Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Melanż w stacjonarnych jest - fajne

Jak oceniasz ich szerokość u dołu?

nie przymierzałem bo mam już takie, tylko oglądałem je na wieszaku, wyglądały po prostu ładnie, materiał przyjemny, ale nie przyglądałem się nogawką/nogawkom? na dole

Dzięki, to już coś :)

Opublikowano

Oglądałem na żywo, ale nie mierzyłem. Zniechęciła mnie właśnie szerokość nogawki na dole. Na moje oko 22-23 cm. Na zdjęciu wyglądają na węższe.

No i w składzie 20% poliestru.

Opublikowano

W Lavardzie do jutra dodatkowe -30%, od cen wyprzedażowych, na kurtki i płaszcze.

Poza tym, nie wiem jak w innych miastach, ale we Wrocławiu jako jedna z niewielu firm oferują darmowe poprawki krawieckie w ciągu 30 dni od daty zakupu. Dodatkowo paragon uprawnia do otrzymania 40% zniżki na bilety do Teatru Polskiego.

Opublikowano

Oglądałem na żywo, ale nie mierzyłem. Zniechęciła mnie właśnie szerokość nogawki na dole. Na moje oko 22-23 cm. Na zdjęciu wyglądają na węższe.

No i w składzie 20% poliestru.

Jeżeli ktoś jest jeszcze nimi zainteresowany to może się przyda.

Kupiłem je w salonie. Mam 181cm wzrostu i około 88cm w pasie. Rozmiar A176/88 leżał najlepiej, ale musiałem zostawić u nich do skrócenia o jakiś 1cm. Szerokość nogawki na dole 20,5-21cm. W rzeczywistości są wąskie (podobnie jak na zdjęciu), ale w moim egzemplarzu odstają kieszenie, jednak zbytnio mi to nie przeszkadza. Materiał trochę gryzie, no i czuć ten plastik w składzie.

Za tę cenę na "podwórko" mogą być.

Opublikowano

Za tę cenę na "podwórko" mogą być.

Mam rozumieć, że jakby miały jeszcze więcej plastiku (tak kroczkami do 100%) ale były odpowiednio tańsze to też byłoby ok? :shock:

Dobrze główkujesz. Tyle, że w tym przypadku pominąłbym kolejne szczebelki cenowe i zszedł od razu do 10zł za 100% plastiku, bo nie ma to, jak sobie odśnieżać podwórko w ładnych i zgrabnych spodenkach z "Bytomia".

A na poważnie mój błąd. Powinno być Za tę cenę na "podwórko" mi odpowiadają

Opublikowano

W Loft Fashion w Warszawie na Burakowskiej jest likwidacja kolekcji, koszule Eredi Libero (porzadnie wytaliowane) za ok 150, krawaty jedwabne od 85, paseki skórzane za ok 100. Poza tym inny asortyment ale o ceny nie pytałem. Mocno przebrana rozmiarówka ale jeszcze trochę zostało.

Opublikowano

Byłem w Loft Fashion w sobotę - strasznie już mają przebrany asortyment - dla mnie jedyna warta uwagi była granatowa casualowa marynarka. Za to chyba wybiorę się jeszcze zobaczyć dodatki (szczególnie krawaty) - poprzednio niestety czas mnie gonił i nie zdążyłem się przyjrzeć, ale widziałem na półce piękną burgundową grenadynę.

Aha, w Arkadii w Peek & Cloppenburg zostały niedobitki chino Dockersa w kolorach niepopularnych na polskiej ulicy :) Więc, jak ktoś ma ochotę na fioletowe, błękitne lub podobnie weselsze spodnie, to jest okazja (przecena z 379 na 199zł).

Opublikowano

W złotych tarasach w massimo dutti sporo fajnych marynarek (od 150 zł nawet) w górę. W wólczance fajne kolorowe skarpetki (bordo, zieleń fiolet i kratki).

W sklepie internetowym BYTOM ładna marynarka klubowa ze srebrnymi guzikami - na zdjęciu wygląda gorzej niż na żywo, a i materiał ładny.

Opublikowano

Aha, w Arkadii w Peek & Cloppenburg zostały niedobitki chino Dockersa w kolorach niepopularnych na polskiej ulicy :) Więc, jak ktoś ma ochotę na fioletowe, błękitne lub podobnie weselsze spodnie, to jest okazja (przecena z 379 na 199zł).

Mi z moimi 180 cm wzrostu i 85 cm w pasie jeszcze nigdy nie udało się znaleźć w P&C pasujących spodni. Jakichkolwiek.

Opublikowano

Czy osoby, które były w lofcie mogą się wypowiedzieć jak wygląda sprawa z dużymi rozmiarami?

Najlepiej zadzwoń do nich i zapytaj dokłądnie, jak napisale kolega wyżej, towar faktycznie jest już dość przebrany i nie ma po co jechac jeśli nie ma Twoich rozmiarów,

PS. Było pare par butów, które wyglądały na duże:)

Pozdro

Sekret

Opublikowano

Te granatowe dzięki brązowym pasku nad podeszwą faktycznie wyglądają pięknie :). Też zamówiłem. Zresztą jedyne w moim rozmiarze :(.

Misza, Ty kusicielu :) a miałem nie kupować butów w lutym, a tu mnie przekonałeś do trzeciej pary ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.