Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy go:

"Nowak sugeruje, że przez dłuższy czas był na celowniku i mediów, i prokuratury. - Byłem politykiem, ministrem. Zawsze miło komuś takiemu dokopać - mówi. - Nie mogę przepraszać za to, jaki jestem. Nie noszę drogiego garnituru, noszę Vistulę.  Noszę bardzo normalne buty, żadne wyhajowane - tłumaczy, odpowiadając na pytanie, czy powodem nie był jego wizerunek. - Może trzeba zapytać, dlaczego inni noszą brudne buty, zaplamiony albo za duży garnitur. To powinno się piętnować - dodaje.

"

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

BTW: ten pan po lewej to jakiś znany aktywista cross-dressingu, czytałem kiedyś o nim.

Właśnie zdałem sobie sprawę, że w pewnych kręgach jest tendencja do bycia bardziej tolerancyjnym wobec cross-dresserów niż wobec mężczyzn ubranych w męskie ciuchy, ale niezgodne z kanonem. Ciekawe, jak się tak nad tym zastanowić. W ogóle świat jest ciekawy.

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

BTW: ten pan po lewej to jakiś znany aktywista cross-dressingu, czytałem kiedyś o nim.

Właśnie zdałem sobie sprawę, że w pewnych kręgach jest tendencja do bycia bardziej tolerancyjnym wobec cross-dresserów niż wobec mężczyzn ubranych w męskie ciuchy, ale niezgodne z kanonem. Ciekawe, jak się tak nad tym zastanowić. W ogóle świat jest ciekawy.

Wybaczcie lekką nutkę archeologii forumowej, ale wydaje mi się ze wiem, czemu tak jest. Jeżeli już łamać zasady, to z rozmachem i na całego, aby nikt nie pomylił odwagi eksperymentatora z ignorancją. :)

Opublikowano

post-5399-0-22222700-1405155100_thumb.jp

Formalne i nieformalne sposoby wiązania ghutry. Dla tych, co nie noszą marynarki na co dzień. 

Wrzucam do działu "Humor", ale oczywiście nie naśmiewam się z żadnej kultury lub religii. 

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno już nie było wojny - nie chodzi o to, że za jakąś tęsknię, ale z reguły poważna zawierucha uporządkowuje wiele spraw, również w kwestii ubioru.

Z przykrością muszę stwierdzić, że prawdopodobnie część, która miałaby zostać uporządkowana, uciekła by pokotem, natomiast ta druga, wyginęłaby w okopach. I byłoby jeszcze gorzej :)

• 2 tygodnie później...