me.spoke Napisano 23 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2022 Dzięki, to NST od Yanko, kopyto 960G 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 24 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2022 16 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Nie przestaje mnie zadziwiać stosunek ceny do jakości butów Meermin. Jakość użytej skóry, wykonanie, kształt kopyta - w cenach które oferują to prawdziwa okazja. Ten cordovan to Horween czy Shinki Hikaku, z którego Meermin często korzysta? Do ich cordovanu skutecznie zniechęciły mnie zdjęcia @Tanatos70 i jego trzewików, które bardzo kiepsko wyglądają na zdjęciach w porównaniu do Aldenów czy HD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2022 54 minuty temu, JDC napisał: Ten cordovan to Horween czy Shinki Hikaku, z którego Meermin często korzysta? Do ich cordovanu skutecznie zniechęciły mnie zdjęcia @Tanatos70 i jego trzewików, które bardzo kiepsko wyglądają na zdjęciach w porównaniu do Aldenów czy HD. To cordovan z Rocado. Jest dobrej jakości, nie widzę różnicy pomiędzy tym cordovanem a tym który mam z Horween w moich butach C&J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 24 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2022 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 25 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2022 17 godzin temu, me.spoke napisał: Ale perspektywa wyszła Prawy but jak Yanko 960G, a lewemu bliżej do 915. Swoją drogą to CJ Swansea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 25 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2022 2 godziny temu, JDC napisał: Ale perspektywa wyszła Prawy but jak Yanko 960G, a lewemu bliżej do 915. Swoją drogą to CJ Swansea? Miło, że wyglądają na droższe buty, ale to zwyczajne Meerminy-czołgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 25 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2022 35 minut temu, me.spoke napisał: Miło, że wyglądają na droższe buty, ale to zwyczajne Meerminy-czołgi Serio? Mam takie same tylko w innym kolorze. Nigdy bym nie przypuszczał, że są aż tak zgrabne.😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 25 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2022 Ano tak, też mnie pozytywnie zaskakują zresztą jak wszystkie moje Meerminy. Dziś za to Grenson. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Napisano 26 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2022 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 27 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2022 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Napisano 28 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2022 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 29 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2022 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 30 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2022 C&J: 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 31 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2022 Wio, Płotka! Yanko z konia 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bodzixon Napisano 31 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2022 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 1 Luty 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2022 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_ Napisano 1 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2022 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2022 Islay dziś w robocie 🙂 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 2 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2022 Cheaney 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 2 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 2 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2022 W sumie nie mam nic do białych butów, ale że do czarnych spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 2 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2022 7 minut temu, pablocito napisał: W sumie nie mam nic do białych butów, ale że do czarnych spodni? Do czerwonej polówki Nike, muszą być czarne spodnie Nike 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2022 To do kompletu raczej Brooks Brothers;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 3 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2022 12 godzin temu, pablocito napisał: W sumie nie mam nic do białych butów, ale że do czarnych spodni? W tym wypadku nie chodzi o spodnie tylko o podłoże., Taki kolor butów dyskretnie się dopasuje do koloru śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 3 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2022 Tego nie wiemy, może Kolega bawi obecnie na Seszelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi