kubus004 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Pierwszy raz tutaj.Zdjęcie główne prześwietlone, ale nie dałem radę inaczej zrobić.Marynarka 70% bawełna 30% len, zmęczona po całym dniu chodzeniaKoszula BytomSpodnie n/nButy LasockiZegarek Pierre RicaudNastępne będzie lepszej jakości Cytuj
MacGinter Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Jak na buty z Lasockigo nie są złe. Cytuj
mosze Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 @kubus004: marynarkę zaniósłbym do krawca, lepiej dopasował (klatka, talia) i skrócił rękawy (rękawy koszuli są zbyt szerokie i zbyt długie - powinny kończyć się mniej więcej tam, gdzie obecnie kończą się rękawy marynarki), spodnie wyprasowałbym. Kolory ciężko skomentować, na każdym zdjęciu są inne. Cytuj
White Haven Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Pozdrowienia z Dziwnówka. I tak wiem tego morza to specjalnie nie widać 2 Cytuj
MacGinter Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Fajne spodnie. Jakieś RTW czy bespoke? Cytuj
constantin Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Fajne spodnie. Jakieś RTW czy bespoke? Garnitur, prezentowany już w CMDNS rtw Cytuj
Styleman Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Niedzielne popołudnie. 3 Cytuj
.mateusz Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 W rzeczywistości nie mam takich dłoni... Kolor spodni jest nieco mniej zasycony. Cytuj
arche Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 W rzeczywistości nie mam takich dłoni... Kolor spodni jest nieco mniej zasycony. <ciach> Komu zabrałeś zatem te, które są na zdjęciu? Nie jestem przekonany do zestawienia tych czerwonych spodni i brązowych butów. Czarne buty? Poza tym mam wrażenie, że takie zawinięcie rękawów sprawia, że koszula i sweter sprawiają wrażenie, jakby miały dużo za krótkie rękawy. Lepiej jest podwijać do łokci. Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 Monochromatycznie 3 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 monochromatycznie i sympatycznie bardzo fajnie 1 Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Warstwowanie w jesiennej palecie barw 1 Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Uwielbiam kamizelki! 1 Cytuj
Styleman Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Jesiennie na rowerze. Cytuj
Vit Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Jesiennie na rowerze. Widzę, że kamizelki przeżywają swój renesans. S.Man --> co do stylizacji, nie oceniając, mogę powiedzieć, że jak zwykle jest super - swoją drogą ciekawe co robili mistrzowie drugiego planu Cytuj
Styleman Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 To nie jest stylizacja,ja tak chodzę na co dzień,tu akurat jadę. Mistrzowie drugiego planu zaglądali do studzienek telefonicznych. Cytuj
Vit Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 To nie jest stylizacja,ja tak chodzę na co dzień,tu akurat jadę. Mistrzowie drugiego planu zaglądali do studzienek telefonicznych. Miałem na myśli po prostu strój/ubranie a nie wyreżyserowany kadr z prezentacją ubrań Cytuj
KarloS Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Uwielbiam kamizelki! Mi się od razu spodobała jak zobaczyłem ją na Twoim blogu - prezentowała się zacnie, więc czym prędzej następnego dnia pobiegłem do sklepu. Akurat był mój rozmiar. Niestety czar prysł jak zobaczyłem ją na sobie. Jedyną kamizelkę jaka mi przypasowała była cienka, pikowana granatowa kamizelka Tommy Hilfiger, ale ze względu na doświadczony kiepski stosunek jakości do ceny, nie przepadam za tą marką. Cytuj
Styleman Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Swetrowy luz Cytuj
constantin Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Irku bardzo ładne zdjęcie, bardzo dobrze wyglądasz!! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi