gdynianin Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Tylko musisz też mieć wysyłkę wtedy do Niemiec lub Holandii, aby mieć outletowe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Tylko musisz też mieć wysyłkę wtedy do Niemiec lub Holandii, aby mieć outletowe cenyDokładnie.Ale przynajmniej można sobie przejrzeć i się powkurzać, że się mieszka po złej strony Odry czy Bałtyku Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 2 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Edit - właśnie dostałem Ja też. Jakoś 15:07, więc z lekkim opóźnieniem. Ale dzięki za info. Wziąłem 2 koszule - 29 + 39 €. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Niestety w moim rozmiarze nie ma nic ciekawego ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 1 godzinę temu, Servetch napisał: Niestety w moim rozmiarze nie ma nic ciekawego ;( U mnie 42 +/-L w koszulach, 52 w marynarkach i 54 w płaszczach. Jest sporo ciekawych koszul. Albo przecenione z 79 na 29, albo np. flanela Jort za 49. Był bardzo ładny klasyczny płaszcz wełna jedwab moher, ale akurat granatowy mam, więc się wstrzymałem. Kupiłem polo z długim rękawem Jort z czystego kaszmiru i po raz pierwszy denimowy popover 42L, bo w denimie SuSu już dwukrotnie brakowało mi długości w odróżnieniu do regularnych koszul. Moim zdaniem warto czekać na ich outlet i celowo nic sobie nie kupiłem na święta i Black Friday. Wrzucę zdjęcia jak wszystko przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 18 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Kupiłem polo z długim rękawem Jort z czystego kaszmiru i po raz pierwszy denimowy popover 42L.... Niestety w rozmiarze 40-7 polo i popoverów nie uświadczyłem, a szkoda. Nie wiem jak one wyglądają w przypadku rozmiaru nie long , a np. w stosunku do 40-7 ( mam denimową koszulę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 Ma ktoś porównanie Havany 48 regular i 98 ? Wiem jak to wygląda w liczbach jeżeli chodzi o klatkę,talię i ramiona. Jak dużo obszerniejsza jest 98 (pomijając długość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 21 hours ago, michau said: Dokładnie. Ale przynajmniej można sobie przejrzeć i się powkurzać, że się mieszka po złej strony Odry czy Bałtyku Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Można ewentualnie skorzystać z oferty jakiegoś przekierowywania paczek, sprawdziłem, że np. u mygermany kosztuje to ok 20 euro (cena zależy chyba od wartości i rozmiaru paczki). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 Może ktoś ma modele Sienna, Havana lub Lazio ? W outlecie z mojego rozmiaru 54 został tylko jeden model Sienna. Mam Havane i Lazio. Havana jest idealna, Lazio bardziej slimowany. Nigdy nie miałem Sienny, czy mogę również brać 54 jak w Havanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 No dobra Sienna już kupiona, gdy dojdzie to jeśli ktoś będzie ciekaw różnic w kroju to podzielę się spostrzeżeniami. Mam tylko jedną myśl, oferta damska już dużo bardziej różnorodna i w lepszych cenach niż męska (mam na myśli outlet). Moja żona jest w każdym razie szczęśliwa, zobaczymy czy równie szczęśliwa będzie po przyjściu przesyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin C Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 Ktoś ma pomysł dlaczego nie moge wejść na stronę outletu wpisując hasło FINALSALE? Hasło podświetla się na czerwono jakby było błędne. Wybrałem Niemcy, Holandie i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 1 minutę temu, Marcin C napisał: Ktoś ma pomysł dlaczego nie moge wejść na stronę outletu wpisując hasło FINALSALE? Hasło podświetla się na czerwono jakby było błędne. Wybrałem Niemcy, Holandie i nic. FIRSTACCESS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin C Napisano 20 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2020 W dniu 19.01.2020 o 21:41, Żorż Ponimirski napisał: FIRSTACCESS Dziękuję bardzo. Na stronie Dapppered podano hasło FINALSALE ale to pewnie dotyczy jedynie USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 Moje już w NL. W tym tygodniu może wyruszą do PL. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 Moje już też w NL. Czyżby outlet już zamknięty ? Bo nie mogę wejść na stronę holenderska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 Moja żona dostała różowy Teddy coat z Suistudio. Jestem mega zaskoczony jakością materiału. 50% wełna, 45% alpaka i tylko 5% poliamidu. Podobnej klasy (materiałowo) płaszcze męskie były minimum 2x droższe. @artisan, tak. Outlet zwykle nie trwa dłużej niż 3-4 dni. A i tak po pierwszych kilku godzinach zostają niedobitki rozmiarowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 No właśnie ja niestety z opóźnieniem przeczytałem na forum że jest outlet i w moim rozmiarze został jeden garnitur. Za to żona się zaspokoila w pełnym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 Potwierdzam - trzeba szybko reagować. Miałem jeszcze coś wziąć, ale już rozmiarówki nie złapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 Z kolei w odróżnieniu do USA w Europie jest 14 dni na zwrot, więc w tym roku wziąłem też kilka sztuk na próbę (głównie rozmiary Long). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 odrazu zapytam - którą marynarkę SuSu polecacie jako najbardziej uniwersalną? Chciałbym taką, która będzie pasowała do jak największej ilości zestawów koordynowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 Dla mnie ta (mój ostatni zakup i trzecia już granantowa marynarka z nakładanymi kieszeniami): https://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-navy-jacket/C839H.html?pdp=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 Mam taką i choć jestem z niej zadowolony to próbowałbym jednak ton jaśniejszą. Też granatową, żeby nie było, że light blue Ten ciemny odcień granatu sprawia wrażenie dość formalnego ubioru. Przez to do zwykłych chino tj bez zaprasowanych kantów czy jeansów słabo pasuje. Odstaje poziomem.Z doświadczenia wiem, że znacznie częściej sięgam po marynarkę w odcieniu jaśniejszym. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 11 minut temu, michau napisał: Mam taką i choć jestem z niej zadowolony to próbowałbym jednak ton jaśniejszą. Też granatową, żeby nie było, że light blue Ten ciemny odcień granatu sprawia wrażenie dość formalnego ubioru. Przez to do zwykłych chino tj bez zaprasowanych kantów czy jeansów słabo pasuje. Odstaje poziomem. Z doświadczenia wiem, że znacznie częściej sięgam po marynarkę w odcieniu jaśniejszym. Eee tam, model SuSu ma ją z szarymi dresami na gumkę, a Ty się przejmujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 Eee tam, model SuSu ma ją z szarymi dresami na gumkę, a Ty się przejmujesz Hahaha.Prawda to! @eduardo zobacz tę https://zackroman.com/niebieska-marynarka-grant-w-krateNie jest to susu ale jakość zbliżona (produkcja zdaje się w tej samej fabryce), cena teraz bardzo dobra (przecena plus jest teraz rabat 30%). Mam od lata i bardzo dobrze mi się ją nosi. W rzeczywistości jest ton ciemniejsza niż na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 Dzięki za sugestie. SuSu muszę sprawdzić. Co do ZR - mam 1,9 m wzrostu i długie ręce. Muszę celować w wersje long. W SuSu 102 lub 98. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi