roland Napisano 1 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2014 @eye_lip jeszcze masz te skarpetki z Calzedoni? Moje już dawno padły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2014 Mam, mam, jeszcze ich nie zdejmowałem.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 1 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2014 Filip w AS tez nie ma problemu z łamaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 3 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2014 Piątek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Napisano 4 Sierpień 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 .. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Damian, piękne, TJ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 @damiance: bardzo piekne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Shoepassion 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 SecondHand Dandy coraz bardziej dandy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Prezes przyszedł i pozamiatał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Dziś akurat takie. Są to jedne z "dłuższych" butów jakie mam (efekt potęguje jeszcze wysunięcie stóp do przodu). Podobnie jak wczoraj Włochy i Włoszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Krzysiek, jak się bawić, to się bawić, jak już klamerka odpięta to i bez skarpetek było hasać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Rozpięte z wygody a i zapomniałem zapiąć po odprowadzeniu synka do przedszkola (obowiązkowe zdejmowanie butów...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Dla zainteresowanych temat: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1545-producenci-marki-butów-herring-shoes/?p=138139 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Damian, piękne, TJ? yes sir! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Torba z butem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 A u mnie znowu włoszczyzna choć angielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 To może dla równowagi coś z Francji (Loding) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Prosto z pudełka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Chyba się podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Pewnie, że się podobają - bardzo wygodne (mają przebieg tylko z pracy do domu, ale leżą miękko i nic nie obtarły), no i rozmiar dobrany idealnie. To kolejny etap totalnej przemiany mojej kolekcji obuwia, więc bez żalu zdjąłem z nóg nubukowe czarne Kazary, wywaliłem je do kosza i założyłem te. Dzięki raz jeszcze za elastyczność w sprawie paska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 6 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Wczorajsze adelaide shoes. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Dzisiaj podczas meczu Śląsk Wrocław vs. Broussia Dortmund (przegranym niestety 0:3). 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi