PlainChandler Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 The-Bigwig, twarzowo ("if you'll pardon the pun"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 To jak już rzucamy aluzjami, polecę z grubszej rury - wszystko pasuje jak w mordę strzelił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Haha, dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Piątkowo. Hej! Skąd masz ten kardigan? Super jest, szukam podobnego, ale nigdzie nie znajduję. Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Czapka 'miażdży system'... Bez urazy Bigwig, ale dlaczego 'tak'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 8 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Czapka 'miażdży system'... Bez urazy Bigwig, ale dlaczego 'tak'? Żadnej urazy lubię takie połączenia, dlatego też takie pokazałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Franz dnia 30 Listopada 2014 - 14:02, napisał: ............................................. ................................................ Nie wiem czym jest SS od paska i spodni, ale na drugim zdjęciu słabo to wygląda. Dobrze, że niektórzy producenci robią taką małą szlufkę na "bolec" od paska coby razem trzymały się kupy. Osobiście dobrałbym kolor paska do butów, nie do zegarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2014 @celahim Kardigan jest marki Selected, o ile pamietam kupiłem go na Answear.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Panowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakistanek Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Mój debiut w tym temacie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Jak to mówi xkoziol, fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 ha! mamy Cię skarpeciarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 21 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Sweter we wzór świąteczny ujarzmiony http://casualism.pl/garnitur-ze-swetrem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Nie stary, nie dałeś rady. Sweter Cię pokonał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 21 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Pozostało mi go wyśmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Ten sweterek to żart - do wyboru: sarkastyczny lub z brodą... Fantazji można pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 Mi i tak najbardziej leży bałwan w brustaszy. Te czarne guziczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 Granatowe blondasku, granatowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 No tak po bliższym przyjrzeniu nie na telefonie widać ten granat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 UNO DUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 3x tak dla monków i dla marynarki zdradzisz pochodzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2015 Jeszcze nie jest tak calkiem najzimniej PS Jak dodac zdj wielkosci ok 1500pix dluzszy bok tak zeby nie wyswietlaly sie wposcie od razu w oryginalnej wielkosci tylko np po kliknieciu? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2015 Bardzo ładny krawat ale nie przekonuje mnie ten sposób zapięcia kardiganu - 3 guziki od dołu odpięte to sporo, ale może to kwestia zdjęć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi