xyz Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 http://eu.suitsupply.com/en/shirts/blue-jort-shirt/SH065-J.html?cgid=Shirts&prefn1=lineID&prefv1=Red%20Lineco sądzicie ? Jakaś alternatywa ? ? http://www.tmlewinshirts.eu/Indigo-Washed-Denim-Hidden-Button-Down-Shirt/54870,en,pd.html?q=denim&start=0#q=denim&start=6 http://www.ctshirts.co.uk/productlisting.aspx?q=%7Cdenim%7C%7C%7C%7C%7C%7C%7C%7C%7C%7C%7C%7C%7C http://shop.mango.com/PL/p0/mezczyzna/odziez/koszule/dzinsowe-/koszula-chambre/?id=53020023_BL&n=1&s=prendas_he.camisas_he&ident=0__0_1447591677257&ts=1447591677257&p=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Czy ktoś miał do czynienia z kamizelkami typu "Body Warmer"? Zastanawiam się jak przekłada się rozmiarówka marynarek na rozmiarówkę S,M, L itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Ja noszę rozmiar 50, bodywarmer w rozmiarze L jest bardzo dopasowany. Mogę go założyć pod marynarkę. Zresztą mam wrażenie ze taki był zamysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Ja noszę rozmiar 46 i zastanawiam się czy zamówić S czy M. Dałbyś radę założyć sweter pod niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Tak, ale raczej jakiś cieńszy. Z 46 celowalbym w M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Też mi się wydaje, że M tym bardziej, że chce nosić na sweter.Tymczasem konsultant twierdzi, że ze swojego doświadczenia w sklepach stacjonarnych dla rozm. 46 i 48 należy wybierać rozmiar S. Twoje doświadczenie niewątpliwie się z tym nie pokrywa. Body Warmer ma jakieś delikatne wypełnienie w środku czy tylko materiał zewnętrzny i podszewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 Ma delikatne wypełnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Wydaje mi się, ze w tym sezonie na stronie SuSu dostępny był płaszcz camelowy z 100% wełny w cenie chyba 259 euro, niestety nie widzę już tej pozycji na stronie, jest jedyne light brown w dwukrotnie wyższej cenie. Czy ktoś może potwierdzić, że camel był dostępny, ewentualnie wie czy istnieje szansa na ponowne jego pojawienie? Był dostępny, nawet kupiłem w rozmiarze 50. Niestety, ale cena to 499€, pewnie dlatego, że płaszcz jest z włosia wielbłąda a nie zwykły wełniany. Nie wydaje mi sie, żeby SuSu miało w tym sezonie płaszcz z wełny w kolorze camel. Śledziłem raczej wszystkie płaszcze od początku kolekcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Ja mam straszny żal do SS, że nie dali tego wielbłądka w mniejszych rozmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Tak, polityka SuSu w zakresie rozmiarów, pozostaje wielką niewiadomą. Wnioskując po relacji "potencjalna popularność modelu" do "zakres rozmiarówki", nie można zrozumieć gustów klienteli. Być może ma na to wpływ ilość zakontraktowanego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Czy miał ktoś kiedyś do czynienia z torbami SuSu? Czy są subiektywnie warte swojej ceny? Rozglądam się za czymś nowym i wpadł mi w oko ten model: http://eu.suitsupply.com/en/bags/dark-brown-portfolio/BAG15202.html?cgid=Bags (kryteria: musi się zmieścić ultrabook 13 cali i często dużo teczek akt + zewnętrzne boczne kieszenie celem szybkiego wyjęcia szpargałów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Rozmawiałem akurat o tym płaszczu camelowym z obsługą i powiedzieli, że po sukcesie podobnego (dwurzędowego) modelu z zeszłego roku teraz zrobili ich dużo więcej. Nie wiem jednak jak to rozłożyło się na poszczególne rozmiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Też rozmawiałem dziś na chacie z konsultantem odnośnie pojawienia się tego płaszcza w mniejszych rozmiarach ,jeszcze w tym sezonie, ale niestety wg. niego nic takiego nie planują. Może za rok mi się poszczęści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 22 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2015 Czy, któryś z kolegów mógłby przypomnieć, kiedy w ubiegłym roku ss otworzył outlet w okresie zimowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 22 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2015 Czy, któryś z kolegów mógłby przypomnieć, kiedy w ubiegłym roku ss otworzył outlet w okresie zimowym? W styczniu, jeśli dobrze pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 22 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2015 Ja pamiętam, że było to 29 grudnia. Ew mogę się mylić, że to nie był poprzedni rok, lub najpierw otworzyli dla innych krajów niż Polska. Widziałem pierwszą burzę rozmów na styleforum, gdzie ludzie chwalili się zakupami czy ich zamiarem właśnie już 28/29 grudnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 22 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2015 Czyli zaraz po świętach trzeba śledzić ich fejsbuka i/lub nasze forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 22 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2015 A propos SUitSupply uruchomiło outlet internetowy. Nie działa on dla Polski. Żeby zobaczyć co oferuje, należy otworzyć standardową stronę i zmienić kraj wysyłki np na Holandię. Następnie w nowej karcie otworzyć: http://eu.suitsupply.com/en/outlet.html Hasło to BETHEFIRST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 w uzupelnienu: @Koval odniósł się do daty rozpoczęcia sprzedaży, bo outlet był już w sezonie letnim dostępny bezpośrednio dla PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 http://eu.suitsupply.com/en/campaign?c=eveningwear&utm_campaign=ongoing_eveningwear2&utm_medium=social&utm_source=facebook Może się coś zacznie dziać z kreską na cenie ) na innych produktach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 http://eu.suitsupply.com/en/campaign?c=eveningwear&utm_campaign=ongoing_eveningwear2&utm_medium=social&utm_source=facebook Może się coś zacznie dziać z kreską na cenie ) na innych produktach . Tu raczej chodzi o to, że w zestawie te produkty są tańsze, niż osobno. SS raczej nie wprowadzi polityki wyprzedażowej poza outletem (i bardzo dobrze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Taki sam konfigurator był rok temu, raczej jest tak jak mówi @Shenkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Ta przecena jest stała i raczej znaczy "w zestawie taniej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Dopytam jeszcze o outlet, najszybszym kanałem informacji jest ich fb? Pamiętam, że informację o otwarciu outletu najpierw znalazłem na naszym forum, a dopiero później dostałem inf. w newsleterze susu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Jak oceniacie marynarki z takiego materiału .Jak wam się widzi np ta http://eu.suitsupply.com/en/jackets/hudson-green-plain/C944.html?cgid=Jackets .Kolor ,materiał, uniwersalność cenna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi