Krzysiek_W Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 jakie to życiowe... Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 Przykład ze można być i postepowy i dobrze wychowany 1 Cytuj
Skalpel Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 Suchar z którym ostatnio się spotkałem: "Jak facet, który ma dwie zdrowe nerki, może twierdzić, że nie ma pieniędzy na prezent?!" Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 leżą dwie blondynki na plaży i jedna mówi: - jak myślisz co jest dalej słońce czy Radom na to druga bez zastanawiania: - a widzisz stąd Radom? 2 Cytuj
lubo69 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 To mi przypomina - stare, ale moje ulubione: Na bezludnej wyspie lądują dwudziesto-, trzydziesto-, czterdziesto- i pięćdziesięciolatek. Rozglądają się i na sąsiedniej wyspie widzą cztery młode blondynki w bikini. Dwudziestolatek od razu: "chłopaki, ale towary, dawajcie, płyniemy!". Trzydziestolatek: "dobra, ale chwila, może jakąś tratwę zbudujemy?". Czterdziestolatek: "czekajcie panowie, pomachajmy, może to one do nas przypłyną?". A pięćdziesięciolatek: "dajcie spokój, stąd też dobrze widać". I w tym samym duchu: Czterej koledzy z klasy postanowili zorganizować trzydzieste urodziny jednego z nich. Wybrali restaurację "Janosik", ponieważ podawali tam tanie piwo z kija i kelnerki miały duże dekolty. Dziesięć lat później ponownie wybrali restaurację "Janosik", ponieważ mieli tam świetne sushi i bogatą kartę win. Na pięćdziesiąte urodziny wybrali restaurację "Janosik", ponieważ łatwo było zaparkować i właśnie otworzyli palarnię cygar. Na sześćdziesiąte - tak, wybrali restaurację "Janosik", ponieważ w lobby były wygodne fotele, a do lokalu można było dostać się windą. Kolejnych dziesięć lat później udali się do restauracji "Janosik", ponieważ żaden z nich nie przypominał sobie, aby kiedykolwiek tam był. 4 Cytuj
Boruta Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2015 Czterej koledzy z klasy postanowili zorganizować trzydzieste urodziny jednego z nich. Wybrali restaurację "Janosik", ponieważ podawali tam tanie piwo z kija i kelnerki miały duże dekolty. Dziesięć lat później ponownie wybrali restaurację "Janosik", ponieważ mieli tam świetne sushi i bogatą kartę win. Coś w tym jest (pomijając sushi). Chociaż: żaden z nich nie przypominał sobie, aby kiedykolwiek tam był Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Do właściciela klubu Go-Go przychodzi dziewczyna: - Ja w sprawie ogłoszenia, chciałabym się zatrudnić. - Tańczyłaś już? - Trochę, w szkole. - Pokaż cycki. Dziewczyna bez zbędnych ceregieli podnosi bluzkę. - Dobra, wejdź na podest i zatańcz przy rurce. Po czterdziestu minutach wygibasów: - Nie nadasz się, za mało, ten no, wyrazu. - A ja jeszcze na komputerze umiem. - Co tu ma komputer do rzeczy? - Bo ja bym chciała w księgowości pracować. Cytuj
Koval Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Pan Ryszard 'zniszczył mi system'... http://www.pudelek.tv/video/Ryszard-Kalisz-To-ja-kreuje-mode-okularow-Bawie-sie-moda-10231/ 3 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Znak czasów... 3 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Pan Ryszard 'zniszczył mi system'... http://www.pudelek.tv/video/Ryszard-Kalisz-To-ja-kreuje-mode-okularow-Bawie-sie-moda-10231/ Kontrafałda tłuszczu, ja nie mogę... Dobry lokalny dowcip dzisiaj usłyszałem od Czecha (z Pragi). Spotyka się mieszkaniec Pragi z mieszkańcem Brna. Ten drugi mówi: "Wiesz, co się u nas w Brnie mówi o ludziach z Pragi? Że jesteście głupi, gburowaci i aroganccy!". Na co Prażanin odpowiada: "A wiesz, co się u nas w Pradze mówi o ludziach z Brna? Nic. Zupełnie nic". 3 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 w podobnym stylu: podchodzi blondynka do koleżanki, również blondynki i mówi: - "słyszałaś, po mieście podobno chodzi fama, że blondynki są głupie i używają mądrych słów, których wcale nie rozumieją..." - "to jak ją spotkasz, to jej powiedz że jest głupią ku*wą i vice versa!" Cytuj
Boruta Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 - panie poruczniku, fama głosi... - szeregowy fama wystąp!!! Cytuj
Skalpel Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Chciałoby się rzecz: "w Poznaniu na Podgórnej zobacz" #wspomnienczar Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 27 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Nieskromnie powiem, że jak wstawiłem pierwszą fotkę z CMDNS (chyba już wywalona z serwera darmowego hostingu) jakieś 5 lat temu, to krytycznie wypowiedział się sam MrVintage, a to przecież praktycznie taki sam zaszczyt, jak dostać w mordę od Gołoty . 11 Cytuj
Skalpel Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Mnie skrytykował sam Walter Szarmant ! Do dziś jego komentarz wisi zaszklony na mojej tablicy chwały 3 Cytuj
no_way Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Tamte czasy (2k09-2k12) to taki trochę dziki zachód w moim przekonaniu. Wozy z pionierami dopiero się rozstawiały, Indian dookoła pełno a tylko dwie sztuki starych belgijskich karabinków na stanie:) Nawet Fabio Attanasio był jeszcze na etapie półformalnego RTW i dopiero zaczynał szyć. Cytuj
Wodzu Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 To jak już w temacie bielizny jesteśmy... Elegancko ubrany facet siedzi przy barze i co chwilę zerka na swój zegarek. Dostrzegła to atrakcyjna blondynka siedząca nieopodal i zaintrygowana pyta: - Przepraszam, dlaczego pan tak ciągle zerka na swój zegarek? Facet na to: - Bo widzi pani, to jest taki bardzo drogi i bajerancki zegarek, który ma wiele ciekawych funkcji. Kobieta się zaciekawiła: - O, a co on teraz panu pokazuje? - Teraz właśnie wskazuje mi, że nie ma pani na sobie majteczek. - Nieprawda, mam majtki! Facet zewnętrzną stroną dłoni puka w zegarek i stwierdza ze zdziwieniem: - No masz, znów mi spieszy o godzinę... 9 Cytuj
paparazzo Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Znakomite. Mogli jeszcze kawałek mankietów na biało zrobić Cytuj
CherryMorello Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Chciałem wrzucić to w "co powiedziano w mediach..." ale to miejsce chyba jednak będzie lepsze: http://www.tvn24.pl/pijany-szewc-chcial-pobic-klientke-przeprosil-wiec-dostal-mandat,591406,s.html Pijany szewc chciał pobić klientkę. "Przeprosił, więc skończyło się na mandacie" (http://www.tvn24.pl) Cytuj
paparazzo Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Nie wietrzył pomieszczenia i zapach kleju zrobił swoje Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Trzy promile :/. Mnie kiedyś krawiec podjął po pijaku (chyba w sobotę), ale bardzo kulturalnie, przeprosił za swój stan, przyjął zamówienie i powiedział, że zajmie się nim zaraz po weekendzie . Zrobił bez zarzutu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi