Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz tutaj.
Zdjęcie główne prześwietlone, ale nie dałem radę inaczej zrobić.
Marynarka 70% bawełna 30% len, zmęczona po całym dniu chodzenia
Koszula Bytom
Spodnie n/n
Buty Lasocki
Zegarek Pierre Ricaud
Następne będzie lepszej jakości ;-)

post-4423-0-60273000-1378137967_thumb.jp

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

@kubus004: marynarkę zaniósłbym do krawca, lepiej dopasował (klatka, talia) i skrócił rękawy (rękawy koszuli są zbyt szerokie i zbyt długie - powinny kończyć się mniej więcej tam, gdzie obecnie kończą się rękawy marynarki), spodnie wyprasowałbym. Kolory ciężko skomentować, na każdym zdjęciu są inne.

Opublikowano

W rzeczywistości nie mam takich dłoni... Kolor spodni jest nieco mniej zasycony. <ciach>

Komu zabrałeś zatem te, które są na zdjęciu?

Nie jestem przekonany do zestawienia tych czerwonych spodni i brązowych butów. Czarne buty? 

Poza tym mam wrażenie, że takie zawinięcie rękawów sprawia, że koszula i sweter sprawiają wrażenie, jakby miały dużo za krótkie rękawy. Lepiej jest podwijać do łokci.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jesiennie na rowerze.

Widzę, że kamizelki przeżywają swój renesans. S.Man --> co do stylizacji, nie oceniając, mogę powiedzieć, że jak zwykle jest super - swoją drogą ciekawe co robili mistrzowie drugiego planu :)

Opublikowano

To nie jest stylizacja,ja tak chodzę na co dzień,tu akurat jadę. Mistrzowie drugiego planu zaglądali do studzienek telefonicznych.

Miałem na myśli po prostu strój/ubranie a nie wyreżyserowany kadr z prezentacją ubrań:)

Opublikowano

Uwielbiam kamizelki!

14.jpg

Mi się od razu spodobała jak zobaczyłem ją na Twoim blogu - prezentowała się zacnie, więc czym prędzej następnego dnia pobiegłem do sklepu.

Akurat był mój rozmiar. Niestety czar prysł jak zobaczyłem ją na sobie. ;)

Jedyną kamizelkę jaka mi przypasowała była cienka, pikowana granatowa kamizelka Tommy Hilfiger, ale ze względu na doświadczony kiepski stosunek jakości do ceny, nie przepadam za tą marką. :P