tomek Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Twinings ma dobre herbaty torebkowane. Ja kupiłem kilogram Twinings Everyday Tea i parzę to na tak zwane zwykłe okazje. Są ok, ale czy warte swej ceny? Niedawno odwiedził mnie Anglik, który zdziwił się, że w Polsce herbaty Twinings są obecne i w dodatku ceny ich są nienajniższe. Twierdzi, że u nich jest to marka typowo popularna; ot takie nic specjalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 A to w takim razie jakie herbaty określiłbyś jako dobre? Zastanawiam się co warto wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Stroje niektórych reprezentacji narodowych na Olimpiadzie: http://www.mentalfloss.com/blogs/archives/133498 I polskie: http://www.mojawyspa.co.uk/artykuly/290 ... limpiade,1 Amerykanie wyglądają najlepiej. Australia i Hong-Kong też nieźle, ale Wielka Brytania i Włochy rozczarowują. Autralia, Nowa Zelandia i Hong Kong (kolejność przypadkowa) temat strojów był w USA poruszany nawet przez kongresmenów, kiedy wyszło że szyją je Chińczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 A to w takim razie jakie herbaty określiłbyś jako dobre? Zastanawiam się co warto wypróbować. Zamiast odpowiedzieć, sam przyłączam się do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2012 Drugi film 0:28 Breitling Emergency Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 Rano sprawdzałem czy Durczok ma czysty stół, a tu reklama Buczyńskiego w niekiepskim miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 http://facet.wp.pl/gid,14786732,img,147 ... Bpage%5D=1 Na poprawę humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 Wydaje mi się, że Buczyński nie wykupił reklamy bezpośrednio na stronie TVNu, tylko w jakimś systemie reklam, który spowodował, że wspomniana reklama pojawiła się na ww. stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 Na poprawę humoru Dżinsy, T-shirt, trampki... no mówię szał... "skórzana kurtka"- a na zdjęciu koleś w ortalionie, jeszcze większy szał. a nie czytałem opisów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 Wydaje mi się, że Buczyński nie wykupił reklamy bezpośrednio na stronie TVNu, tylko w jakimś systemie reklam, który spowodował, że wspomniana reklama pojawiła się na ww. stronie. Pewnie, może tak być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ard Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 Na poprawę humoru Dżinsy, T-shirt, trampki... no mówię szał... "skórzana kurtka"- a na zdjęciu koleś w ortalionie, jeszcze większy szał. I bokserki, nie zapominaj o bokserkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 Nigdy nie potrafiłem zrozumieć co ludzie widzą w tych bokserkach... A komentować artykułu nie będę - nie kopie się leżącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 A ja tam bardzo lubię "bokserki" Edyta: szczególnie takie małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 Prawda jest taka, że w tym materiale najgorzej wypadła klasyka - garnitur nieciekawy, marynarka wręcz fatalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 Nigdy nie potrafiłem zrozumieć co ludzie widzą w tych bokserkach... Wygodną bieliznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Jak dla mnie to one wygodne nie są - w zależności od kroju albo za luźne, albo za obcisłe. W dodatku zakrywają dużo większą cześć ciała niż zwykłe slipy, tworząc dodatkową warstwę w regionach gdzie było nie było człowiek się łatwo poci. Przypuszczam, że idzie się w końcu do ich noszenia przyzwyczaić, ale ja już kilka razy próbowałem (rodzina mnie nimi hojnie obdziela) i się za każdym razem odbijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Tylko stringi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Znowu medycznie - bokserki sa zdrowsze. Slipy przytrzymuja jądra zbyt blisko brzucha, co powoduje ich przegrzewanie i obniża jakość nasienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Niespodziewanie Reklama kontekstowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Nie chcę psuć zabawy, ale ta reklama jest pod Ciebie po prostu. Wyczyść ciasteczka i całą historię a zacznie Ci się pewnie co innego pokazywać, póki nie odwiedzisz kilku stron. Mi na stronie openbar'u i innych pokazuje się reklama związana dość rzadkim urządzeniem, którego budowę zgłębiałem bardzo intensywnie w ostatnim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 pomyłeczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Jak dla mnie to one wygodne nie są - w zależności od kroju albo za luźne, albo za obcisłe. W dodatku zakrywają dużo większą cześć ciała niż zwykłe slipy, tworząc dodatkową warstwę w regionach gdzie było nie było człowiek się łatwo poci. Przypuszczam, że idzie się w końcu do ich noszenia przyzwyczaić, ale ja już kilka razy próbowałem (rodzina mnie nimi hojnie obdziela) i się za każdym razem odbijam. A ja odwrotnie - jak 'przesiadłem się' na bokserki, to innego rodzaju 'gacie' to tylko na rower zakładam (a i to niechętnie). Ps. Inna sprawa, że trafienie na markę, która ma wszystko jak trzeba - trochę trwało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 11 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2012 Jeśli ktoś jeszcze nie widział. Wojciech Pawłowski - wywiad dla Udinese Channel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 2 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Dlaczego właściwie mówi się, że ktoś jest "pod krawatem", skoro najważniejsza część osoby, czyli twarz, jest nad krawatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ard Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Wyrażenie „pod krawatem” wydaje się nielogiczne, bo jest niepoprawne. Po prostu. W języku polskim mężczyzna nie chodzi „pod krawatem” czy „przy krawacie”, ale tylko w krawacie (muszki, oczywiście, również to dotyczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi