lolo Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Idę się napić, bo na trzeźwo nie ogarniam wzornictwa, o przyświecającej idei tworzenia wolę nie myśleć. Cytuj
wojvv Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 Instrukcja jak dbać o skarpety przygotowana przez Cup of Sox - polskiego projektanta skarpetek (zabawne IMHO ilustracje) Cytuj
mosze Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 Miałem conhpole, truly plastic look & feel. Cytuj
Robert.Debski Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Idę się napić, bo na trzeźwo nie ogarniam wzornictwa, o przyświecającej idei tworzenia wolę nie myśleć. Będą mieli dużą ilość klientów. Dadzą wysoką cenę + lokalizacja i tak jak w większości przypadków nieświadomi ludzie będą postrzegać markę jako co najmniej Armani czy inne Dolce Gabbana. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Instrukcja jak dbać o skarpety przygotowana przez Cup of Sox - polskiego projektanta skarpetek (zabawne IMHO ilustracje) Akurat (umiejętne) prasowanie skarpetek to niegłupi pomysł. Cytuj
lolo Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Będą mieli dużą ilość klientów. Dadzą wysoką cenę + lokalizacja i tak jak w większości przypadków nieświadomi ludzie będą postrzegać markę jako co najmniej Armani czy inne Dolce Gabbana. Kolega, chce mnie wpędzić w alkoholizm? Cytuj
paparazzo Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 To zależy co pijesz 2 Cytuj
lolo Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Drogi paparazzo, jestem w takim momencie życia, iż idę na jakość, a nie ilość. Jednak są takie chwile, iż ilość bierze górę nad jakością. Cytuj
Avrellius Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2014 To chyba odpowiedni dział na ten link http://vumag.pl/newsy/garnitur-zamiast-kiczowatego-sweterka-zwariowane-printy-oppo-suits-robia-furore,64546.html Cytuj
feliz Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2014 "Spodnie dresowe takie z lampasem... one są elegantsze." http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/robert-kupisz-prezentuje-sylwestrowe-kreacje-dla-panow,153582.html 1 Cytuj
Breslauer Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Prawo Zachowania Masy po Świętach bardzo aktualne.... 1 Cytuj
tombar Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 chłopaki z siłowni się ucieszą Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 chłopaki z siłowni się ucieszą Bardziej ci szukający wymowek Cytuj
Skalpel Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 To będzie dobre miejsce do tego. Taki tort dostałem dziś od żony na urodziny 5 Cytuj
grzegorzps Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Robi wrażenie Jest co najmniej tak dobry, jak Twoje rękodzieło Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Najlepszego staruszku! Cytuj
paparazzo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Skalpel - czy w rodzinie więcej jeszcze osób ma torebkowego "bzika" ? (oczywiście w pozytywnym rozumieniu).Osobiście chyba szkoda by mi było kroić taki tort. Piękna sprawa. Pozostawiony na kilka dni zmieniłby kolor Michale, wlasnie szukalem dobrego kinowego humoru na rozluznienie noworocznej szarosci. Dzieki za polecenie.ps. Nie polecam "Pani z Przedszkola". Jest reklamowana jako komedia, której jeszcze nie było. Faktycznie, takiej jeszcze nie oglądałem. Polecam wszystkim fanom dramatów. Cytuj
Koval Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja siedziałem do końca - do dziś zadaję sobie pytanie 'po co'... Z to 'Dzikie historie' - Cytuj
paparazzo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Szkoda, że nie ma wątku kinowego. Nie dalibyśmy się nabrać Ide na "Dzikie..." Cytuj
lubo69 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Szkoda, że nie ma wątku kinowego. Co stoi na przeszkodzie? Nożyczki moderatora w ruch, trzy posty na początek już są. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 Pewien Chińczyk, udał się na zakupy do osiedlowego sklepu spożywczego: - Dziń dobly, ci jest mąka? - Nie ma mąka - odpowiada sprzedawczyni, zmierzywszy obcokrajowca wzrokiem. Chińczyk chwilę wpatruje się w panią jak zaczarowany, kiedy ta już, już chce mu zacząć tłumaczyć na migi, pyta niepewnie: - A ciemu pani uziwa mianownika ziamiast dopełniacia? 6 Cytuj
Breslauer Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 Znalezione w sieci... 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi