Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

Debiutuję w tym dziale, dlatego proszę o wyrozumiałość. Zdjęcia robione po długiej imprezie, dlatego spodnie są w takim stanie a buty... no cóż - proszę o wybaczenie :)

gut01.jpg

gut02.jpg

ut3x.jpg

Następnym razem popracuję również nad pozowaniem

Panowie,

Debiutuję w tym dziale, dlatego proszę o wyrozumiałość. Zdjęcia robione po długiej imprezie, dlatego spodnie są w takim stanie a buty... no cóż - proszę o wybaczenie :)

gut01.jpg

gut02.jpg

ut3x.jpg

Następnym razem popracuję również nad pozowaniem

Proszę o wskazanie mi co to za gatunek tkaniny. 

Pozdrawiam 

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Debiut, więc nie bijcie za mocno. 

Jakość jest jaka jest bo fotografka bardzo się spieszyła i nie bylo czasu na poprawki. 

Wspomagacze wyobraźni: marynarka to bardzo drobny sztruks, koszula oksford.

kxx0.jpg

EDIT: Wiem, że rękawy za długie, czekają na poprawkę.

Opublikowano

Gratuluję odwagi  :). Wydaje mi się, że mógłbyś spróbować nosić bardziej zwężone rzeczy. Marynarka - bardziej dopasowana w talii  i krótsze rękawy, spodnie - bardziej dopasowane, krótsze nogawki. No i zamienić sztruks na coś gładkiego.  Szersze klapy to też dobry kierunek. Skąd boat shoes?

No i pokaż się w krawacie i z poszetką. Debiutuje się tylko raz, ale następne stylizacje obowiązkowo z ciekawymi dodatkami :).

Opublikowano

Staram się szukać slim fitów, ale przy mojej sylwetce a tym bardziej budżecie to nie takie proste. Co do sztruksu i klap - możesz rozwinąć? (jeżeli to oczywiste i banalne to przepraszam).

Buty z TK Maxx na wkładce jest napisane xlt territory. Mocno zmasakrowane - duża plenerowa impreza+tłum+ulewa nie robią dobrze zamszowi i po reanimacji są troszkę szarawe.

Opublikowano

Pierwsze koty za płoty trzeba wyrzucić, więc letni zestaw z szortami. Marynarka lniana, koszula jest w dorobny groszek, którego niestety nie widać. Wszelkie komentarze mile widziane. 

2jb0i6x.jpg

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Pierwsze koty za płoty trzeba wyrzucić, więc letni zestaw z szortami. Marynarka lniana, koszula jest w dorobny groszek, którego niestety nie widać. Wszelkie komentarze mile widziane. 

Jedyne co nie podoba mi się w tym zestawie to buty. Wydaje mi się, że lepiej prezentowałoby się cięższe wizualnie obuwie i ZDECYDOWANIE w innym kolorze. W każdym razie, gratuluję odwagi :>

Opublikowano

Czekałem aż ktoś podniesie tę kwestię. W porównaniu do tego, co można znaleźć obecnie w sklepach, ten model ma dość wysoki stan. Konia z rzędem temu, komu uda się znaleźć model RTW ze stanem powyżej pępka :)

powyżej pępka i pasek to raczej nie tędy droga:)

Opublikowano

Czekałem aż ktoś podniesie tę kwestię. W porównaniu do tego, co można znaleźć obecnie w sklepach, ten model ma dość wysoki stan. Konia z rzędem temu, komu uda się znaleźć model RTW ze stanem powyżej pępka :)

Domyślałem się, że o to chodzi, ale to tak, jakby mówić, że buty NC to najwyższa półka, bo są lepiej wykonane niż większość obuwia z polskich ulic. ;)

Osobiście używam tego sformułowania do spodni, które sięgają mi do linii talii

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Mam starszego znajomego który ma tak "ukształtowany" brzuch, że nosi spodnie zaciągnięte bardzo wysoko.

"Na Pawełka"- taką nazwę słyszałem na wysoko zaciągnięte spodnie.