lubo69 napisał: Dodam, że są dwa wątki AS - główny i wątek o kopytach, mało popularny. Dodam także, że coś jest chyba nie tak, skoro temat grupowych zamówień w AS nie figuruje w dziale "Projekty forumowe", więc chcący zapoznać się z wiedzą na temat skądinąd świetnego producenta obuwia Z tą świetnością bym raczej nie przesadzał.W mojej ocenie te buty są co najwyżej przyzwoitej jakości. Nie wiem jakie standardy wykończenia oferuje AS , ale barwiona podeszwa i kryty kanał szycia sugeruje że buty te aspirują do poziomu spotykanego w C&J handgrade, ale niestety pomiędzy jakością butów C&J a AS jest przepaść i moim zdaniem Sargenty nie dorównują nawet butom Crockett&Jones z podstawowej linii benchgrade. Według mnie to przyzwoicie zrobione buty , które można umieścić gdzieś pomiędzy butami Allen Edmonds Indepedence a Carmina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Jeśli o kwestię zamówień grupowych chodzi, to proponuję skorzystać z PM, gdzie można zaprosić większą liczbę osób i bez oporów dyskutować na wszelkie tematy, np. logistyczno-organizatorskie. IMO świetnie się to sprawdzało przy zamówieniach GMTO u Vassa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 57 minut temu, Wodzu napisał: Jeśli o kwestię zamówień grupowych chodzi, to proponuję skorzystać z PM, gdzie można zaprosić większą liczbę osób i bez oporów dyskutować na wszelkie tematy, np. logistyczno-organizatorskie. IMO świetnie się to sprawdzało przy zamówieniach GMTO u Vassa. Uważam, że ogłaszać zamówienie grupowe można jak najbardziej w wątku, a szczegóły dogadywać na priv, ale specyfika zamówień secondsów z AS jest taka, że najpierw samemu nie wiadomo co się zamawia (buty są zakodowane), a później ewentualne zdjęcie z opisem kopyta i modelu przydaje się nie tylko osobie zainteresowanej, ale wszystkim ciekawym co jest w inwentarzu. Ja z wątku AS usunął bym tylko wpisy "kolejkowe" i zapytania o konkretne buty, natomiast wszelkie info o kopytach i zdjęcia to bardzo cenne źródło informacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Godzinę temu, Żorż Ponimirski napisał: Uważam, że ogłaszać zamówienie grupowe można jak najbardziej w wątku, a szczegóły dogadywać na priv, ale specyfika zamówień secondsów z AS jest taka, że najpierw samemu nie wiadomo co się zamawia (buty są zakodowane), a później ewentualne zdjęcie z opisem kopyta i modelu przydaje się nie tylko osobie zainteresowanej, ale wszystkim ciekawym co jest w inwentarzu. Ja z wątku AS usunął bym tylko wpisy "kolejkowe" i zapytania o konkretne buty, natomiast wszelkie info o kopytach i zdjęcia to bardzo cenne źródło informacji. Właśnie o to mi chodzi, myślę że nie jest trudno rozgraniczyć, jakie informacje są cenne dla ogółu, a jakie lepiej dogadywać via PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi