Skocz do zawartości

Producenci, marki butów: Herring Shoes

zw1920

Rekomendowane odpowiedzi

Informuje, że jeżeli zdecydujesz się na droższy model, to wyśle ci fatrurę PayPal na różnicę, jaką miałbyś dopłacić.

pozdrawiam

M

Dokładnie, udało mi się go jeszcze namówić na darmową wysyłkę - na ich koszt odsyłam buty i jeżeli zdecyduję się na wymianę na droższe to też mi je bezpłatnie przyślą. Także teraz łamię się nad tymi Devoke, tylko ten burgund tak nie bardzo...

Chcę kupić Tricker's Bourton. Herring ma "special price" ok. 100 funtów taniej niż RRP. Kupować (popularny rozmiar, może się szybko wyprzedać) czy poczekać na "po świętach", bo może być jeszcze taniej? Ken nie chce nic zdradzić na ten temat.

Też go męczyłem takimi pytaniami, ale uzyskałem od niego w gruncie rzeczy logiczną odpowiedź - jeżeli mi zależy i jest rozmiar to lepiej nie ryzykować. Przy mniejszym ciśnieniu można poczekać. Ponieważ nie lubię rozczarowań, zwłaszcza jak się już na coś nastawię, to kupiłem. Zresztą 100 funtów mniej to już niezła cena.

• Oceniam pozytywnie 1

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Panowie, już wiem że pytanie z cyklu tych 'oczywistych' ale ja się zastanawiam... Czy zamawiając buty w Herringu można zapłacić kartą debetową mBanku? Ewentualnie jakieś inne opcje? Nie mam kredytówki i zastanawiam się jak złożyć zamówienie (PayPal wymaga powiązania z kartą kredytową?)

Z góry dzięki za pomoc.

Witam,

Czy ktoś może z posiada (użytkuje, widział) buciki jak niżej ?

Proszę o opinię. Generalnie szukam czegoś fajnego w kolorze bordo, wiśnia czy podobnym.

1/. Shakespeare monk shoe

2/. Edward II

3/. Hilton monk shoe.

Wszystkie ze strony Herring. Uwierzcie mi proszę, że wiele godzin spędziłem poszukując jakiejś ciekawej alternatywy dla Yanko, które w kopycie 915 uważam za absolutny hit. Swoją drogą proszę o ewentualne sugestie co do rozmiaru w odniesieniu do Yanko 915 w tęgości F. Monki po kilku spacerach w rozmiarze 9 jakby lekko za luźne przy pięcie (troszkę ucieka). I tu zaczynam się lekko wahać czy nie powinienem jednak pójść w tęgość G choćby dla porównania wygody. Obecnie wszystko mam F bowiem uznałem, że  są ładniejsze i nie mogłem się oprzeć.

Ps. Jestem uzależniony zatem weźcie udział w terapii bo to także z powodu tego forum :).

Pozdrawiam

Wrzucili na stronę sporo factory seconds z serii Alfred Sargent dla Herring. Między innymi Edward II, Shackleton, Drake, Holmes II, Moriarty. Przecenione o jakies 30-40 proc.

http://www.herringshoes.co.uk/search.php?task=newSearch&sale_search=1&Brands[]=6

Ed: Dziękuję kolego. To chyba skleroza.