Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 15 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 Marynarka no name Koszula MT Krawat EoE Poszetka poszetka.com Buty SP 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 Ależ formalny casual ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 Formalny? Jeansy, Shantung i zamszowe monki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 15 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 Paweł, świetnie te krawaty wyglądają u Ciebie! (Musiałem parę razy 'przeskrolować' stronę, żeby się upewnić, że to nie ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 34 minuty temu, Koval napisał: Paweł, świetnie te krawaty wyglądają u Ciebie! Dzięki Waldek! Faktycznie wzory są podobne Od kiedy zobaczyłem zdjęcia tych grenadyn w sieci, męczyłem Pawła z @Embassy of Elegance tak długo, aż nie załatwił pojawienia się tych tkanin w ofercie sklepu To jedne z moich ulubionych krawatów, świetnie pasują do prawie wszystkiego co noszę (czyli głównie niezbyt formalne zestawy koordynowane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 15 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 Dzisiejszy zestaw w wiosennym słońcu płaszcz - Bytom rękawiczki- Cz. Jamroziński bespoke koszula- denim @Sklep Szarmant krawat- wełna- @poszetka.com zakupiony na forum od @shinobi marynarka- SuSu spodnie- bawełna - bespoke by @Ernestson Dawid Kukliński Buty- zamsz Berwick torba- Baron 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 16 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 16 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2017 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 17 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 Marynarka Jake's Koszula MiMe Krawat, Poszetka poszetka.com Buty SP 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 Niestety kalkulator plus kiepskie światło w windzie robią swoje, ale chciałem pokazać marynarkę z Yooxa. Trochę mogłaby być większa w talii, ale po przemyśleniu myślę że mi by się przydało skurczyć się trochę w tej części 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bodzixon Napisano 17 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 wiosennie, piątkowo, casualowo 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 Popover + mięta 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 @poszetka.com: kto popełnił koszulę?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 22 minuty temu, Hargin napisał: @poszetka.com: kto popełnił koszulę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Uszyta na miarę u naszego producenta koszul. Na razie dostępna tylko w opcji MTM , jednak na tyle fajnie wyszła, że musimy zrobić z tego RTW. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 MTM chyba chcieliście powiedzieć i to dostępnym przez internet piszę się na jedną sztukę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 8 minut temu, Caporegime napisał: MTM chyba chcieliście powiedzieć i to dostępnym przez internet piszę się na jedną sztukę W poniedziałek podamy więcej szczegółów. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 17 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 Niedawno byłem w Katowicach, a że od jakiegoś czasu to miasto kojarzy mi się ze znaną na forum Poszetką, postanowiłem przy okazji (po raz pierwszy) odwiedzić sklep Państwa Godziek. Skąd ta bezpośredniość? Bo już po przekroczeniu progu poczułem przytulną i rodzinną atmosferę tam panującą. Właścicielka pozwoliła na buszowanie po sklepie, oglądanie i przymierzanie do woli, nawet można było zajrzeć do krawców, którzy byli tak pochłonięci pracą, że nawet nie zauważyli, zapewne nie pierwszych, turystów. Miałem też okazję przedpremierowo obejrzeć i pomacać nową kolekcję (właściciele nie podsunęli mi pod nos żadnej klauzuli poufności do podpisania więc zakładam, że mogę o tym mówić ). Serdeczni właściciele i miła atmosfera tak mnie zauroczyły, że w końcu stałem się posiadaczem pierwszego krawata od Poszetki. To niemierzalne wartości, które w moim przypadku podnoszą wartość samego produktu. Ponieważ zostałem przegłosowany w wirtualnym głosowaniu na najładniejsze wzory, wybór nie mógł być inny, jak któryś z nowych pasiaków. Krawat jest w całości lniany, więc zagniecenia powstają już przy wiązaniu, ale dodają mu one nieformalnego charakteru. Marynarka: Massimo Dutti Koszula: Luxire Krawat: @poszetka.com Poszetka: nie pamiętam marki, przywiozłem z Włoch 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 18 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2017 wiosennie, piątkowo, [/url] I mediolańsko Siódemeczka od Lino! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 18 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2017 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2017 Jakieś tam wieczorne casualowe wyjście było: 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 18 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2017 Bardzo... brązowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 48 minut temu, Karol G. napisał: Bardzo... brązowo Co zrobić, szaro za oknem to i barwy adekwatnie bure 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi