Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spodnie kupiłem z oryginalnymi metkami, a do obecnego stanu doprowadziłem je intensywnym noszeniem od czasów licealnych :)

Bardzo ładny zestaw, można wiedzieć gdzie kupiłeś takie fajne jeansy kolego? 

Secondhand Dandy - ten nick Cię poprowadzi  :D 

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Tak jak z dużym uznaniem oglądam zestawy Stylemana, to nie mogę "przetrawić" wełnianych rękawiczek bez palców. Kojarzy mi się to nieodłącznie ze starowinkami sprzedającymi czosnek na bazarach, czy pod dworcami. 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Od jakiegoś czasu zastanawia mnie, jak w wypadku takiej kurtki 'podejść do sprawy' guzików.

Zapinać jak w marynarce (zwłaszcza, kiedy zestaw jest z krawatem), czy traktować

jak zwykłą kurtkę - czyli zapinać 'co się da'?

Kiedyś  nie zwróciłbym na to uwagi, ale teraz, patrząc na zdjęcie powyżej, coś mi nie gra.

Myślę, że w tym przypadku pozostawienie górnego guzika niezapiętego niewiele by zmieniło

w kwestii komfortu termicznego.

...Sam zestaw bardzo fajny.

Opublikowano

Od jakiegoś czasu zastanawia mnie, jak w wypadku takiej kurtki 'podejść do sprawy' guzików.

Zapinać jak w marynarce (zwłaszcza, kiedy zestaw jest z krawatem), czy traktować

jak zwykłą kurtkę - czyli zapinać 'co się da'?

Zasadniczo to po tym zdjęciu ciężko stwierdzić czy dolny guzik jest zapięty, bo zasłaniam dłonią :)

Myślę, że waga tego problemu jest pomijalna. Osobiście to wdzianko odczuwam jako bardziej "wierzchnio-kurtkowo-płaszczowe" i odruchowo zapinam wszystko co się da :)