Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 9 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 Yanko X The Shine 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 W dniu 8.05.2020 o 11:39, eye_lip napisał: Marka butów produkowana w stanie Kentucky, firma od lat 70 XX wieku używa starych maszyn do goodyearwelted przywiezionych w czasach rewolucji z Devon (cła na maszyny wtedy były bardzo niskie) w latach 80 kiedy angielskie marki upadaly pod naporem produkcji z Chin. Sam pas do podeszwy jest handwelted, tradycja wyplatania ręcznej lnianej nici podtrzymywana jest w tej firmie od czasów elekcji Nixona, kiedy wykonano dla niego buty i nie starły się przez całą kampanię. Jako ciekawostka dodam że japoński denim na nodze posiada słynny błąd maszyny, krótka edycja z 1971 roku, kupione za 5$ new old stock na fleamarket w Dallas. Zgadłem? Marka butów raczej kojarzy się z powiedzmy "brytyjskim" producentem koszul z Jermyn Street , który nigdy nie uszył koszuli w UK, ale buty wyprodukowane w Anglii przez Loake A denim na nodze niestety nie japoński tylko kalifornijski Guess Falcon-"skaza" na nogawce to nie błąd maszyny tylko efekt acid wash te linie są symetryczne na obydwu nogawkach,,Spodnie nie pamiętają administracji Nixona, ale są wyprodukowane w USA zanim bracia Marciano całkowicie zlikwidowali zakłady produkcyjne w Stanach, głównie na skutek akcji prowadzonej przez muzyków Rage Against The Machine i związku zawodowego UNITE : "Rage Agaist Sweatshops,We Don't Wear Guess ,Don't buy it." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kupras Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 Przynajmniej wczoraj pogoda dopisała. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2020 W dniu 23.04.2020 o 13:45, YoJoe napisał: Z niecierpliwością czekam na Crocs'y 😉 Mówisz i masz;) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2020 AS w pseudokordowanie: 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2020 @Tanatos70 chodzi o to że skóra korygowana? Sent from my MI MAX using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2020 1 godzinę temu, bratdominik napisał: @Tanatos70 chodzi o to że skóra korygowana? Sent from my MI MAX using Tapatalk Pociągnięta lakierem (jak sądzę), jednak z upływem lat nic złego się nie dzieje. Kupowałem w ciemno, na amerykańskim ebayu licząc, że to może konina 😁. Czego jednak mogłem się spodziewać za te 100 $. Wersja NOS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2020 @Tanatos70 a dużo były chodzone? Bo wyglądają prawie jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 No mam już je ponad 4 lata. Ze względu na charakter powłoki, wystarcza przetrzeć wilgotną szmatką i odzyskują świetność. Mam zdecydowanie za dużo butów, stąd żadne się u mnie nie przepracowywują. Te mają za sobą góra 30- 40 wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 Dzisiaj POLO Ralph Lauren z krokodyla 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 jezusmaria Beny23 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 "od konesera dla koneserów" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 [mention]Beny23 [/mention]Sam bym takich nie założył, ale muszę przyznać, że na stopach wyglądają bardzo zgrabnie. Według mnie znacznie lepiej, niż solo na zdjęciach, które wrzuciłeś wcześniej w innym wątku. A czy mógłbyś zamieścić zdjęcie, na którym widać więcej? Jestem ciekaw do czego je założyłeś i jak pasują do całej reszty.Albo mały quiz? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2020 jeśli miałbym wybrać moją ulubioną parę butów miałbym z tym mały problem, ale jeśli miałbym wybrać top3 z mojego zestawu, to to by była jedna z nich. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 13 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2020 48 minut temu, Krzysiek_W napisał: jeśli miałbym wybrać moją ulubioną parę butów miałbym z tym mały problem, ale jeśli miałbym wybrać top3 z mojego zestawu, to to by była jedna z nich. Czekam na rozmiar i zastanawiam się nad kolorem - Chesnut Cuero czy Chesnut Marron (koniakowe czy ciemny brąz), ale chyba pomogłeś rozwiązać ten problem 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2020 6 minut temu, dida1007 napisał: Czekam na rozmiar i zastanawiam się nad kolorem - Chesnut Cuero czy Chesnut Marron (koniakowe czy ciemny brąz), ale chyba pomogłeś rozwiązać ten problem 😀 Z 664 mam 3 pary, tą ze zdjecia, druga to taka sama skóra tylko ciemny brąz, oraz granatowo-brązowo (brąz to zamsz) i te wygrywają zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 13 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2020 9 minut temu, dida1007 napisał: Czekam na rozmiar i zastanawiam się nad kolorem - Chesnut Cuero czy Chesnut Marron (koniakowe czy ciemny brąz), ale chyba pomogłeś rozwiązać ten problem 😀 Pisałeś do supportu patine czy będzie uzupełnienie rozmiarów? Ja po dwóch ostatnich kontaktach (najpierw w sprawie trzewików Yanko, później w sprawie tassel loafersów Yanko) wywnioskowałem, że poszczególne modele Yanko będą zastępowane analogicznymi modelami Patine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 13 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2020 Dostałem informację że nieprędko są planowane kolejne dostawy, ale odpisałem, że poczekam na ten kolor i żadnej informacji zwrotnej, że będą zastąpione innym modelem nie otrzymałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 13 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2020 Sterane życiem Meerminy, ale jeszcze dają radę w użyciu biurowym. Kopyto szerokie i raczej niezgrabne - skutki zakupów online. Dodatkowo obcas za wysoki w stosunku do przedniej części podeszwy. Woły robocze. 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 13 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2020 TLB 15 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2020 Barkery: 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 14 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2020 TLB Mallorca 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 15 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2020 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 16 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2020 Patine & Arsen 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 17 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2020 Moje nowe derby od Crockett & Jones dla Paul Stuart. Bardzo wygodne prosto z pudełka. Uwielbiam taką skórę w czarnym pebble grain calf na gumowej podeszwie Vibram. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi