swordfishtrombone Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 Proszę (top rated jako "funny pic"): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 http://aszdziennik.pl/119137,dramat-kaszlacego-hipstera-myslal-ze-jest-ofiara-smogu-a-to-tylko-skutek-chodzenia-z-golymi-kostkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2017 Ogłoszenie z francuskiej gazety: "Sprzedam karabin z czasów drugiej wojny, stan idealny, nigdy nie używany. Raz rzucony." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Abstrahując od poglądów politycznych, fajna dbałość o szczegóły - mimika, intonacja, gesty, stroje. Górski się postarał. Miła odmiana od typowo polsko-kabaretowego klimatu, w którym jego ekipa była jedną z nielicznych, które dało się oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Obejrzałem oba odcinki, nic zabawnego tak naprawdę nie było ale zrobione nieźle. Tylko, że taka jakość to powoli standard na YT, a są twórcy znacznie lepsi pod tym względem (polecam GF Darwin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Sierść na garniturze, czarny krawat prezesa, świecący mundurek i wąski kolorowy krawat Mariusza. Wszystko się zgadza. Chociaż najlepszy w kontekście naszych forumowych rozmów był ten fragment: https://youtu.be/LYiAathvVYI?t=199 Mówcie, co chcecie, mnie bawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 O kompozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Panowie, wystarczy - proszę o humor bez polityki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 O sznurówki i pastę pewnie (bez polityki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Jasne że o pastę. To nie jest sitcom, gdzie śmiech z off'u podpowiada, gdzie było zabawnie. Pamiętam początki tego kabaretu (mieli bodaj drugie miejsce w jakimś turnieju) i moim zdaniem od początku się wyróżniali (zresztą chyba wówczas studenci polonistyki, a to zobowiązuje do minimalnej chociaż erudycji). Cieszmy się skeczem o partyzantach zanim zostanie zakazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Tu jeszcze więcej o partyzantach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 1 godzinę temu, Kyle napisał: Cieszmy się skeczem o partyzantach zanim zostanie zakazany Przyznam szczerze, że nie widzę w tym skeczu niczego śmiesznego - tzn. nie chodzi o to, że kogoś obraża lub łamie jakieś stereotypy, dla mnie to jest po prostu słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawa_i_papierosy Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 56 minut temu, mosze napisał: Przyznam szczerze, że nie widzę w tym skeczu niczego śmiesznego - tzn. nie chodzi o to, że kogoś obraża lub łamie jakieś stereotypy, dla mnie to jest po prostu słabe. Jak każdy polski kabaret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 13 minut temu, kawa_i_papierosy napisał: Jak każdy polski kabaret. *Jak każdy dzisiejszy polski krawat. Nie zapominajmy o starych mistrzach. Żeby nie było, że rzucam puste słowa, jak i żeby faktycnzie wnieść trochę humoru zamiast rozmów o humorze, to przypominam cudowny skecz radiowy Kofty i Friedmanna, który z każdym kolejnym razem bawi mnie coraz bardziej. Szkoda tylko, że na YT nie mogę znaleźć ich skeczu o rozwiązywaniu krzyżówki i jak chcę go przesłuchać, to muszę uruchamiaś Spotify. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Mała rzecz, a bawi (mnie)... http://teleshow.wp.pl/urywki-z-rozrywki-wojciech-mann-przechytrzyl-dobra-zmiane-6079674840835201a 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawa_i_papierosy Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 11 godzin temu, MichałBrit napisał: *Jak każdy dzisiejszy polski krawat. Nie zapominajmy o starych mistrzach. Żeby nie było, że rzucam puste słowa, jak i żeby faktycnzie wnieść trochę humoru zamiast rozmów o humorze, to przypominam cudowny skecz radiowy Kofty i Friedmanna, który z każdym kolejnym razem bawi mnie coraz bardziej. Szkoda tylko, że na YT nie mogę znaleźć ich skeczu o rozwiązywaniu krzyżówki i jak chcę go przesłuchać, to muszę uruchamiaś Spotify. Tak, masz rację. Problemem dzisiejszych kabaretów jest zdecydowanie to, że zatrzymały się w erze (i do ludzi, którzy również się w niej zatrzymali kierują swój humorek), w której istniała mityczna grupa zwana "internautami" - kompletnie nie dostosowali się do świata, w którym internet jest czymś tak zwyczajnym, jak oddychanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Panowie, śpiewka 'kiedyś to były lepsze...' jest stara jak Adam i Ewa! (w miejsce... można wstawić cokolwiek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Na Podkarpaciu, to takie są interwencje http://www.krosnocity.pl/index.php/aktualnosci/fakty/na-sygnale/item/17014-krosno-przypalony-obiad-i-wywazone-niewlasciwe-drzwi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 W nawiązaniu do aury za oknem Nauczycielka w szkole zadała dzieciom napisanie wypracowania na temat zimy. Na drugi dzień pani na lekcji wywołała do odpowiedzi Jasia i kazała mu przeczytać co napisał. Jasiu czyta : - Zima to bardzo piękna pora roku. Można uprawiać wszelkiego rodzaju sporty zimowe, można zjeżdżać na nartach, można zjeżdżać na sankach, a z mojego okna rozciąga się piękny widok na lodowisko, na którym wilki się p...... . - Jasiu, źle !! - krzyczy Pani - A pewnie, że źle !! - bo im się łapy ślizgają !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 14 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Niespodzianka movie_hq.webm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Zamawiasz w chińskiej fabryce "commando sole" a wychodzi Sonderkommando https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2017/01/13/perfect-footwear-for-nazis-boots-recalled-because-their-tread-leaves-swastika-imprints/?utm_term=.bc13ba0d26bc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi