Krzysiek_W Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 17 minut temu, Dar napisał: Może ktoś pomoże. Szukam wersji z lampkami: https://www.opposuits.com/suits/christmas-suits/christmas-costuum-suit-quilty-pleasure.html https://www.opposuits.com/suits/christmas-suits.html nosiłbym co prawda tylko na imprezy z odjechanymi ludźmi, ale nie miałbym z tym kłopotu - dużo takich pokręconych znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 45 minut temu, Krzysiek_W napisał: dużo takich pokręconych znam Nie przypominam sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 http://www.lamania.eu/pl/shop/view/218/214/poszetka-skorzana.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Poszetka, saszetka - jeden ch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Poszetka brzmi jednak trochę bardziej luksusowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 4 godziny temu, Dar napisał: Może ktoś pomoże. Szukam wersji z lampkami: https://www.opposuits.com/suits/christmas-suits.html Dobre są.W takim "LUMBERJACK" to spokojnie można by pójść na Pitti Uomo i nikt się nie zorientuje, że to-tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Mhm fajna krata - w zestawie trochę za mocna, ale po rozbiciu do zestawów koordynowanych chętnie bym nosił. Ciekawe z czego to wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Oj to już wiem skąd ci panowie mają te kostiumy. Zdjęcie z koncertu w Monachium live. 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 16 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2016 Z recenzji sztuki "Garderobiany" [1] Cytuj Gajos ma zapleciony warkoczyk z siwiejących włosów, jego bohater ciekawie się nosi (sztyblety, koszula we wzorki, kamizelka i butonierka) widać, że to kawał... drania. Nie wiem co jest zabawniejsze, konkluzja o draniu czy nieszczęsna butonierka (na zdjęciach ze spektaklu nic takiego nie widać [2]). 1. http://ksiazki.onet.pl/bardzo-smutne-przedstawienie-garderobiany-rez-adam-sajnuk-teatr-narodowy-w-warszawie/r5rzl7 2. https://www.narodowy.pl/repertuar,spektakle,285,garderobiany.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bacio Napisano 18 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 - Pańska główna wada? - Prawidłowo interpretuję semantykę pytań, ale ignoruję ich istotę. - Czy mógłby pan podać przykład? - Mógłbym. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Wesołych 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 23 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2016 Pewnego wieczoru spotkało się pięć przyjaciółek. Niestety, nie miały o czym rozmawiać, bo przyszły wszystkie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 23 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2016 W klimacie przedświątecznym i trochę "branżowe": - Misiaczku, co mi kupiłeś na Święta? - Widzisz to porsche za oknem? - O Boże! Tak, kochanie! Widzę!!!! - No to ci kupiłem skarpety w takim kolorze... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2016 http://allegro.pl/buty-zimowe-zomo-milicja-nowe-i6658478801.html#thumb/2 Nie skojarzyłem, że już w PRL-u milicja i zomo mieli double monk-strap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 Można się śmiać, ale człowiek dokonał rzeczy, która mało komu się udaje - był (a może dalej jest) zadowolony z życia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 Dobrych memów w nowym roku wszystkim! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 Rzemieślnicze żarówki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Bardzo życiowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 Nie chodzi o wrażliwość, ale jednak pewien poziom warto by trzymać. Wątek przycięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2017 A taka sytuacja z pewnej polskiej sieciówki sprzed paru dni: - Interesuje mnie ta marynarka. - Jaki nosi Pan rozmiar? - W tej linii przeważnie 188/108, względnie 188/104. - Niestety nie mamy, ale przymierzy Pan 182/100, bo akurat ta linia jest szersza niż w rozmiarówce i będzie pasować. (...) Desperacja, czy jak? Ale jakoś mnie to bawi, taka nieudolna próba wciśnięcia towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 @BrotherM ale to się akurat zdarza, że np. modele w kratkę są obszerniejsze od gładkich i nie zaszkodzi spróbować. Nikt Ci przecież nie każe kupić bez przymierzania. Mnie natomiast przypomniała się wielka życiowa mądrość, którą pośrednio przekazał mi pewien kryminalista. W liceum miałem okazję pogadać ze znajomym znajomego, który dopiero co odbył niedługi wyrok w zakładzie karnym ("rok nie wyrok"). Zapytałem, czy to prawda, że w więzieniach tak powszechne są gwałty. Odpowiedział zadowolony: "no, na początku to mnie trochę r*chali, ale potem to się tak ustawiłem, że to ja ich r*chałem". Jest w tym, wbrew pozorom, wielka mądrość rodem z filmów o naczelnych na National Geographic, tych, w których czyta Krystyna Czubówna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 A wiser fella once said, sometimes you eat the bear, and sometimes, well, the bear eats you (The Big Lebowski) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi