Shenkt Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Ja mam straszny żal do SS, że nie dali tego wielbłądka w mniejszych rozmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Tak, polityka SuSu w zakresie rozmiarów, pozostaje wielką niewiadomą. Wnioskując po relacji "potencjalna popularność modelu" do "zakres rozmiarówki", nie można zrozumieć gustów klienteli. Być może ma na to wpływ ilość zakontraktowanego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Czy miał ktoś kiedyś do czynienia z torbami SuSu? Czy są subiektywnie warte swojej ceny? Rozglądam się za czymś nowym i wpadł mi w oko ten model: http://eu.suitsupply.com/en/bags/dark-brown-portfolio/BAG15202.html?cgid=Bags (kryteria: musi się zmieścić ultrabook 13 cali i często dużo teczek akt + zewnętrzne boczne kieszenie celem szybkiego wyjęcia szpargałów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Rozmawiałem akurat o tym płaszczu camelowym z obsługą i powiedzieli, że po sukcesie podobnego (dwurzędowego) modelu z zeszłego roku teraz zrobili ich dużo więcej. Nie wiem jednak jak to rozłożyło się na poszczególne rozmiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Też rozmawiałem dziś na chacie z konsultantem odnośnie pojawienia się tego płaszcza w mniejszych rozmiarach ,jeszcze w tym sezonie, ale niestety wg. niego nic takiego nie planują. Może za rok mi się poszczęści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 22 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2015 Czy, któryś z kolegów mógłby przypomnieć, kiedy w ubiegłym roku ss otworzył outlet w okresie zimowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 22 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2015 Czy, któryś z kolegów mógłby przypomnieć, kiedy w ubiegłym roku ss otworzył outlet w okresie zimowym? W styczniu, jeśli dobrze pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 22 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2015 Ja pamiętam, że było to 29 grudnia. Ew mogę się mylić, że to nie był poprzedni rok, lub najpierw otworzyli dla innych krajów niż Polska. Widziałem pierwszą burzę rozmów na styleforum, gdzie ludzie chwalili się zakupami czy ich zamiarem właśnie już 28/29 grudnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 22 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2015 Czyli zaraz po świętach trzeba śledzić ich fejsbuka i/lub nasze forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 22 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2015 A propos SUitSupply uruchomiło outlet internetowy. Nie działa on dla Polski. Żeby zobaczyć co oferuje, należy otworzyć standardową stronę i zmienić kraj wysyłki np na Holandię. Następnie w nowej karcie otworzyć: http://eu.suitsupply.com/en/outlet.html Hasło to BETHEFIRST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 w uzupelnienu: @Koval odniósł się do daty rozpoczęcia sprzedaży, bo outlet był już w sezonie letnim dostępny bezpośrednio dla PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 http://eu.suitsupply.com/en/campaign?c=eveningwear&utm_campaign=ongoing_eveningwear2&utm_medium=social&utm_source=facebook Może się coś zacznie dziać z kreską na cenie ) na innych produktach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 http://eu.suitsupply.com/en/campaign?c=eveningwear&utm_campaign=ongoing_eveningwear2&utm_medium=social&utm_source=facebook Może się coś zacznie dziać z kreską na cenie ) na innych produktach . Tu raczej chodzi o to, że w zestawie te produkty są tańsze, niż osobno. SS raczej nie wprowadzi polityki wyprzedażowej poza outletem (i bardzo dobrze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Taki sam konfigurator był rok temu, raczej jest tak jak mówi @Shenkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Ta przecena jest stała i raczej znaczy "w zestawie taniej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Dopytam jeszcze o outlet, najszybszym kanałem informacji jest ich fb? Pamiętam, że informację o otwarciu outletu najpierw znalazłem na naszym forum, a dopiero później dostałem inf. w newsleterze susu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Jak oceniacie marynarki z takiego materiału .Jak wam się widzi np ta http://eu.suitsupply.com/en/jackets/hudson-green-plain/C944.html?cgid=Jackets .Kolor ,materiał, uniwersalność cenna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Według mnie całkiem ładna. Marynarka raczej letnia. Wydaje mi się, że zielony, szczególnie w takim zgaszonym odcieniu będzie można połączyć z wieloma kolorami. Trudno się wypowiedzieć co do ceny. Najtańsze marynarki SuitSupply kosztują 229 Euro, niektórzy forumowicze jednak uważają, że nie warto, ze względów ekonomicznych, kupować samych marynarek, bo czasami kosztują tyle co cały garnitur. Jeżeli Ci się podoba i możesz przeznaczyć taką kwotę to kupuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Należy zwrócić uwagę na materiał - jedwab/len prod. EThomas. Jest bardzo delikatny i raczej nie przeznaczony do częstej i długoletniej eksploatacji (przekonałem się na własnej ... skórze ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 No a czy w ogóle len nadaję się do częstego użytkowania jak napisałeś długoletniego .Z założenia wydaje mi się ,że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Dlaczego? Len sam w sobie to bardzo wytrzymała tkanina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 No a czy w ogóle len nadaję się do częstego użytkowania jak napisałeś długoletniego .Z założenia wydaje mi się ,że nie Z praktyki odpowiem - nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Ja na Twoim miejscu zaczekałbym na nową kolekcję. Wtedy będziesz miał większy wybór marynarek z lnu, bo teraz jak widać się wahasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Mam lniane spodnie z Zary czyli jakość nie powinna powalać i użytkuje je latem od 2009 roku. W dodatku białe. Czy ktoś ma lub miał styczność ze swetrami SuSu. Zamówiłem ostatnio dwa w rozmiarze S. Jeden leżał idealnie: http://eu.suitsupply.com/en/knitwear/burgundy-crewneck/SW579.html?cgid=Knitwear Kolejny był rozmiar za duży i jednocześnie miał za krótkie rękawy: http://eu.suitsupply.com/en/knitwear/green-turtleneck/SW571.html?cgid=Knitwear Poza tym ten pierwszy, który leżał idealnie był dziurawy. Generalnie sweter bardzo ładny jednak sprawia wrażenie bardzo delikatnego i wydaje mi się, że może mieć tendencję do puszczania włókien i dziurawienia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Czy miał ktoś kiedyś do czynienia z torbami SuSu? Czy są subiektywnie warte swojej ceny? Rozglądam się za czymś nowym i wpadł mi w oko ten model: http://eu.suitsupply.com/en/bags/dark-brown-portfolio/BAG15202.html?cgid=Bags (kryteria: musi się zmieścić ultrabook 13 cali i często dużo teczek akt + zewnętrzne boczne kieszenie celem szybkiego wyjęcia szpargałów). Myślę o tej samej od dłuższego czasu. Nigdzie nie znalazłem informacji. Daj znać, jak się czegoś dowiesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi