maciato Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Fabio miał fantastyczny krawat. Wie ktoś może gdzie taki lub podobny kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 1 godzinę temu, maciato napisał: Fabio miał fantastyczny krawat. Wie ktoś może gdzie taki lub podobny kupić? Z tego co wiem nosi krawaty F. Marino. Nie wiem jednak czy akurat ten tez jest z tej samej marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Czy on miał na nogach bordowe yanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 @Jamjest niemal 100% ze nie, predzej Velasca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 32 minuty temu, blueloafers napisał: Z tego co wiem nosi krawaty F. Marino. Nie wiem jednak czy akurat ten tez jest z tej samej marki Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 Ciekawy jestem skąd p. Olejnik czerpie inspiracje ale jest coraz 'lepiej'Padłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Dnia 9.02.2017 o 13:18, blueloafers napisał: Fabio po ciezkim wieczorze wczoraj, dzis z rana w DDTVN; tytul ma chyba wolac "klikajcie!!" link: http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/wloski-znawca-mody-ocenil-styl-weglarczyka-i-misiewicza,223575.html Tłumacz miał chyba dużo cięższy wieczór 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 3 godziny temu, Whitesnake napisał: Tłumacz miał chyba dużo cięższy wieczór O to, to. Słabo wyszło z tłumaczem, a TVN zabawny jak zwykle. Dziwne, że nie sięgnęli po anglojęzycznego, bo angielski Fabia jest raczej na bdb poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Fabio zdecydowanie bardzo dobrze mówi po angielsku mimo ze z mocnym włoskim akcentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 Bardzo fajny wpis, poruszający wiele tematów które były w ostatnim czasie dyskutowane na forum (załamania na noskach, jakość skór, czas potrzebny do wytworzenia butów): http://www.theshoesnobblog.com/2016/11/things-to-know-about-shoes-part-5-41-50-2.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 20 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/56,107881,21353531,dzinsy-do-krawatu-i-zdejmowanie-marynarki-na-weselu-co-na,,1.html#MTstream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Wątek oczyszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Bardzo ciekawy wpis z Long Story Short, polecam: http://longstoryshort.pl/zoot-suits/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 2 godziny temu, damiance napisał: Bardzo ciekawy wpis z Long Story Short, polecam: http://longstoryshort.pl/zoot-suits/ Ciekawa rozmiarówka ;)) Być może kogoś zaciekawi: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 w numerze 1/2017 magazynu MONOGRAM artykuł naszego forumowego Kolegi Filipa vel @eye_lip , który inauguruje współpracę stowarzyszenia BwB z tym wydawnictwem. Magazyn dostępny jest w EMPIKu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 Chętnie się zapoznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2017 Jak dobrze że czasy młodzieży robotniczej już za nami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 28 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2017 13 godzin temu, Beny23 napisał: Jak dobrze że czasy młodzieży robotniczej już za nami... Czyli precz z osobnikami w marynarkach, krawatach i kapeluszach, którzy dbają o wygląd zewnętrzny, natomiast niech żyje dres i spocona fizjonomia przy łopacie. Jak zdumiewająco czasy się zmieniają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2017 Nie tęskno mi za czasami kiedy inteligencja była prześladowana za pochodzenie a promowano tępych jak trepy robotników i kołchoźników. 45 lat stracone. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 Obaj koledzy lekko generalizują. To prawda, w PRL, którego zwolennikiem oczywiście nie jestem, władza wydała wojnę dawnym elitom. Praktycznie całkowicie zostało wyniszczone ziemiaństwo, na czym polska kultura i "ciągłość historyczna" mocno straciły. Z drugiej strony, za władzy ludowej, osoby wywodzące się z niższych warstw społecznych otrzymały możliwość edukacji i awansu społecznego. Za przykład może mi posłużyć mój dziadek-sierota, któremu udało się zostać magistrem inżynierem, a następnie kierownikiem elektrowni. W 2 RP taka kariera nie byłaby możliwa. Odnosząc się do filmiku; bardzo lubię to kresowe "ł" lektora PKF. Krawat "w gołe girlsy" i buty "na słoninie" także mnie urzekły. Mój post wszedł odrobinę w sferę polityki/historii najnowszej, więc jeśli moderator zdecyduję się go usunąć nie będę zanadto zdziwiony, ale proszę o możliwie lekkie potraktowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 Masz rację ale niestety awans społeczny kosztem dawnej elity był strzałem w stopę. Niestety II wojna wyniszczyła naród a szczególnie prężną inteligencję która zbudowała II Rzeczpospolitą w 20 lat. Ilość profesorów, lekarzy, prawników i biznesmenów zakatowanych najpierw przez Niemców a później Rosjan zaprzepaściła potencjalny rozwój Polski po wojnie. Dodając do tego gospodarkę socjalistyczną cofnęła kraj w rozwoju i jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie zanim dorównamy krajom zachodu które miały szczęście nie będąc pod butem Moskwy. Cieszy że społeczeństwo polskie jest dość dobrze wykształcone więc kapitał intelektualny został częściowo odbudowany ale ciężko odbudować lata przepaści rozwojowej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 I proponuję w tym miejscu postawić kropkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Ciekawostka - wywiad z trzema muzykami, dwóch z nich w kosztownych stylizacjach (kurtki po 2k USD), na dole "Tom Waits in his own clothes". Zgadnijcie, kto wyglądał najlepiej. https://www.nytimes.com/2017/03/01/t-magazine/beck-tom-waits-kendrick-lamar.html?rref=collection%2Fsectioncollection%2Ft-magazine&action=click&contentCollection=t-magazine®ion=rank&module=package&version=highlights&contentPlacement=1&pgtype=sectionfront Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Dnia 12.02.2017 o 23:00, michau napisał: Ciekawy jestem skąd p. Olejnik czerpie inspiracje ale jest coraz 'lepiej' Padłem. W piżamce (jakby w misie?) oraz we włóczkowej czapeczce. Nie wiem, kim jest ta wampirzyca obok niej, ale z pewnością wygląda lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 @swordfishtrombone Podkoszulka za 550 USD to poziom wtajemniczenia, do którego zwykłemu śmiertelnikowi trudno aspirować. I am speechless. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi