Hargin Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 spodnie kupiłem z oryginalnymi metkami, a do obecnego stanu doprowadziłem je intensywnym noszeniem od czasów licealnych Bardzo ładny zestaw, można wiedzieć gdzie kupiłeś takie fajne jeansy kolego? Secondhand Dandy - ten nick Cię poprowadzi Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Secondhand Dandy - ten nick Cię poprowadzi Często, choć nie zawsze k3nd4ll: Podobne fasony w bardzo przystępnych cenach ma Pull&Bear 1 Cytuj
Styleman Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Zdjęcie z wczoraj 9 Cytuj
Vit Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Zdjęcie z wczoraj bardzo ładny zestaw 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Tak jak z dużym uznaniem oglądam zestawy Stylemana, to nie mogę "przetrawić" wełnianych rękawiczek bez palców. Kojarzy mi się to nieodłącznie ze starowinkami sprzedającymi czosnek na bazarach, czy pod dworcami. 1 Cytuj
Bażant Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Zamsz, wełna, wełna, wełna. Rękawiczki czoko - choć wyszły czarne. 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 Vcore popracuj nad doborem kolorów. Zestaw wygląda jak u kontrolera biletów, który przez przypadek założył biały sweterek 4 Cytuj
Bażant Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 Teraz już chyba nie jest „na kanara” a sweterek był beżowy. Cytuj
Bażant Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 Źle mi z tego powodu Do zmiany wszystko prócz kaszkietu? Cytuj
Bartek Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 Daj komuś tę kurtkę. Cytuj
Bażant Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 Poszukam nabywcy w MZK... Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Trencz docieplony 6 Cytuj
Bartek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 To jedna z najlepszych Twoich i w tym wątku propozycji. Od razu też lepiej z bardziej naturalną pozą. Super. 1 Cytuj
pafcio0 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ostatni dzwonek na test jesiennej kurtki z tkmaxu. Gruby, mięsisty wełniano-jedwabny (50/50) krawat spełnia jak widać rolę szalika Cytuj
Hargin Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Rozumiem, że kurtka zamiast marynarki? Cytuj
pafcio0 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Rozumiem, że kurtka zamiast marynarki? Owszem. A pod koszulę termoaktywna bielizna. Cytuj
Koval Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Od jakiegoś czasu zastanawia mnie, jak w wypadku takiej kurtki 'podejść do sprawy' guzików. Zapinać jak w marynarce (zwłaszcza, kiedy zestaw jest z krawatem), czy traktować jak zwykłą kurtkę - czyli zapinać 'co się da'? Kiedyś nie zwróciłbym na to uwagi, ale teraz, patrząc na zdjęcie powyżej, coś mi nie gra. Myślę, że w tym przypadku pozostawienie górnego guzika niezapiętego niewiele by zmieniło w kwestii komfortu termicznego. ...Sam zestaw bardzo fajny. Cytuj
pafcio0 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Od jakiegoś czasu zastanawia mnie, jak w wypadku takiej kurtki 'podejść do sprawy' guzików. Zapinać jak w marynarce (zwłaszcza, kiedy zestaw jest z krawatem), czy traktować jak zwykłą kurtkę - czyli zapinać 'co się da'? Zasadniczo to po tym zdjęciu ciężko stwierdzić czy dolny guzik jest zapięty, bo zasłaniam dłonią Myślę, że waga tego problemu jest pomijalna. Osobiście to wdzianko odczuwam jako bardziej "wierzchnio-kurtkowo-płaszczowe" i odruchowo zapinam wszystko co się da Cytuj
pirat Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ja rozumiem, że krawat robi za szalik ale czy ten węzeł nie jest jednak za duży? Cytuj
macaroni Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Dziś tylko od pasa w dół. Spodnie Macaroni Tomato Warszawa, Buty Nike Szelki Albert Thurston Marynarka i koszula: Macaroni Tomato Warszawa 3 Cytuj
Remy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jak do tego podejść? Najlepiej jak do jeża... Cytuj
waski Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 He, he, he no i zobaczymy jakie będą reakcje 1 Cytuj
macaroni Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Uxkull biega w materiałach technicznych z zamkami pod pachami, to ja nie chciałem być w tyle 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi