Vislav Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2013 sobota około siódmej rano. Zwyczajowy w wolne dni od pracy, spacer z Vegą. więcej http://vslvstyle.blogspot.com/2013/02/m ... ranek.html pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Weekend w Pradze przechodziłem w dość grubej wełnianej czapce z robotyreczne.pl. Komfort termiczny zapewniony . Moja żona miała na głowie dużo cieńszą, ale kaszmirową zrobioną przez jednego z forumowiczów i mimo, że jest ciepłolubną osobą, nie narzekała na niską temperaturę. Rękawiczki - Cz.J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Vislav, przyjemny zestaw. Ładny kolor budrysówki. Weekend w Pradze [...]Miszo, godnie reprezentowałeś nasz kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Misza, super zestaw, szczególnie szalik mi się podoba Coś więcej możesz o nim powiedzieć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Moje rękawiczki od Cz.J po 3 miesiącach użytkowania wyglądają jak psu z gardła wyjęte w porównaniu do Twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Rękawiczki są ze skóry jelenia. Mam je od roku i są w bardzo dobrym stanie. Co masz na myśli mówiąc, że są jak psu z gardła wyjęte? Mam takie z dużo cieńszej skóry, być może na półce nie wyglądaja pięknie, ale po założeniu na dłonie wszystko jest ok . Szalik bardzo lubię, jest sprzed czasów forumowych, także nie kryje się za nim żadna ciekawa historia, w bieżącej kolekcji też go nie znajdziesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 No, te faktycznie są bardzo grube. A gdzie można zdobyć takie cienkie? Ja nawet zimą nie noszę grubych rękawic, stąd chętnie nabyłbym cienkie wyjściowe rękawiczki tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Zaskoczę Cię - Cz. Jamroziński . Tutaj masz te cienkie. viewtopic.php?f=1&t=4&start=7670 W dotyku są jak bibuła. Czasem mam wrażenie, jakby miały się zaraz rozerwać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 pomarszczyły się i zdeformowały jakoś brzydko... Może to wina zbyt częstego używania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 pomarszczyły się i zdeformowały jakoś brzydko... Może to wina zbyt częstego używania.. Są dwie możliwość, poza kiepską jakością skóry: - zostały przemoczone i suszone bardzo intensywnie, np. na grzejniku, - zostały przemoczone i zwinięte w kłębek wyschły w kieszeni. Z dużym prawdopodobieństwem sukcesu można zastosować tę metodę: 1. Rękawiczki zamszowe (irchowe) pierzemy w wodzie z dodatkiem mydła albo w szamponie do włosów (1 łyżeczka na 1l wody). 2. Rękawiczki założyć na ręce i prać wykonując takie ruchy jak przy myciu rąk. 3. Jak już rękawiczki są czyste, należy je dokładnie wypłukać dodając do ostatniego płukania kilka kropli gliceryny albo jeszcze mokre rękawiczki posmarować lekko mydłem. 4. Rękawiczki zamszowe można również prać w wodzie z dodatkiem płatków mydlanych oraz jednej łyżeczki soli. Płukać należy je w słonej wodzie. 5. Po wypraniu i wypłukaniu rękawiczek wycisnąć je używając do tego celu ręcznika frotte, naciągnąć na ręce dla nadania im prawidłowego kształtu, ostrożnie zdjąć po czym wysuszyć je “na leżąco” albo przypinając wewnętrzną stroną do mankietu do sznura. Po wysuszeniu gnieść je w rękach (wykruszyć), ewentualnie zawinięte w suchy ręcznik, tak długo aż stracą sztywność. Przy rękawiczkach ze skóry licowej można postąpić podobnie. Należy uważać na futrówkę (o ile jest), aby się nie poskręcała. Konserwacja za pomocą odpowiednich środków. Reklamę masz w główce forum Daj znać, czy się udało. pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 24 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Tak o. http://the-bigwig.blogspot.com/2013/02/ ... ziela.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Niezłe, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 2 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2013 Bardzo podoba mi się Twój pasek. Swoją droga, masz bardzo dobrą figurę, jak na Tobie wygląda zapięta kamizelka? Ja mam lekki brzuszek i w takich kamizelkach wyglądam jak parówa, zero talii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2013 Dzięki. Kamizelki powiem Ci szczerze, że nie zapinałem. Chyba tylko raz w sklepie. Ale efektu parówy ciężko uniknąć. Gruba kamizelka siłą rzeczy raz, że likwiduje talię, dwa pogrubia sam tors. Jedyna ewentualność to mocno wąska kamizelka i zapięcie tylko środkowego (lub kilku środkowych) guzików. Następnym razem zrobię zdjęcia z zapiętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Przedwczoraj, wykorzystując pierwsze w tym roku wiosenne promienie słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2013 Czy to są okulary Solano ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 Constantin - aż tak luźno, jak na ten wątek to nie wyglądasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 Mod zawsze dmucha na zimne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 28 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2013 Monochromatycznie i warstwowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2013 a gdyby tak krawat był ciut żywszy ? stanowiłby mocny akcent na tej skali szarości ... tak sobie myślę .... to mogłoby jeszcze ciekawiej wyglądać! pozdrawiam! d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 28 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2013 a gdyby tak krawat był ciut żywszy ? stanowiłby mocny akcent na tej skali szarości ... tak sobie myślę .... to mogłoby jeszcze ciekawiej wyglądać! pozdrawiam! d Zazwyczaj taki jest, ale w tym konkretnym przypadku chodziło mi o odejście od różnorodności kolorów na rzecz zróżnicowania faktur Serdeczne dzięki za pozytywną opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Luźny piątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 @ Eye Lip Wow, nie jeden by tak chciał ! Dwurzędówka z jeansami! Wspaniale ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Masz dziwne skojarzenia, jak dla ciebie to perwersyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi