michau Napisano 9 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Rękawy opierają się na szerokim mankiecie rękawa koszuli.Spróbuj z inną. Może zapinaną na guziki.Zyskasz parę cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Potwierdzam, nawet po wydłużeniu rękawów nie będziesz szczęśliwy w komplecie z tą koszulą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pryczu Napisano 10 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2019 Ok, to jeszcze raz z inną koszulą. Będę wdzięczny za szczere opinie. Rękawy nadal do wydłużenia? Spodnie, jak rozumiem, do (mocnego?) skrócenia? Czy tylko ja mam wrażenie, że z przodu marynarka wygląda na średnio wytaliowaną/średnio leży? Kwestia wysokości guzika? Czy marynarka ma Waszym zdaniem odpowiednią długość? Martwią mnie dość mocno pomięte rękawy. Wina zaokrąglonych ramion? Da się to jakoś poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2019 Bardzo źle wygląda ta marynarka. Rękawy jakby wszyte pod złym kątem. Nie znam dokładnej przyczyny i nie wiem, czy może być lepiej. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pryczu Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2019 Myślisz, że to jest kwestia konkretnego egzemplarza, modelu czy w ogóle marynarek SuSu? Bo zastanawiam się teraz czy wymienić egzemplarz, czy wybrać coś zupełnie innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2019 To może być kwestia tego jak się ustawiłeś do zdjęcia. Nie jest to chyba naturalna pozycja rąk, taki przeprosi trochę Polecam Ci też zrobić sobie filmik jak idziesz w marynarce. Obróć się też przed kamerą. Ruch wymusi bardziej naturalną pozycję i zobaczysz jak marynarka się faktycznie układa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pryczu Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2019 Dobra, ostatecznie nie wiem już kompletnie, czy garnitur nadaje się do kosza, czy na ślub, który mam za dwa miesiące. Wklejam więc kolejną porcję zdjęć, na której starałem się stać jak najbardziej naturalnie (tylko marynarka, spodnie od innego kompletu). Doradźcie, błagam, czy z marynarką wszystko ok, czy coś do poprawy, czy najlepiej w ogóle do zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2019 1. Marynarka jest za krótka, przynajmniej w stosunku do korpusu. 2. Zakładając, że jest to Twoja normalna postawa, czyli jakoś nie usztywniłeś się niechcący, rękaw jest wszyty pod złym kątem, stąd te koszmarne marszczenia. O dziwo, w ramionach wygląda znacznie lepiej, niż poprzednio. Ja bym szukał innej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2019 Marynarka jest za krótka albo masz wyjątkowo mocno opuszczone spodnie. Rękawy wydają się nie być na Twoją sylwetkę. Należałoby je wszyć na nowo pod odpowiednim kątem. Nie wiem na ile jest to ryzykowny zabieg i czy efekt będzie zadowalający. Ja bym zwrócił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2019 Wyobraź sobie siebie na zdjęciu ślubnym; stoisz naprzeciwko małżonki bokiem do fotografa, a rękaw marynarki wygląda jak na zdjęciu numer 3. A teraz odpowiedz sobie sam na swoje pytanie. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2019 3 godziny temu, pryczu napisał: Dobra, ostatecznie nie wiem już kompletnie, czy garnitur nadaje się do kosza, czy na ślub, który mam za dwa miesiące. Wklejam więc kolejną porcję zdjęć, na której starałem się stać jak najbardziej naturalnie (tylko marynarka, spodnie od innego kompletu). Doradźcie, błagam, czy z marynarką wszystko ok, czy coś do poprawy, czy najlepiej w ogóle do zwrotu. Dziwnie to wszystko wygląda, raczej niekorzystnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pryczu Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Dziękuję za Wasze opinie. Jeśli dobrze kojarzę, do zwrotu mogę albo zamówić kuriera do siebie, albo zawieźć paczkę do UPS Access Point? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Panowie, czy możecie polecić jednorzędowy garnitur - granatowy albo szary - z przewiewnego splotu wełny do 2000 zł z obecnej kolekcji? Istnienie pełnej podszewki nie jest problemem, są krawcowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Którykolwiek traveler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 W temacie travelera... Zamówiłem szarego w kratę i aktualnie czekam na przesyłkę z innymi rozmiarami. Marynarka w rozmiarze 98 ma wymiary marynarki 94, z wyjątkiem rękawów (tutaj dla odmiany wymiar pasuje do 102). Zamówiłem z ciekawości kolejny egzemplarz 98 oraz 50 i 52:) Zobaczymy co z tego wyjdzie... Czy to ogólna przypadłość Travelera? Dodam, że przymierzałem inne marynarki/garnitury z tegorocznej kolekcji i nie zaobserwowałem tam aż takich odchyłek od normy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 25 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2019 Ciekawe co SS robi ze zwracanymi zamówieniami custom - być może część zasili outlet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoljon Napisano 7 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2019 A czy ktoś słyszał jakieś plotki na temat letniego outletu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 Na SF padła data 15 lipca. Ale jak zawsze to trochę wróżenie z fusów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 Raczej z nagich mieczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 Godzinę temu, blekit napisał: Na SF padła data 15 lipca. Ale jak zawsze to trochę wróżenie z fusów. Patrząc po historii ostatnich dwóch Outletów jest to bardzo prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 W dniu 7.07.2019 o 22:57, Napoljon napisał: A czy ktoś słyszał jakieś plotki na temat letniego outletu? Znając życie nie dla Polaka to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 Mając rodzinę w NL idzie wyżyć. Oni ten outleet uruchamiają o jakieś konkretnej godzinie, czy od północy danego dnia? I czy jest jakiś sposób będąc w PL podejrzeć co jest w outlecie czy zostaje tylko zdalnie przez kogoś będącego np. w NL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsz Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 27 minut temu, eduardo napisał: Mając rodzinę w NL idzie wyżyć. Oni ten outleet uruchamiają o jakieś konkretnej godzinie, czy od północy danego dnia? I czy jest jakiś sposób będąc w PL podejrzeć co jest w outlecie czy zostaje tylko zdalnie przez kogoś będącego np. w NL? W dniu 22.12.2018 o 20:44, tadamdam napisał: (...) Najlepiej chyba zapisać się do newslettera na powiadomienie (na https://us.suitsupply.com/en_US/outlet) i poza tym śledzić wątki na Reddicie/Styleforum (np. https://www.styleforum.net/threads/suitsupply-nyc.250682/page-1199). Jeżeli nie jesteś w stanie wejść na amerykańską stronę outletu (przekierowania): przejdź na stronę główną sklepu, ustaw Shipping destination na United States, i potem znów wejdź na stronę outletu. Tak samo, tylko NL zamiast US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pako Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 Witajcie, zastanawiam się nad kupnem granatowego garnituru z SuSu, aby zaoszczędzić czas i uniknąć błędów zwracam się z prośbą o pomoc. Mam 184 cm wzrostu i ważę 75 kg, fit finder wylicza, że powinienem mieć r. 46. Zastanawiam się nad trzema fasonami: Lazio, Washington i Havana. lecz obawiam się, że Havana i Lazio może być trochę przykrótka. Czy przy tej wadze i wzroście warto się zastanawiać nad r. 94 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi