ChlebowaElegancja Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jest tu jakiś cwaniak? http://allegro.pl/buty-dla-cwaniaka-44-rozmiar-i4988675504.html Cytuj
Pan Matty Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jest tu jakiś cwaniak? http://allegro.pl/buty-dla-cwaniaka-44-rozmiar-i4988675504.html OJA! OJA OJA OJA! Przepiękne! Cytuj
mosze Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jednak w tłumie łatwiej będzie się wyróżnić czerwonymi włosami. Cytuj
jakow Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 http://www.huffingtonpost.com/shirtsmyway/how-to-tie-a-tie_b_6531574.html Cytuj
Bażant Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 "Maniek uważaj! krawat ci się kończy!" Cytuj
Lathlaer Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 Szybkie zerknięcie na oceny estetyki węzłów. vs Już pomijam fakt, ze mogliby się o tę łezkę postarać, ale widać, że to robione przez Amerykanów, gdzie ewidentnie króluje moda na potężne węzły. Wystarczy spojrzeć na ocenę Balthusa albo Plattsburgha. Dział jak najbardziej odpowiedni Cytuj
Luca Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zamieszczam tutaj bo jako nietuzinkowe nie jestem pewien 2 Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 http://dziwowisko.pl/praca-w-korporacji/ 6 Cytuj
Koval Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Nieźle, nieźle; i wciąż aktualnie... Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Wszędzie tweed Tweedowy fotel do salonu, w komplecie z whisky Tweedowy abażur: "Wygodne" tweedowe poduszki No i na koniec praktyczna piłka plażowa: 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bażant Opublikowano 3 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 11 Cytuj
Bażant Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Więcej podziwu i braw niż śmiechu, ale chyba do wątku pasuje 2 Cytuj
Johnny Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 Środek Zimnej Wojny. USA, obawiając się ataku ZSRR, szkolą szpiegów, by zdobyli informacje. Kurs kończy najlepszy z najlepszych wśród najlepszych. Dzień odprawy.- Listen! - mówi dowódca - Twoja mission jest top secret i very fuckin' important. Twoim celem jest dotrzeć do Moscow i zdobyć top secret information na temat planowanej invasion! Potem nasz łącznik we Vladivostok załatwi Ci powrót do USA. Zrozumiałeś?- Yes, sir! Znaczy... Da, tawarisz kamandir!Zrzucają agenta na totalnym zadupiu. Po kilku godzinach znajduje wioskę - kilka chałupek na krzyż. Myśli sobie:- OK. Teoria teorią time for practise.Dostrzega babulkę na ławeczce, podchodzi doń:- Zdrastwujcie, babciu.- Zdrastwujcie, amerikanski szpiegu.- Szto?- Zdrastwujcie, amerikanski szpiegu.- Szto? Ja nie amerikanski szpieg, ja ruski!- Niet, wi nie ruski, wi amerikanski szpieg.- Ja nie ruski? Nu pagadi!Odśpiewuje babulce hymn ZSRR, Katiuszę, Kalinkę, Pust wsiegda budziet sonce.- I szto? Ja nie ruski?- Niet, wi amerikanski szpieg.- To patrzcie teraz!Odtańcowuje jej kazaczoka i to tak jakby nic nie robił od dziecka, tylko nak***iał kazaczoki.-I szto? Ja nie ruski?- Niet, wi amerikanski szpieg.Facet myśli sobie:- Damn it. Jak ona? Yeah, w sumie mówić, śpiewać i tańczyć każdy się nauczy. Ale tego nie da rady...Tu wyciąga zza pazuchy pół litra. Otwiera i obala flaszkę w rekordowym tempie.- I szto? Ja nie ruski?- Niet, wi amerikanski szpieg.- Ale, kak wi? Gawarim kak ruski...- Da.- Śpiewam kak ruski...- Da.- Tańczę kak ruski...- Da.- Nawet piję kak ruski!- Da.- To kak wi poznali, ze ja amerikanski szpieg?- Widzisz, u nas w Sajuzie czornych niet. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 Johnny Less is more... 5 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Na ulicy całuje się facet z babka. Podchodzi do nich gość i tak przez ramię zagląda. Raz zagląda, obchodzi w kółko i znowu zagląda i tak dłuższy czas.W końcu facet zdenerwował się i mówi do gościa:- Panie co pan, zboczeniec jakiś?- Nie, ale żona ma klucze. 3 Cytuj
White Haven Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2015 Wiem, że trochę stare, ale nadal jare Wieczór kawalerski w nieco innym wydaniu... Cytuj
Hargin Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 ujęcie jak z "jakie buty mam dziś na sobie", ale opatrzone natychmiastową samokrytyką 1 Cytuj
Wodzu Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 Właściciel pewnie został niezbyt hojnie obdarzony przez naturę, stąd taka a nie inna konstrukcja buta. Zawsze to parę centymetrów bliżej pisuaru. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi