mr.vintage Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 stawiam na remis 1-1 Postawiłeś u buka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Kilroy Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Miałem spytać o to samo. Pozdrawiam, Dr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Znów będzie standard - pierwszy mecz, mecz o wszystko i mecz o honor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Haven Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Ale tym razem pierwszego nie przerżnęliśmy a to już coś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Z takim strzelaniem do bramki (a raczej waleniem na oślep, byle mocniej), uratuje nas tylko szczęście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeon Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 stawiam na remis 1-1 Postawiłeś u buka?kurs był 3:1... z patriotyzmu obstawiłem symboliczne 5zł na Polaków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.vintage Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Zawiedli ci, na których najbardziej liczyliśmy. No może poza Lewandowskim. Szczęsny popełnił 2 szkolne błędy i może dziękować koledze Tytoniowi, że obronił karnego, bo byłby zjechany ostro. Błaszczykowski i Piszczek w pierwszej połowie rewelacyjna energia, a drugiej właściwie nie istnieli. No cóż, w meczu z Rosją trzeba walczyć o remis, bo w zwycięstwo nie wierzę. Czesi są w naszym zasięgu. Według mnie Rosja będzie czarnym koniem ME. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadyjczyk Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 stawiam na remis 1-1 Postawiłeś u buka?kurs był 3:1... z patriotyzmu obstawiłem symboliczne 5zł na Polaków nie, a byłbym bogaty, trudno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NastyKanasta Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Znalezione dziś na allegro (nie mogłem się powstrzymać): !!!NAJNOWSZA KOLEKCJA!!! Bardzo modna i niesamowicie oryginalna marynarka. Kolor - szary melanż. Wykonana z dobrej jakości materiału. Skład : 100% poliester. ...mistrzostwo świata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubao Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 , popularne nie tylko w USA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skalpel Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Z serii jakie buty mam dziś ...... Bardzo fotogeniczny dodatek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Kilroy Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Odryłem w Biblii pierwsze wzmianki na temat dress code. Zobaczcie, Ewangelia wg Świętego Mateusza, rozdział 22, wersety od 11 do 14. Pozdrawiam, Dr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadyjczyk Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Odryłem w Biblii pierwsze wzmianki na temat dress code. Zobaczcie, Ewangelia wg Świętego Mateusza, rozdział 22, wersety od 11 do 14. Pozdrawiam, Dr Dobre Czyli do trumny muszą mnie położyć we fraku, bo mnie św. Piotr nie wpuści Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psu Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Odryłem w Biblii pierwsze wzmianki na temat dress code. Zobaczcie, Ewangelia wg Świętego Mateusza, rozdział 22, wersety od 11 do 14. Pozdrawiam, Dr W księdze rodzaju (w raju) już coś było o tym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Kilroy Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Tutaj można jednak odnieść się do czasów współczesnych. Pozdrawiam, Dr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breslauer Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Do tego zestawienia Krysie mogli sobie darować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smacznystek Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Znów będzie standard - pierwszy mecz, mecz o wszystko i mecz o honor teraz bylo pierwszy mecz, drugi mecz i mecz o wszystko, czyli - jest postep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.B. Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Myślę że takie nieporadne bydle Balotelli nie jest lepszym piłkarzem od Lewandowskiego, mimo że muskulaturę ma bardziej rozbudowaną. Proszę o używanie określeń mniej onetowych - Velahrn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzydalllo Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The-Bigwig Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Kto by przypuszczał, że w Hip Hopowym teledysku, w dodatku tego wykonawcy, znajdziemy marynarki na wieszaku, czy metr krawiecki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.vintage Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Isia w półfinale Wimbledonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.vintage Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Organizatorzy Wimbledonu po raz kolejny się kompromitują i zmieniają decyzję o przerwanym meczu. Miał być dokończony jutro, dokończyli dzisiaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 No nie, tak źle nie było - obie tenisistki zgodziły się na kontynuację meczu. Gdyby któraś odmówiła, mecz zostałby przełożony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormont Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Myślę że takie nieporadne bydle Balotelli nie jest lepszym piłkarzem od Lewandowskiego, mimo że muskulaturę ma bardziej rozbudowaną. Proszę o używanie określeń mniej onetowych - Velahrn Bo większość pracy piłkarza na boisku to nie sprinty, tylko trucht i zajmowanie pozycji, a więc inny typ wysiłku mięśniowego (mniej potrzeba do tego siły i glikogenu w mięśniach, więc nie trzeba być tytanem przygotowania siłowego, żeby grać w piłkę). Odwrotnie jest np. w futbolu amerykańskim, ale już w rugby jest to bardziej wyważone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts