Krzysiek_W Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Baca w sądzie:-Proszę Wysokiej Sprawiedliwości...-Baco, mówi się Wysoki Sądzie - poucza sędzia.-Proszę Wysokiej Sprawiedliwości - kontynuuje baca.-Proszę się zwracać do mnie Wysoki Sądzie - powtarza sędzia.-Proszę Wysokiej Sprawiedliwości...-Baco do cholery, tu nie ma żadnej sprawiedliwości, tu jest sąd. Cytuj
andershep Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 ralph lauren - stroje olimpijskie usa w soczi 2014, tym razem 'made in usa', ale ...the uniform "looks like something your grandmother would knit you for Christmas." CBS Sports made a similar observation: "It's almost like an ugly Christmas sweater vest mixed with some yoga pants."... Cytuj
wojvv Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Bardzo trafny komentarz, ale przynajmniej buty są ładne. A to stroje polskiej ekipy: BTW. Może Admin nowy wątek założy? Pozdr, wojvv Cytuj
Vickson Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Bardzo trafny komentarz, ale przynajmniej buty są ładne. A to stroje polskiej ekipy: (...) Swoją drogą słyszałem, że ekipę holenderską będzie ubierać Suit Supply. Będzie ładnie. A od siebie na dzień dobry: 2 Cytuj
paparazzo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja się szeroko uśmiechnąłem więc dzielę się z Wami i życzę dobrego humoru : 3 Cytuj
Johnny Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 [...]Skladanie-poszetki-chelp-pol-19.html Cytuj
Arkadyjczyk Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Szukamy kowala czy krawca z zacięciem metaloplastyka? 1 Cytuj
+Immune+ Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Wygląda prawie jak zestaw zaprezentowany w dziale Kobieca Elegancja. Cytuj
Arkadyjczyk Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 znalazłem jeszcze przykład jak to nosić. Myślę, że w biurze byłby w sam raz w walce o wyższe stanowisko. 2 Cytuj
arche Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 http://allegro.pl/kaiser-design-tweed-ekskluzywna-marynarka-welna-i3920991140.html ?! Cytuj
Koval Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 http://allegro.pl/kaiser-design-tweed-ekskluzywna-marynarka-welna-i3920991140.html ?! Nie jestem pewien, czy Zaki doceni ten żart... Cytuj
arche Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nie jestem pewien, czy Zaki doceni ten żart... Wątpię, żeby to był żart, a jeśli już to bardzo hermetyczny. Cytuj
Koval Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 To dlaczego umieściłeś tą informację w wątku 'Humor'? 1 Cytuj
arche Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 To dlaczego umieściłeś tą informację w wątku 'Humor'? Ponieważ kiedy trafiłem na zdjęcie Zakiego na przypadkowej aukcji, to uśmiechnąłem się pod nosem. 3 Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Kilka okładek z serii "Ekszyn Karajan": Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Nie jestem pewien, czy to odpowiednie miejsce, bo zasadniczo to nie jest zabawne. Nie mniej jednak zdecydowałem, że jukstapozycja ról dyrygenta (bądź co bądź, jednego z bardziej poważnych, szanowanych i sławnych dyrygentów XX wieku) i przedstawionych powyżej jest jednak dość pocieszna. Pozdrawiam, Dr Cytuj
Gość Olgierd Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Wyjaśniając nieobeznanym, zdaniami prostymi: człowiek miał do siebie dystans. Wszakże to guru muzyki poważnej. Natomiast na tych okładkach zaprezentował się jakby grał gdzieś pomiędzy ZZ Top a Bobem Dylanem. 2 Cytuj
arche Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Jedyne co w tych okładkach jest słabego to jakość fotografii - poza tą z porszaka wyglądają jakby współcześnie ktoś robił zdjęcia telefonem na wakacjach - kolorystyka, ujęcia i współpraca modela są słabe. A co do braku zadęcia - jestem na tak. Wszak dyrygent nie musi zawsze paradować we fraku, zwłaszcza, że z okładek wynika, że ma bardzo zacne hobby. 1 Cytuj
Misza Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Słaba jakość foto? Raczej prekursor jakości w wersji na Instagram. ;D 2 Cytuj
constantin Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Jak mi miło, że to "Humor".. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi