bartazz Napisano 9 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2014 Jeśli ktoś ostatnio miał problem z wyborem rodzaju kieszeni w nowej marynarce, to jeden kłopot ma już z głowy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 9 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 9 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2014 Różne sytuacje zdarzały mi się w kinach, ale takiej "ofiarą" stałem się po raz pierwszy Grupka śmiejących się Panów z Paniami siedziała naprzeciwko mnie w wygodnej loży oczekując na wejście. Cóż. Wywiązała się pewna, jakże ciekawa rozmowa... - "Te buty to brzydkie są, szczerze mówiąc to ja bym się nie pokazał w takich" (ugrzeczniony cytat...). Rzekł jeden z nich pokazując palcami na swoje kanciaste, czerwone aligatory opiniując moje loafersy bez skarpetek. Nie powiem, dziwna sytuacja, ale odpowiedź przyszła mi na język szybciej niż myśl czy to właściwe działanie... - Widzisz, ja te buty zdejmę wieczorem. A Ty taką gębę będziesz miał całe życie. Twarz gościa przy akompaniamencie śmiechu pozostałych członków grupy - bezcenna. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2014 Static, powinieneś raczej mieć ksywę 'The Rooster', a nie - 'The Bigwig'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Napisano 11 Maj 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Usłyszane dzisiaj na ulicy; z rozmowy dwóch młodych mężczyzn - (..) po wczorajszej Eurowizji bardzo dokładnie się ogoliłem. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Nie chciał jak kobieta wyglądać pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Polecam temat obuwniczy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Myślałem, że to jakaś nowa reklama marki odzieżowej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Z wyborcza.pl pod artykułem "Rosyjski sąd zdecydował o deportacji muzyków Behemotha. 'Trafiliśmy na łaskawą sędzię" http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105404,16006879,Rosjanie_zatrzymali_muzykow_Behemotha___Chcemy_juz.html?v=1&obxx=16006879 Reakcja Rosjan jest absolutnie zrozumiała biorąc pod uwagę ile szkód uczynił niejaki Behemot wraz z ciemnym typem Korowiowem w Moskwie!!! Moskwa pamięta! Moskwa nie zapomni! Moskwa pomści Berlioza! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Różne sytuacje zdarzały mi się w kinach, ale takiej "ofiarą" stałem się po raz pierwszy (...) Twarz gościa przy akompaniamencie śmiechu pozostałych członków grupy - bezcenna. Ja wiem, skąd Ci ta replika przyszła na język - to parafraza słynnej repliki Winstona Churchilla. Na wystawnym przyjęciu pewna pani zwróciła mu uwagę: "Ależ pan jest kompletnie pijany!", na co ten odpowiedział: "A pani jest brzydka. Ale ja jutro będę trzeźwy". Piękna anegdota, istotnie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 24 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2014 K: Czy mógłby Pan dobrać do tych dżinsów jakąś koszulę?J: Oczywiście, a jaka interesowałaby Pana kolorystyka?K: A wie pan, w sumie po koszulę to i tak muszę przyjść z mamą, ona się zna na koszulach.Ostatnie zdanie fajnie brzmi w ustach pięćdziesięciolatka, nieprawdaż? #SklepoweTrueStory #MammaMia!Więcej historii z życia ekspedienta w najnowszym wpisie na blogu:http://secondhanddandy.pl/2014/05/zpamietnikasprzedawcy.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 24 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2014 Ja wiem, skąd Ci ta replika przyszła na język - to parafraza słynnej repliki Winstona Churchilla. Na wystawnym przyjęciu pewna pani zwróciła mu uwagę: "Ależ pan jest kompletnie pijany!", na co ten odpowiedział: "A pani jest brzydka. Ale ja jutro będę trzeźwy". Piękna anegdota, istotnie. Nie przypuszczałem...musiałem to kiedyś przeczytać, nawet nie wiem kiedy i nie potrafię sobie przypomnieć. Adrenalina wygrzebała z głowy co trzeba podświadomość. Dzięki, cytat rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 24 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2014 Ależ nie ma nic złego w parafrazowaniu klasyków, przeciwnie. Pogratulować refleksu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2014 Churchill miał wiele ciekawych powiedzeń oraz ciętych ripost, w temacie jak powyżej: Nancy Astor: Winston, gdybyś był moim mężem, to zatrułabym twoją herbatę.Churchill: Nancy, gdybyś była moją żoną, to bym ją wypił. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Fajna reklama z lwami 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 4 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2014 5 new ways to tie a tiehttp://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aPv2zgK_700b_v1.jpg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 7 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2014 Jak podróżować ze stylem: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arkadyjczyk Napisano 8 Czerwiec 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 W sumie powinno to zdjęcie trafić do wątku: jakie buty mam dziś na sobie. Tytuł: własciwe ubranie do double monków. A tak naprawde projekt pt.: O-pisanie świata zorganizowany w ramach lubelskiej Nocy Kultury. W tle oryginalne Kroniki i Atlasy z XV i XVI w. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 9 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2014 Jest humorystycznie - jeśli dobrze widzę.. biały T-shirt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Tak mi się przypomniało w kontekście butów i duchowieństwa (chodzi o drugi dowcip w załączonym filmiku): Tak swoją drogą, to wyjątkowo słaba gra aktorska - też dobry dowcip, takie aktorzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 14 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2014 W sumie powinno to zdjęcie trafić do wątku: jakie buty mam dziś na sobie. Tytuł: własciwe ubranie do double monków. A tak naprawde projekt pt.: O-pisanie świata zorganizowany w ramach lubelskiej Nocy Kultury. W tle oryginalne Kroniki i Atlasy z XV i XVI w. To już chyba triple monk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 18 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2014 Andrzej Mleczko jak zwykle na czasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 21 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi