pawlik Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 4 minuty temu, sznurówka napisał: I pomyśleć ,że tak głośno protestował przeciw panu w "garniaku" z niezapiętym guzikiem (pan z drugiego planu ) heh .Porażka , Kolego, "heh .Porażka ," dzieje się w Twoim wkładzie w forum oraz w Twojej interpunkcji (którą nagminnie gwałcisz). Wyraźnie zaznaczyłem, że robię eksperyment który ma na celu sprawdzenie takiego rodzaju ubrania. Nie wyszedł najlepiej. Mimo to nie zamierzam się tego wstydzić, każdemu czasem coś nie wyjdzie. Swoją drogą, ja na swoim koncie mam jednak jakieś udane występy i jakiś wkład w to forum, natomiast u Ciebie nie widzę żadnego. Może czas się pochylić się również nad własną osobą. EOT. @Zajac Poziomka, @Bacio, @Hargin, @Aron - dzięki za feedback, wiem już, że nie tędy droga 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 @sznurówka wszystko ok, nie ma się co unosić... wrzuć jakaś swoją udaną stylizację, czekamy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 Pawlik, załozyłbyś długie spodnie i zestaw bylby udany, nawet bardzo nie jestem ortodoksem, a tez uwazam ze buty sie "gryzą" z szortami. Proponowalbym boat shoes i byłoby bardzo dobrze. Brawo za eksperymentowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 Z długimi spodniami zawsze noszę, chodziło o tę (drastyczną) zmianę. A shorty z boatami/mokasynami to u mnie też standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 Ja dzisiaj do pracy rowerem. Ciepło jest. Koszula len ?? z TKMaxx Szorty Masimmo Dutti Buty Sebago Kapelusz Panama ze Skoczowa/ Skoczów Edycja pisowni nazwy miasta, dziękuję za zaangażowanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horalbet Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 3 godziny temu, Ataman napisał: Ja dzisiaj do pracy rowerem. Ciepło jest. Koszula len ?? z TKMaxx Szorty Masimmo Dutti Buty Sebago Kapelusz Panama ze Skoczkowa/ Skoczków Czy tylko ja nigdzie nie widzę tej panamy? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 Panamę tylko dopisałem, ale proszę. Dziękuję za poprawę pisowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonfre Napisano 2 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2016 Ładna, jakiej marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 3 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2016 Jeszcze nie koniec lata mimo że już wrzesień Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 3 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2016 Ładna, jakiej marki? WitLeather Skoczków. A tak dzisiaj. Koszula len NN z TKMaxx Spodnie Massimo Dutti Buty Calvin Klein Kapelusz Panama jw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 4 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 Dzisiaj zabawa z ramą: 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 4 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 Dnia 3.09.2016 o 12:15, Ataman napisał: WitLeather Skoczków. Jeszcze raz: Skoczów, takie miasto: https://pl.wikipedia.org/wiki/Skoczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 4 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 Dzisiaj premierowo nowy "gnieciuch" PRL (len/"dziki jedwab")- fajny melanż navy- cream (to z etykietki, kot określlby to jako kolor "mysi" ). Wdzięcznie mi się komponuje z niebieskościami (akurat dzisiaj mam taki "niebieski" nastrój). Nie mogłem się zdecydować, który mi się bardziej (nie)podoba, więc postanowiłem trochę pośmiecić i daję wszystkie . Na miasto jednakowoż wychodzę w tym najładniejszym i bez skarpet oczywiście . 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 4 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 Nie czułbym się komfortowo w tak krótkich spodniach. Góra i buty się mi podobają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 22 minuty temu, Blondas napisał: Nie czułbym się komfortowo w tak krótkich spodniach. Góra i buty się mi podobają. Cieszę się z tej "góry" i butów. Tym bardziej, że moja żona jeszcze dzisiaj powiedziała coś takiego: "kompromitujesz się w tych butach" (jeszcze się do loafersów nie przyzwyczaiła- całe życie nosiłem wiązane + monki od całkiem niedawna ). Spodnie akceptuje, ale widocznie zdążyła przywyknąć do moich "ekshibicjonistycznych" skłonności . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 @Pani Tanatosowa, Mąż się w tych butach nie kompromituje. To pisałem ja, Jarząbek, trener drugiej klasy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 Nieźle, jednak zestaw z ciemną koszulą i jasnym (błękitnym) krawatem bym sobie darował. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 4 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 Dla mnie pierwsza kombinacja jest najlepsza. Idealny strój na wyjście do włoskiej restauracji (wersja tarasowa) Kombinacja z tulipanowym krawatem tylko jeżeli ta restauracja jest np. we Florencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 4 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 Tassel loafers to ładne buty, choć sam nie wiem, czy bym je założył. Na razie podziwiam na innych. Póki co dojrzewam do monków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 3 godziny temu, mosze napisał: Nieźle, jednak zestaw z ciemną koszulą i jasnym (błękitnym) krawatem bym sobie darował. Fakt, trochę "zgrzyta", ale koszula od kilku ładnych lat wisi w szafie bezużyteczna, więc kombinuję jak mogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 3 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: Kombinacja z tulipanowym krawatem tylko jeżeli ta restauracja jest np. we Florencji. Jeszcze nie byłem, ale może potraktuję krawat jako pretekst 2 godziny temu, Blondas napisał: Tassel loafers to ładne buty, choć sam nie wiem, czy bym je założył. Na razie podziwiam na innych. Póki co dojrzewam do monków. Przebyłem dokładnie taką samą drogę i choć uważam ją za słuszną, to po drodze zdarzyło mi się zbłądzić : 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 56 minut temu, Tanatos70 napisał: Fakt, trochę "zgrzyta", ale koszula od kilku ładnych lat wisi w szafie bezużyteczna, więc kombinuję jak mogę . Spróbuj tak jak w poście poniżej. Bardzo mi się ten zestaw @Whitesnake podoba: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 13 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Spróbuj tak jak w poście poniżej. Bardzo mi się ten zestaw @Whitesnake podoba: O.K. Dzięki za inspirację, będę próbował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. casual Napisano 5 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Marynarka: Rene Lezard Sweter: Arrow Koszula: Christian Berg Poszetka: P&C Dżinsy: McGregor Buty: Loding 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 10 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2016 Dzisiaj z SoHo. Rybka lubi pływać Sent from my iPhone using Tapatalk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi