Johnny Napisano 21 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2015 Tylko, że Tom Ford'y mają srebrne wstawki "T". Szukam jednokolorowych okularów żeby pasowały zarówno do srebrnych jak i złotych dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Cutler & Gross. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Gdzie w Warszawie znajdę dość duży wybór oprawek korekcyjnych marki Persol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Które oprawki pasują do mojej twarzy lepiej? Proszę o podpowiedź i szczere opinie. Wszystkie oprawki są marki Warby Parker. Z góry do dołu Henning korekcyjne, Ames korekcyjne i Henning korekcyjne okulary przeciw słoneczne. Ames jest cały z acetatu a Henning ma przód z acetatu i zauszniki tytanowe przez co jest dużo lżejszy. Okulary noszę na co dzień i raczej ich nie zdejmuję. Przymierzam sie do zakupu wszystkich trzech ale chciałbym poznać opinię forum przed zakupem. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 IMHO, środkowe wypadają najlepiej. Najmniej mi podchodzą korekcyjne Hennig, ale to pewnie kwestia zdjęcia, boplrzeciwsłoneczne Henning wyglądają ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 Naszło mnie na zakup kolejnych okularów przeciwsłonecznych, wymyśliłem sobie drewniane - widzieliście gdzieś jakieś sensowne w cenie tak max 1000zł? w sieci jest ich trochę (np. tu), ale chciałbym jednak przymierzyć. Jeśli znalazłbym dość tanie to pewnie wziąłbym ze dwie bo jedne wziąłbym na warsztat malarski z bejcą zieloną http://plantwear.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daneeka Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Gdzie w Warszawie znajdę dość duży wybór oprawek korekcyjnych marki Persol? Optique Exclusive Adres: Nowy Świat 1, 00-496 Warszawa Telefon:22 622 20 05. http://optique-exclusive.pl/pol_m_OKULARY-KOREKCYJNE_PERSOL-1628.html W tym miesiacu nabylem u nich po3091v-95. Wiekszosc oprawek z strony maja u siebie na stanie. Jezeli nie to sprowadzaja w kilka dni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Bardzo przyjemny optyk, polecam Też kupiłem tam w końcu swoje persole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 30 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2015 Na Chmielnej jest outlet z oprawkami gdzie mają również Persole. Dokładnego adresu nie pamiętam (pomiędzy domami centrum i Nowym Światem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2015 ROOM OUTLET Chmielna 30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Cześć, dawno mnie nie było Mam taki problem, że poszukuję jednego modelu przeciwsłonecznych ray banów, które są już nieprodukowane i znajduję je tylko w jakichś niepewnych sklepach internetowych lub używane na ebay, może ktoś z Was ma jakieś sprawdzone miejsce, gdzie można by dostać takie rarytasy? Chodzi mi konkretnie o model RB4122, zdjęcie poniżej. Jeżeli nie oryginalne RB, to może namiar na zakład, który może zrobić okulary na zamówienie ze wzoru (i ewentualnie jaki koszt takiej usługi). Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 trafiłem na markę nieznaną na forum (przynajmniej wyszukiwarka tak mówi) ProDesign z Danii Wybrałem poniższy model zastanawiając się pierwotnie nad Tag H. Wykonanie super, cena znośna, tj. poniżej TH. Mają w ofercie wiele innych ciekawych wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Troche, hmm...sportowe? To do garnituru czy raczej na silownie? Pzdr, T. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 A gzie polecacie szukać w Warszawie oprawek ? Mam bardzo szeroka głowę W tej chwili nosze TH tego typu http://images.okazje.info.pl/p/zdrowie/1743/th220/tag-heuer-okulary-korekcyjne-th7104-016.jpg Szukam rogowych , ale nie mogę znaleźć rozmiaru ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Adi - mam podobny problem. Byłem w wielu miejscach i pewniakiem był ostatecznie TH. Właściciel sklepu Okorama* (Pan Jacek), gdzie był dość duży wybór właśnie TH, doradził mi te duńskie oprawki. Leżą świetnie i są bardzo lekkie (obecnie noszę drewniane OGA, świetny design ale nie są tak wygodne). Za rogowymi się nie rozglądałem ale zapytać możesz na tele: (22) 628-62-22 * - Okorama jest niesieciowym salonem, Mokotowska polecam D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Damiance - dzięki Podjade i sprawdzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1988 Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Szczerze polecam, ja swoje pierwsze Lindbergi kupiłem w Lynx Optique, jakby ktoś miał do polecenia inne miejsce w okolicach Warszawy z większym wyborem to będę wdzięczny. Moim zdaniem ich największa zaleta to dopracowany każdy szczegół i piękny minimalizm. Lindbergi w Warszawie ma optyk "Jakubowicz i Bohdanowicz" na ul. Ptasiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Silhouette są świetne tylko nie przy dużych wadach bo szkła są jednak trochę grubsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Chyba nie bylo: polecam Scandinavian eyewear, szczególnie modele birka, jeśli ktoś nie jest fanem obecnej mody na duże plastki, bo ma łeb jak sklep (vide ja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Poszukuję podobnych oprawek "lenonki" z acetatu w kolorze koniakowym. Jakość i cena zbliżona do Persola (Persol ma podobne ale łączone z metalem a tego bym chciał uniknąć). Foto: Małgorzata Adamska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Moscot? T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Moscot Zolman byłyby super Może ktoś ma jeszcze jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Szukam ciemno-zielonych oprawek do okularów korekcyjnych - w sklepach głównie czarne i brązy. Widział ktoś takie? Ew. rozważam jeszcze jedne, brązowy przód, boki camo ale to już nieźle wyzwanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Może ktoś ma jeszcze jakieś inne pomysły? Model 1172 od Cutler&Gross, ale aktualnie nie mają koloru koniakowego: http://shop.cutlerandgross.com/shop/Opticals/1172-Persian-Blue/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 http://finaest.com/designers/oliviero-toscani-glasses/toscani-small-bottle-green-acetate-frame-800 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi