Midlife-Crisis Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2017 @Manolete Washington oferują jako extra slim. Sprawdziłbym w tabeli pomiarów, czy 48 nie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2017 @Servetch Tego się obawiałem... @Midlife-Crisis Dziękuję za radę, niestety, Washington mi się nie podoba ze względu na klapy, a przede wszystkim biletówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 12 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2017 Marynarki bez podszewki z SuSu w ogóle jej nie mają, czy tylko w rękawach pozostawiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 Dnia 3.08.2017 o 10:41, Servetch napisał: Nie, po prostu w przedsprzedaży zawsze pokazują rzeczy droższe, z bardziej presitżowych materiałów. Później uzupełniają ofertę o rzeczy bardziej bazowe. A jednak podnoszą. Chciałem coś na dniach nabyć i cena paru marynarek o 200 PLN do góry. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 34 minuty temu, BrotherM napisał: A jednak podnoszą. Chciałem coś na dniach nabyć i cena paru marynarek o 200 PLN do góry. :/ Te tańsze co były faktycznie po 1069 poszły w górę ale reszta nie dalej po 1399 .Chyba że się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 2 godziny temu, 50groszy napisał: Te tańsze co były faktycznie po 1069 poszły w górę ale reszta nie dalej po 1399 .Chyba że się mylę Chciałem wziąć dwie alpaka/welna bez podszewek. Rano były po 1399, teraz już po 1609 pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 Potwierdzam informacje o podwyżkach, klasyczny granatowy płaszcz, który jest regularnie w każdej kolekcji w wypuście wiosna-lato kosztował 1209PLN, aktualnie jego cena to 1399PLN. Jakiś miesiąc albo dwa temu o 100zł podrożały też wszystkie modele Napoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 Ciekaw jestem, czy to kwestia ogólnych podwyżek (w Euro), wahań kursowych PLN czy może wzrostu kosztów przesyłek (dużo zwrotów z Polski). Ktoś monitoruje ceny w Euro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 Najtańsza linia garniturów - Napoli - podskoczyła z 259 do 279 Euro, a reszta garniturów chyba bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 Za to kurs jest dalej bardzo niekorzystny, sprawdzałem dwa tygodnie temu - 4.69. czekam z zakupami na lot przez Amsterdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 20 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2017 Czy ma ktoś z Was tę marynarkę i mógłby wrzucić jej zdjęcie w naturalnym świetle ? http://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-niebieski-gładki/C848.html Zdjęcia znalazłem @Aron jak oceniasz trwałość materiału ( podatność na zaciąganie ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2017 @secondhand_man, nie ma problemu z zaciąganiem, a tym bardziej trwałością. Ta marynarka jest według mnie bardzo dobrym wyborem. Kolorystycznie sprawdza się i latem i zimą. Pasuje do spodni lnianych, cienkich wełnianych, a nawet flanelowych. Polecam. Jest też wersja w ciemniejszym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2017 Nie jest trochę za lekka na zimę? Czy zakładasz wtedy po prostu jakiś kardigan albo kamizelkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2017 Szukam czegoś maksymalnie uniwersalnego . Widziałem ciemniejsza wersje ale z reguły noszę ciemne jeansy dlatego pomyślałem o tej jaśniejszej - chciałbym żeby również pasowała do denimu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2017 @secondhand_man Nie uważasz że to i to w zbliżonych kolorach (odcienie niebieskiego) będą słabo pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2017 Dla mnie nie jest za lekka, ale jestem zimnolubny :). Jasna wersja jest bardzo uniwersalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2017 8 minut temu, BrotherM napisał: @secondhand_man Nie uważasz że to i to w zbliżonych kolorach (odcienie niebieskiego) będą słabo pasować? Ciemno granatowa marynarka z jaśniejszy jeansami imo wygląda ok . ( wiadomo wyraźny splot itd) . Wydaje mi się że ta jaśniejsza wersja może wyglądać dobrze z ciemnym jeansem . Jeansy z czasem się trochę spiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2017 Nie będzie to dobrze wyglądać Z tego co pamiętam to kolega Wally wrzucał zdjęcia tej marynarki w tym wątku. Ja ja miałem i Ci powiem słabo to będzie wyglądać. Moim okiem to tylko szary jeans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2017 Panowie, czy te dwa modele cokolwiek różni? http://eu.suitsupply.com/pl/suits/lazio-szary-kratka/P4998.html http://eu.suitsupply.com/pl/suits/lazio-szary-kratka/P5300.html Podejrzewam, że to po prostu ten sam produkt, ale za różnych kolekcji. Czy któryś jest potencjalnie lepszy od drugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2017 Zasugerowałbym, że mogą się różnić wymiarami ze względu na inną kolekcję, ale tabelę wymiarów są identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2017 Ano właśnie, zaciąga po prostu wymiary Lazio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2017 Dostałem odpowiedź od SuSu: Thank you for your correspondence.Both the suits are very similar to one another since both fabrics are going to be from Vitale Barberis Canonico, both are half canvassed suit from our Fall/Winter collection;however, the biggest difference will be that the product code P4998 is going to be a pure wool S110 while the P5300 is going to be simply pure wool.I hope this information was helpful and if you have any further questions or need any other assistance, please feel free to contact us.Nasuwa się kolejne pytanie - który rodzaj wełny będzie lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2017 A tak na jeszcze jedną uwagę zwróciłem co do nowej kolekcji SuSu - daleko posuniętą casualizację. Mnie to nie tylko zainteresowało, ale i całkiem się podoba, ot mam pewną potrzebę jeszcze dalece odformalizowania ubioru w pewnych sytuacjach (ostatnio, pewna pani uznała, że jestem w garnitur ubrany, gdy byłem w zestawie koordynowanym ), a co ciekawe SuSu zaprononowału tutaj w zasadzie łączenie elementów zasadniczo uchodzących za formalne (marynarki, koszule, kardigany, kamizelki) z tymi nieformalnymi (chino, jeansy, adidasy, DRESY, paski plecione, t-shirty, hoodies etc). Jak się na to zapatrujecie? Dla mnie to ciekawy sposób na urozmaicenie zastosowania garderoby. Dla przykładu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2017 Na modelu wygląda jak na modelu. W praktyce - ciężko to widzę. Przejrzałem ofertę SuSu dość dokładnie i czasem naprawdę mi szkoda, np. spodni, które byłyby fajne, gdyby... no właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 27 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2017 @secondhand_man Mam tę marynarkę od 2 lat i jest to moja najczęściej noszona rzecz w garderobie Na lato i zimę, chociaż ja jestem również zimnolubny. @50groszy Moim zdaniem nie pasuje do jeansów w podobnym tonie, niestety innych (jaśniejszych) nie mam żeby potwierdzić. Do chinosów wszelkiej maści jak najbardziej. Poniżej zestawienie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi