Kewin Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Chciałem przedstawić kawał tak, jak sam go usłyszałem. Więcej nie znam, więc nie musicie się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Niestety będzie nieelegancko: Jasio rozwiązuje krzyżówkę i pyta taty: -Tato, otwór u kobiety na literę P. -Poziomo czy pionowo. -Poziomo. -To pisz "pysk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 https://twitter.com/landrover/status/685398137792512001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Widzicie? To nie jest trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 tak... tu już trochę inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. swordfishtrombone Napisano 9 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Może to powinno trafić do tematu o psychoanalizie, ale ponieważ takiego nie ma, napiszę tutaj. Otóż śniło mi się przed chwilą, że jestem postacią z Assassin's Creed: Unity i że wspinam się na najtrudniej dostępne wieże Paryża okresu Rewolucji w poszukiwaniu części magicznego zestawu z najnowszej kolekcji Suit Supply. Znalazłem wszystkie, łącznie z dodatkami, ale potem okazało się, że marynarka jest z poprzedniej kolekcji i będę musiał walczyć z bossem SuSu na miecze. Wtedy się obudziłem... Chyba powinienem mniej jeść na kolację. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 You made my day Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Tyle zachodu o SuSu? Brioni to bym jeszcze rozumiał... A nie, czekaj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 No właśnie też część mojej świadomości mi to mówiła: to po krawat SuSu będę się wdrapywał na wieże Notre Dame (znacie koncept Assassin's Creed, taki historyczny parcour z mieczami)!? Rzecz może w tym, że w Paryżu nie ma sklepu stacjonarnego SuSu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 .... Rzecz może w tym, że w Paryżu nie ma sklepu stacjonarnego SuSu . ... i może dlatego był to tylko sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Dodam, że nie grałem w Assassin's Creed Unity. Wiele lat temu grałem w AS2. Nie wiem, czy w Unity też tak jest, ale w AS2 są sklepy krawieckie gdzie można sobie kupić ubrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Pasek Mango, dziurki są nacięte, można kółeczka usunąć, ale mnie taki pasek rozśmieszył. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Jakość działania Quality Assurance chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Mam nadzieję, że się nie przyjmie ta moda. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 http://o2.pl/short/kiedy-moja-dziewczyna-przymierza-leginsy-5949766648190081s 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ligol Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 W bloku mieszkało dwóch pijaków. Jeden zawsze czysty, pachnący, w garniturze. Drugi zupełnie odwrotnie: zawsze w brudnych ubraniach, nieogolony. Pewnego razu rozmawiają: - Stary, Ty zawsze taki czysty, żona cię do domu wpuszcza? - No jasne. - Jak Ty to robisz? Moja mi nigdy nie otwiera... - Staję przed drzwiami, rozbieram się do naga, naciskam dzwonek, drzwi się otwierają, to ja te ubrania sru do środka, raz-dwa za tymi ubraniami i jestem. Spotykają się za kilka dni. Ten pierwszy jak zawsze czysty itd. a ten drugi dalej brudny. - I co? Zrobiłeś jak Ci mówiłem? - No. Staje przed drzwiami, drzwi się otworzyły, to ja te ubrania sru do środka a tu dzwonek, drzwi się zamknęły i tramwaj odjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 NERKA Jak nazywa się część nerki? - - - - - Partnerka. Suchar ze środowiska tanecznego (jeden z lepszych jakie słyszałem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Co Cię rozśmieszyło? Powiedz, może i my się ubawimy. Być może większy ubaw byłby z niektórych stylizacji naszych forumowych elegantów, np. w butach wittchen z pierwszych stron wątku CMDS, niestety, ktoś je pousuwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Ja jeszcze mam gdzieś moje zdjęcia z wittchenami na dysku, mogę podesłać. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Chciałem przedstawić kawał tak, jak sam go usłyszałem. Więcej nie znam, więc nie musicie się martwić. Uszy do gory. Kawał pierwsza klasa. Uwielbiam takie serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 13 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2016 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CherryMorello Napisano 14 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 wizyta u psychoterapeuty 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 1. "dziś prawdziwych Cyganów już nie ma"... bzdura, są 2. mistrzyni drugiego planu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Na kanwie zwiększonej niż zawsze popularności pewnego forumowego powiedzenia sugeruję zmianę logo BwB 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Spróbuj szukać wózka dla dziecka albo amplituner pytając na odpowiednich forach, zaczynasz z pułapu 1k, kończy się stwierdzeniem reszty forumowiczów, że za mniej niż 7k to nie kupisz, a coś porządnego zaczyna się w oklicach 12k. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi