bratdominik Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2020 @Bogusław inaczej od Ciebie postrzegam buty Patine, u mnie jakość cholewki w moich butach jest świetna. Po pierwszych dwóch parach i dwóch latach noszenia jestem na tak. Pokazywałem na forum obie pary, więc wiadomo o czym mówię. Tobie nie podeszły - bywa. Nie ma produktu, który wszystkich zadowoli. Jeżeli twierdzisz, że dowolne produkty ze sklepu Patine mają słabe cholewki, niezależnie od marki, to masz do tego prawo. Z drugiej strony mnóstwo ludzi na całym świecie ma inną opinię. Nie chcesz pokazać swoich butów, aby pokazać co miałeś na myśli? Akceptuję to, ale dla mnie nie jesteś wiarygodny. Nie ma zdjęcia, nie ma rozmowy dla mnie. Możemy poprzerzucać się tylko opiniami bez pokrycia, ale to dla mnie strata czasu. O moich kostkach rozmawiam ze swoimi szewcami i mam wyrobioną opinię. Twoja uniwersalna rada nie ma tu zastosowania. O następne najpierw poproszę, jeśli będą potrzebne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 13 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2020 Yanko 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Napisano 14 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Patine 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 15 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2020 TLB Mallorca 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 15 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2020 @blekit tu są same konserwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 15 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2020 8 minut temu, Szydlowsky napisał: @blekit tu są same konserwy To chyba się wpisuję w ten stereotyp. Buty fajne, spodnie fajne, ale nie razem - po prostu to się IMO gryzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 15 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2020 Ja nie mam problemu z założeniem brązowych oksfordów (zwłaszcza jak nie mają zrobionego lustra) do ciemnych dżinsów, ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 15 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2020 Też nie , chociaż nie specjalnie lubie takie połączenie , wydaje mi się że oksfordy z brązowego zamszu już by całkiem fajnie pasowały . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 16 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2020 Carlos Santos 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 16 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2020 @Szydlowsky - mówisz i masz Vass 16 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 16 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2020 22 minuty temu, blekit napisał: @Szydlowsky - mówisz i masz Vass @blekitale bez brogowania poprosimy 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. john220 Napisano 16 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2020 "Tępołukowe" trzewki Berwick, delikatnie patynowane. 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 17 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2020 Tlb mto 23 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2020 @kormox- bez brogowania raz Spacer przy pierwszym śniegu jakiś czas temu. Te trzewiki cały poprzedni sezon przeleżały w pudełku, ponieważ przetarły się zapiętki. W tym roku w końcu się zmobilizowałem i wysłałem je do @Wielki Shoedo naprawy. Wszystko zostało super zrobione i teraz buty wracają do rotacji. Herring by Cheaney 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 17 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2020 @blekitwydaje się, że to nie jest Twoja tęgość. Chyba, że jest jakiś inny powód tak dużej niesymetryczności położenia obłożyn względem siebie. Zastanawiam się, bo w jednych moich butach, nota bene też od herringa występował ten problem, ale tylko w jednym bucie i w nieporównywanie mniejszej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 17 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2020 W dniu 16.12.2020 o 09:05, kormox napisał: Carlos Santos Jakie kopyto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 17 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2020 9 minut temu, Krzysztof G napisał: Jakie kopyto? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2020 @Gocławianin wiem, buty są wygodne, nie obcierają i dobrze trzymają stopę, ale w górnej części cholewki są ewidentnie za wąskie i się strasznie rozłażą. Mam oksfordy na tym samym kopycie i tam wszystko jest w porządku. Najwyraźniej mam za grube kostki dla Anglików 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 18 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 Yanko 906, ze spodniami klauna (uwielbiam ten materiał i wzór, ale moja rodzina tak na mnie mówi jak je zakładam) 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 @Krzysiek_W jest odwaga, jest moc. Ja też lubię podobne wzory więc rozumiem Cię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 18 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 Ostatnio ulubione 🙂 (Meermin) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 19 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2020 Trzewiki i flaneleYanko 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 19 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2020 Berwick 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 19 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2020 30 minut temu, pi_senny napisał: Berwick To trzewiki Tan 322 czy 266? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 19 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2020 322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi