Krzysiek_W Napisano 4 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2020 W dniu 2.03.2020 o 22:06, Milten napisał: Nowy look, nowa ja.. wiesz jak działają pliki cookie? na podstawie oglądanych stron dostosowują Ci reklamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 4 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2020 I z ostatniej chwili: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 4 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2020 wiesz jak działają pliki cookie? na podstawie oglądanych stron dostosowują Ci reklamy .... Wiem, ale ja cały czas przeglądam w trybie incognito więc raczej losowa sprawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 4 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2020 Tryb incognito nie gwarantuje braku personalizacji reklam. Już dawno udowodniono że Google ma gdzieś prywatność, DuckDuckGo ma lepsze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 4 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2020 Poza tym tu prawie sami mężczyźni, nie ma się czego wstydzić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2020 Taki klasyk mi się ostatnio przypomniał: Andrzej Mleczko - Ludożerca (1975) 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2020 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2020 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ri¢hie Ri¢h Napisano 16 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legresti Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 19 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2020 Trzeba kupować. Szyje żółwia w sam raz na zupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legresti Napisano 19 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2020 Ja bym uważał, jeszcze będzie jak z zupą z nietoperza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 Typowy split toe 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 Nie wiem czy humor czy bardziej dział promocje https://fakty.interia.pl/jeden-papier-toaletowy-za-3-5-dol-dwa-za-99-dolarow-australi-video,vId,2861678 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 1 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Nie ma tematu pt. "nędza i rozpacz" więc wrzucę tutaj, bo mimo wszystko śmiechłem https://streamable.com/kvb29 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 1 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2020 @Pepo 'Dobrze mówicie'... Żenada Petarda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2020 Mnie się pani podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2020 Komuś się kiedyś marzyła merytokracja... Co poszło nie tak? 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 20 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2020 Tak mnie się w Tapatalku zrobiło, to nie moja sprawka - czy zepsułem internety? Proszę o pomoc. Edit: widzę, że wszystkich Kolegów wymieszało... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2020 12 minut temu, lubo69 napisał: Tak mnie się w Tapatalku zrobiło, to nie moja sprawka - czy zepsułem internety? Proszę o pomoc. Edit: widzę, że wszystkich Kolegów wymieszało... @xkoziol mi podpierdzielił awatara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 20 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2020 Skoro ja przybrałem postać Zająca Poziomki, to kto stał się mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 26 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2020 Nie wiem czy to jeszcze humor: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2020 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi